• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders olsun aceleci olmanın pişmanlığı

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim

31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim
Evlenmeden öncede böylemiydi peki

Yani ne kadar burnunuzdan getirebilir allah aşkına? Siz de onun burnundan getirin. Sormadan alın. Madem evin erkeği sensin senin sözün geçiyo evi sen geçindir benim maaşım bana kalsın diyin. Lütfen ezdirmeyin ama kendinizi böyle
Hamile iken yaşadıklarım daha zor geliyor ayakkabı alacak olsam var ya ayakkabın çalışıyorum haliyle tek bi ayakkabı giyemem diyorum kendisi bi ayakkabı ile üç dört yıl duruyormuş sen durursun ben durmam dedim ben kadının dedim çalışan lafını duyunca çıldırıyor

İşi Bırak olmayacak böyle deDi sırf özel hastaneye gitmek istiyorum diye babam beni bugünler için mi okuttu dediğim de kocana dikleş diye okutmuş deDi

Eşimin maddi durumu iyi ailesinin bilmiyorum neyine güveniyor çok kız bulurum ben de para çok mu diyor bu arada eşim epilepsi hastası sinirli halinin bi çok sebebi o hastalığı yüzünden diye sabrettim siniri ama değişmiyor

Öncelikle tüm konularınızı biliyorum.
Acele ettiniz evet ama olan oldu artık geçmişe bakmayın.
Hamileliğinizde zor geçiyordu diye biliyorum.
Umarım kolay atlatırsınız.:dua:
Üzgünüm ama eşiniz sizi istemiyor, boşan benden demiş ve buna rağmen dön diye yalvarmışsınız.
Peki neden?
Devlet memursunuz işiniz garanti, aileniz destek.
Ayrılsanız ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Mutlu ve huzurlu olmak için evlenilir.Sevmek ve sevilmek istenir.Sizde bunların hiçbiri yok.
O zaman neden devam ediyorum diye bir sorun bence..
Çünkü bu profildeki eş, eş değil köstek sadece.
Bunu çocuğunuza ve kendinize yapmayın.
Kimse vazgeçilmez değildir.:cool:

Hep ılımli oldum ama o evliğimiizn ilk anlarından beri sürekli boşanalım ayrıl ben den dedim Artık madem öyle aç davanı yüzsüz değilim aklı sıra ben açacağım davayı kendini haklı çıkaracak

In arabadan derse inerim .Demeden inerim Canimi sikarsa ona sormadan inerim.:KK70:.O arabayi sattirmadan da birdaha binmem .Yada sürundurmeden geri dönmem.
Niye sabrediyorsunuz ki.

Yani benim eşim de başlarda, ilk evlendiğimizde aldıklarıma filan karışırdı. O zaman 25 yaşındaydık, ev kira, azıcık borcumuz var, ben çalışmıyorum filan. Şimdi evlilik oturduktan sonra hiçbir şeye karışmıyor artık. İlk evlendiğimizde duş jeli alacaktım, gereksiz bulmuştu. Şimdi kendisi stok yapar benden önce. Bana da ilk zamanlar değişmez gibi gelirdi ama değişti. Belki sizinki de değişir. Evliliğin ilk yılları cidden çok sorunlu oluyor. Şu anki evliliğim ile ilk yılki evliliğim arasında dünya fark var ki biz eşimle 10 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Ona rağmen zor geldi bize. Belki sizinki de toparlanır zamanla.

Yani benim eşim de başlarda, ilk evlendiğimizde aldıklarıma filan karışırdı. O zaman 25 yaşındaydık, ev kira, azıcık borcumuz var, ben çalışmıyorum filan. Şimdi evlilik oturduktan sonra hiçbir şeye karışmıyor artık. İlk evlendiğimizde duş jeli alacaktım, gereksiz bulmuştu. Şimdi kendisi stok yapar benden önce. Bana da ilk zamanlar değişmez gibi gelirdi ama değişti. Belki sizinki de değişir. Evliliğin ilk yılları cidden çok sorunlu oluyor. Şu anki evliliğim ile ilk yılki evliliğim arasında dünya fark var ki biz eşimle 10 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Ona rağmen zor geldi bize. Belki sizinki de toparlanır zamanla.
Evet ilk zamanları zormuş ben çok tozpempe bakmışım herşeye bizim de mobilya borcu vs var ama onun kini çalışan bayanım dememe

Doğumdan sonrası ıcın allah kolaylık versın dıyorum sıze

Koştur koştur hamile kalma kafasındakiler okur umarım
Okusunlar herşey doğru zaman da ben hamileleğim stresli geçiyor düşüm riski rahiminde perde var dediler zor günler geçirdim bi eşimle olan tartışmalar ama o hayata tutunmak istedi tutundu o bile ben den güçlü :(

• Beğen
Reactions: 000
Evet ilk zamanları zormuş ben çok tozpempe bakmışım herşeye bizim de mobilya borcu vs var ama onun kini çalışan bayanım dememe
Alışıyorlar zamanla çalışan kadının gücüne. Eskiler bu konuda cidden çok fena yetiştirmişler, örnek olmuşlar. Şu an siz ego savaşı veriyorsunuz ve evliliklerde ilk yıl genelde oluyor bu tarz şeyler. Herkesin kendine has sorun çözme yöntemleri var. Kavga ederek çözemiyorsanız, başka yollar bulmalısınız. Mesela bir şey alacağınız zaman eşinize söylemeyin, sormayın. Kendi gördüğünde de "beğendim,aldım." dersiniz. Duymazdan gelmek de etkili bir yöntem.

En çok beni üzen de bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittik ikimizde işten izin aldık dörtlü test te olacaktım doktor iki hafta sonra deDi cinsiyette belli olmadı orda Zaten surat asmaya başladı madem cinsiyeti belli olmadı testte olmadın boşuna geldik diye suratını astı beni buraya yanına getirdin diye hastanede iken surat asmaya başladı zaten yAni ben de dedim bu dediklerin olmamış olabilir eşinin yanında olmanın nesi kötü dedim

Elbette sabredin.
Zaten zar zor bir koca buldunuz.

Back