- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
31 yaşında yanlış bi evlilik yaptım onun acısı ile kıvranıyorum beş buçuk evliyim 3 buçuk aylık hamileyim kesinlikle çok acele ettim evlendim de eşimi tandım derler yA aynen öyle beş buçuk ay cicim ayı yaşayamadım eşimle sürekli kavga ilk bir buçuk aylık evli iken evden gitti yalvardım dön dedim . Kafalarımız uyuşmuyor Yen’i bi şehre geldim devlet memuruyuz ikimizde evlenip geldim Zaten şehre alışamadım bir de eşimle olan sıkıntılar hamilelikte hep büyük kavgalar ettik sebebi hep para özel doktora gidelim dediğim için eşim çok cimri herşeyin hesabını yapıyor çalışan bayanım şunu alayım dediğimde çalışan bayanım lafına gıcık oluyor ama ay sonu geldiğinde eve katkım oluyor bu evin erkeği benim tek başkasına karar veremezsin susup pusucak biri değilim diyor sindirmeye çalışıyor beni bişi almak istesem eve elektronik bişi çalıştığım için bu pratik olur desem burnumdan getiriyor insan içinde vadede yolda kaç kereler rezil etti beni arabandan in mi demedi çok sabırlı biriyim sabrediyorum bazı iyi yönleri için ama değmez ayrıl benden boşan benden diyor ben de Aç davayı dedim madem ailem benim de doğacak çocuğumun arkasında durur dedim