kızlaaarrr bende sonunda sipariş verdim bilgi mesajını gönderdim 10 dk geçmedi hemen aradılar. iki gün içinde elimde olucak inşallah holeeyy
kolay gelsin sana da inşallah faydalı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr bende sonunda sipariş verdim bilgi mesajını gönderdim 10 dk geçmedi hemen aradılar. iki gün içinde elimde olucak inşallah holeeyy
cevaplarınızı bekliyorum kızlar inş. işe yarar ya pff
inşallah canım ya, sadece ben değil herkes kurtulsun istiyorum bu dertten. çünkü gerçekten çok moral bozucu birşey. ben şimdilik tek yüzümdeki tüyler için kullanıcam çünkü şu an için en rahatsız olduğum bölge yüzüm. faydası olursa diğer yerlerede kullanıcam inşallah tabii.
kızlar dermonox u kaç gün sürüyorsunuz.Ve size gönderilen krem gbi birşeymi yoksa yağ bnzeri birşeymi.yani tüm vücut için yeterli olurmu.
pff inşallah olumlu sonuçlar alırız.hergün bi umutla bakıyorum bu siteye.Bu tüyler yüzünden içim kararıyo.evlenmek dahi istemiyorum
selam gldnhmn benden sana bır tavsıye urunu hepımız deneme asamasındayız malum..ılk basta denerken yuzun gıbı hassas ve önemlı bır bölgeye kullanma derım ılk aylık perıyotta bacak ya da kol koltukaltı gıbı bır bölgede denersen daha ıı olur dıe dusunuorum ama yınede sen bılırsın cnm umarım faydasını görursun,görürüz :)
Banada garanti belgesi gönderilmemişti. Telefon açtım. Bu gibi ürünlerin resmi garanti belgesi olmaz. Garanti belgesi gönderilse dahi firma insiyatifi altındadır dediler. Siz hiç çekinmeyin memnun kalmazsanız boş kutu elimize geçtiği anda ücretinizi geri iade ederiz dediler. Güvendim kullandım. Suratımda ve bacaklarda ciddi derecede işe yaradı.
Ama yaramasaydı parama geri alabilirmiydim bilmiyorum.
dermonox diye aratırken nette dermoface diye bi ürün gördüm onun açıklamasında da aynı şeyler yazıyo.. fiyatı 33 lira
aklım karıştı şimdi bi %100 tüye son furyası çıkmış bi sürü ürün var böyle fiyatlar kim ne tutturabilirse galiba dermonox da dermoface de nbp imalat diye geçiyo