• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders olsun aceleci olmanın pişmanlığı

En çok beni üzen de bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittik ikimizde işten izin aldık dörtlü test te olacaktım doktor iki hafta sonra deDi cinsiyette belli olmadı orda Zaten surat asmaya başladı madem cinsiyeti belli olmadı testte olmadın boşuna geldik diye suratını astı beni buraya yanına getirdin diye hastanede iken surat asmaya başladı zaten yAni ben de dedim bu dediklerin olmamış olabilir eşinin yanında olmanın nesi kötü dedim

Sanki lütfetmiş gibi tavırlar..
Işiniz çok zor neden size böyle davranıyor sırf çalıştığınız için mı?
Çalışmayan eş ile evlenseydi derdi ne ki tavrı çok itici..
Ve yeni evlisiniz ben olsam bir dahaki ultrason randevusuna imkanı yok çağırmazdım:KK12:

Cimri, çalışmanızı hazmedemiyor, hastaneye bile size bir lütuf da bulunmuş gibi geliyor..
Bundan sonra ki hiçbir hastane randevusuna cağırmazdım ben olsam. Birsey almak istiyorsanız direk alın , eşinize söylemeden her almak istediğiniz şeye sorun çıkarıyor madem.

Son düzenleme:
Böyle idi düğün sürecinde gelinlik kuaför çekim hep sorun çıkardı
Değişmeyecekte büyük olasılıkla ozaman , ama garanti bir mesleğin var niye ona boyun eğiyorsun yani hesabımı yaptıktan sonra istediğimi alırım mesela işimi kolaylaştıracak mutfak eşyası alacaksam param varsa niye kocama sorayım ona ne ,ben çalışmıyorum mutfakla ilgili özellikle param varsa istediğimi alırım eşimde tek laf söylememiştir şimdiye kadar karışması bile çok saçma böyle şeylere , sende biraz yüz veriyorsun sanki ,peki canım oldu canım böylemisin acaba biraz

• Beğen
Reactions: 000
En nefret ettiğim tiplerdir çalışan kadına şu gözle bakanlar. Maddi özgürlüğü var, kendi çalışıyor kendi kazanıyor. İstediği bir şeyi alamayacaksa ne diye çalışıyor? Senin mi kölen?

Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
Aldıgın ayakkabının hesabını mı veriyosun
Al ayakkabını giy ayagına
Sorarsada hıhı gecen almıştım ,cok hoş dimi askım de geç

Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor
ya rica etsem biraz nokta virgül vs kullanabilir misiniz?

neden her bir hatasina sabrediyorsunuz, annesi misiniz?
verin agzinin payini,
gidip bosanacaksa bosansin,
nedir bu bosa beni muhabbeti, bunu da burada duydum zaten, bosanmak isteyen gider davayi acar.
Demek ki adam sizden bosanmak degil sizi sindirmek istiyor,
sinmeyin.

31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Iyi ki bir de hamile kalmışsınız böyle bir insandan.

Çalışan lafını duyunca çıldırıyor ama eminim kendisi tırım tırım çalışan hanım aramıştır.

Hem çalış hem kendi alın terinle kazandığın parayı yiyeme:kızgın:

Yerinde olsam ben bebeğime bakıcam bundan sonra çalışmayacağım hem sen de erkeksin madem bize bakacaksin derdim.

31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Daha yeni evlisin . Ben buyum kardeşim de çık işin içinden .Evet çalışıyorum ve istersem her ay bir ayakkabı alırım de. Geri basma . En iyi hastaneye git. En kaliteli bebek arabasını al .
Evet sen çalışan kadınsın .
Ezdirme kendini elin pintisine .Gerekirse boşa onu . Pinti adamla ömür geçmez.

Eşimin maddi durumu iyi ailesinin bilmiyorum neyine güveniyor çok kız bulurum ben de para çok mu diyor bu arada eşim epilepsi hastası sinirli halinin bi çok sebebi o hastalığı yüzünden diye sabrettim siniri ama değişmiyor
Önceki konuna da yazmıştım hastalığıyla alakalı değil adam cimri ve karakteri bu...
Kendinizi ezdirmeyin.
Madem evin erkeği o katkıda bulunmayın bakalım ne yapacak.
Evliliklerde 1 yıl genelde alışma sürecidir umarım aranız düzelir.
Düzelmezse de mesleğiniz var çekmeyin hakkınızda hayırlısı olsun.

• Beğen
Reactions: 000
Hadi acele ettin evlendinde cocuga niye yaldır yaldır kosturdun be bacım gören elli yasında menapoza giriceksinde son ümidin bu adam sanır

Bence çocuk doğduktan sonra ayrılın size denk olan biriyle tekrar evlenin ömür boyu mutsuzluk depresyon sizi bekliyor pinti adamla bir ömür yaşanmaz nokta

5.5 aylık bir evlilik için; bu yaşadıklarınız çok normal aslında. Buna da şükredin demeyeceğim ama biraz daha sakin ve sabırlı olmak lazım.
Tabi işin içine hamilelik girince dayanılmaz hale geliyor.
Aceleyle de alakası yok aslında bunun. Ben eşimle 5 yıl flört sonunda evlendim, 4 yıllıkda evliyim. İlk iki yılım çok kötü geçti, bu adam kim dedim hep.
Eğer ayrılma fikri gerçekten kafanızda varsa kararlıysanız; bunu doğum öncesi gerçekleştirin.

Back