Benim bir cildiye doktoru arkadaşım sipariş verdi. Ama abartısız yarım saat konuştu. Test sonuçları var dediler. Arkadaşım istedi ve mail olarak gönderdiler. Test sonularına göre vucuda olumsuz hiç bir etkisi yokmuş. Ve aynı testte insan sağlığına zararsızdır yazısını bende okudum. Önceden tereddüt vardı içimde ama şimdi test sonuçlarından sonra gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Ve bıyıklar nakut oldu. Diğer bölgelerde kullanım devam ediyor. Bakalım arkadaşımda etkisi nasıl olacak.
test sonuçlarında kremin ne kadar etki ettiği falan yazmıyomuydu ?
ben bugün kullanmaya başladım.. yüzümü alıp sürdüm öyle bi kabardı ki birden birde ..kıpkırmızı fos fos oldu çok fena yandı.. çok alerjikal tenim ondan oldu galibabi kaç saat oldu biraz düzeldi.. evde görenler çok korktu Naptın yüzüne seeeen ? diye hık mık bişey de diyemedim kıl mıl krem diye :)
içinde limon var sanırsam ondan bu kadar kavladısize de böyle yandımı ?
Kızlar yok mu kullananlardan ses seda
canım ben kullanıyorum ama suan ıcın bır sıkıntı yaşamadığım gıbı henüz net bır gözlemlemede yapamadım yanı temiz bır 20 25 gun daha devam edıp oyle yazmak ıstıyorum buraya ama sunu söyleyım..belkıde 15 16.günüm koltuk altmda tek tük cıktı yanı geç mı cıkacak anlamadım beklıorum ole
canım ben kullanıyorum ama suan ıcın bır sıkıntı yaşamadığım gıbı henüz net bır gözlemlemede yapamadım yanı temiz bır 20 25 gun daha devam edıp oyle yazmak ıstıyorum buraya ama sunu söyleyım..belkıde 15 16.günüm koltuk altmda tek tük cıktı yanı geç mı cıkacak anlamadım beklıorum ole
kendi adıma konuçmak gerekirse benim 1 haftada çıkmaya baslıyor normalde sizinde böleyse 16 günde tek bi tüy çıkması iyi bi gelişme sanki lütfen sonuçlarını paylasın burda hep olur mu
Tamam canım sonucunu bekliycem.olurda sonuç kötü çıkarsa moral bozukluğuyla yazmamazlık etme olur mu.İnan şu meseleyi kafama o kadar takıyorum ki hayattan tat almıyorum.
evet insanın bazen canına tak ettıgı donemler oluyor bu kıl meselesı yuzunden ama sımdılerde rahatım sankı bölge bölge denıyecem bakalım ewremede yazdıgım gıbı yazmamazlık etmem merak etme..ama şu var daha sağlıklı sonuclar verebılmek adına bı 15 20 gun pek bır yorum yapmak ıstemıyorum ama yınede takıpcısıyım konunun..kullananlara kolay gelsin :)
çok saol canımmm bizide düşündügün için 15 20 güne kadar degişiklikler neler olcak bakalım...seni sıkı takipteyim yani tamamen bitmeyi geçtim azaldı desen hemen alcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?