Dermonox Kullanan var mı ?

arkadaşlar bende bugün yüzümdeki tüyleri aldım (çene,bıyık,favori) her gün çıktığı için çımbızla alıyorum. sürünce biraz yanma oldu ve sonra eçti. kullanan arkadaşlarında olumlu yorumlarını görünce çok seviniyorum. inşallah kurutulucaz bu tüylerden
kuzeyinkizi61 sana katılıyorum, tüyleri az ve geç çıkarsa bana yeter

kızlar kafam çok karıştı benim,napsam alsam mı ki.gelen yorumlar hep iyi yönde.ben bu garanti olayına takılmıştım bu yüzden almaktan vazgeçmiştim ama kararsız kaldım şimdi iyice...

Bence garanti olayına bu kadar takılma derim.Sonuçlara bak.Bende alıp almama konusunda kararsızım.Arkadaşlardan gelicek güzel yorumları bekliyorum.

Arkadaşlar merhabalar umarım ürün gerçekten işe yarıyordur ve Rabbim hepimize şifalar verir de kılsız ,tüysüz bir ömür sürmek nasip olur AMİN...

Bir de aycangül adındaki arkadaşın ay takvimine göre epilasyon tarihleri verdiği sayfayı da takip etmenizi öneririm.
sonrasında da dermonoxu kullanmayı ....
ne kaybederiz ki inşallah tüylerimizi kaybederiz sonsuza dek .

kızlar ürünü alan arkadaşlar acaba netten ürünü nereden sipariş ettiniz özelden mesaj atabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kızlar kafam çok karıştı benim,napsam alsam mı ki.gelen yorumlar hep iyi yönde.ben bu garanti olayına takılmıştım bu yüzden almaktan vazgeçmiştim ama kararsız kaldım şimdi iyice...

canım bak bugun 7.gunum ıı gdıorum sımdılık..sana bır tavsıye her söylenene kulak asma..bırde soyle düşün ürün belkı bende işe yaramayacak ama sende yarayacak bilemeyiz..sen hiiiç sıkma canını ara dermonoxual bır kutu deneme amacla tek bır bölgende dene bır sure baktın oldu bu ıs dedın ıstedıgın dıger bölgelerdede kullanırsın olduda bıttı masallah :))

bu arada kızlar yorumlara en cok ben cvp vermısım en cok takıp etmısım ılk ıntıbada reklamcı ıntıbası uyanıor ama deıl yanı :)) bende sızlerdenım aman aman dıyeyım

aslında haklısın canım benim korkum para vermek degil nerelere vermiyoruz sonuçta o parayı.ben yüzümü hiç almadım yüzümde denemek istiyordum sonuç vermezde tüyler kıla dönerse napcam die düşünüyordum.ama ilk olarak koltukaltımda deneme yapayım bende sonuç alamazsamda görmüş olurum en azından

merhabalar kızla bende kullanıyorum dermonox u..30 ekimden bu yana koltuk altlarıma ama ne bir azalma ne bir incelme sadece 5-6 gün daha geç cıkardı ve 3. epilasyon zmanına gelmeme ragmen bi değişiklik yok...açıkcası 5-6 günde yada 1 hafta sonunda iyi gidiyo denilmesini anlamıyorum tam sonuc için en azından 1,5 ay falan geçmesi lazım ...bilemiyorum ben kullanmaya devam ediyorum bakalım

beni aradıklarında maksimum 3ayda tüyleriniztamamen biticek demişti.ama sende hiç bi değişiklik olmamış azalma olsa ben onada razıyım odamı olmadı yani.keşke seyrelse kalanlarıda incelse.ben tamamen bitirmesede razıyım moralim bozulldu

kendi adıma cevap verecek olursam yakamoz benım ii gidiyordan kastım henüz kıl tüy çıkmadı yanı kullanmada bır sıkıntı yok anlamındaydı..yoksa tabıkı 5 6 gunde karar verılmez..senın ıcın uzuldum tabı doğal olarak hepımızı etkıleyen bır durm..fırma ıle görussen ya ? yada ne bıleyım kutu ıadesınde bulunsan memnun degılsen??

anladım canım...evet bende iade etmeyi düşünüyorum ama belki geç etki eder diye devam ediyorum bi ay daha kullnacam bakalım eger bia zalma olmazsa arayıp konusacam

Benim bir cildiye doktoru arkadaşım sipariş verdi. Ama abartısız yarım saat konuştu. Test sonuçları var dediler. Arkadaşım istedi ve mail olarak gönderdiler. Test sonularına göre vucuda olumsuz hiç bir etkisi yokmuş. Ve aynı testte insan sağlığına zararsızdır yazısını bende okudum. Önceden tereddüt vardı içimde ama şimdi test sonuçlarından sonra gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Ve bıyıklar nakut oldu. Diğer bölgelerde kullanım devam ediyor. Bakalım arkadaşımda etkisi nasıl olacak.

kızlar bende kullanmaya başlamıştım bu mesajımda yazmıştım ama bilemiyorum... benim tüyler çıkmaya başladı bile. bir tek bende mi işe yaramadı.. üstelik o kadar kıllı tüylü biri değilim ben, tüylerin bu kadar kısa sürede çıkmaya başlaması dahada ilginç... ama ben yinede düzenli kullanmaya devam edeceğim. denildiği gibi 3 epilasyon dönemini bitirip bir göreyim hala çıkıyorssa benimkiler açıp hakkımı ararım o zaman.

aynen öle zeyno bende suan 10.günümdeym tek tük çıkmaya başladı ama 3.ağdaya kadar durmak yok yola devam dedım bıkere :) sende aynen devam cnm bakarsın tutar

aynen öle zeyno bende suan 10.günümdeym tek tük çıkmaya başladı ama 3.ağdaya kadar durmak yok yola devam dedım bıkere :) sende aynen devam cnm bakarsın tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…