• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermonox Kullanan var mı ?

çok sevindim birazda olsa gelişme olmasına Allah nasip ederse bende sipariş edicem ayın birinde.aycangülün verdiği tarihte yaptım ağdamı bi dahaki ocak ayında verilen tarihde de yaparsam ağdamı bide dermonoxu çaktım mı oh süper olurum inşallah ya hem ayın durumu hem bitkisel tedavi inşallah bende güzel haberler veririm size

eveeeeeeet canlarım ciğerlerimm...hergün takıp edıorum bu sayyfayı hıc merak etmeyın..bıraz yazayım ıstedım gecenın bu vaktınde boş kalınca..şöyle bır döndüm baktım urunu ılk kullanmaya 27 kasımda baslamısım yanı tam 25 gun olmus..ee snuclar nasılmı koltk altımda durumlar gayet guzel yanı bır deıgısım oldugunu hıssedıyorum ben..bıde gögüs bölgesınde kullanıordum ama orayı yazmamıstım sebebı hormonal bozukluktan cıkan kıllara etkı etmez dusuncesıydı..kımseyı umutlandırmak ıstemedım..nıtekım ordakı kılların bır kısmı yıne ole sıyah cıktı..ama ordada gelısme var yanı bır kısmının daha sarı daha ınce cıktıkları aşikar..özetle ben bu ürünü sevdim sanırm arkadaşlar..ve ınatla kullanmaya devam edecegım..umarım benı yanıltmaz..ha bırde bır kac arkadas senden haber beklıoruz demıstı..urun süper kesınlıkle alın demıyorum ama 50 tlyı nelere vermıoruzkı.hiç düşünmeyın alın v e vakıt kaybetmeyın..şahsen ben mutluyum :)

ha unutmadan hala ıkıncı agdamı yapmadım yarın veya carsamba gunu ınşallah ;)

seni takip edenlerden biride ben olarak sevindim haberlerine canım.Bacakta kullanmadın mı.Bende bitki dermanı kullanıyorum.ona göre dermonoxa dönücem.Bide kasıklarımda iğneli epilasyonu deneyeyim diyorum ne dersin.gerçi ailem pek yanaşmıyo.şimdiye kadar ilaçlara ağdaya döktüğüm parayı epilasyona verseydim hepsi btmişti.

çok sevindim birazda olsa gelişme olmasına Allah nasip ederse bende sipariş edicem ayın birinde.aycangülün verdiği tarihte yaptım ağdamı bi dahaki ocak ayında verilen tarihde de yaparsam ağdamı bide dermonoxu çaktım mı oh süper olurum inşallah ya hem ayın durumu hem bitkisel tedavi inşallah bende güzel haberler veririm size

ne kadar kendımde denesem burda ne kadar yorum ve sonuç o kadar verım demektir..umarım sendende güzel haberler alırız :)

seni takip edenlerden biride ben olarak sevindim haberlerine canım.Bacakta kullanmadın mı.Bende bitki dermanı kullanıyorum.ona göre dermonoxa dönücem.Bide kasıklarımda iğneli epilasyonu deneyeyim diyorum ne dersin.gerçi ailem pek yanaşmıyo.şimdiye kadar ilaçlara ağdaya döktüğüm parayı epilasyona verseydim hepsi btmişti.

yok cnm bacaklara geçiş soraa önce ürüne gerçekten ınanmam gerekiyor..ama bırsey dıyeymmı dun koltuk altımı temızledım ve cok cok azdı olması gerekenden az ve zayıftı..acaba kendımımı kandırıorm dedım ama yok yaa eskısıne nazaran fark vardı.bunu dısında ıgnelı epılasyon ıcın bır fıkrım yok cnm sadece cok acılı oldugunu duymustum denemek ıstersen ııce arastır derım

neyse ben seni takibe devam edeym güzel hberlerle dön :) bu arada haberin varmı bilmiyorum ama aycangülün ayın evrelerine göre epilasyon günü verdiği sayfayı da takip et derim.tüylere birde bu pencereden bakın diye arat çıkar canım.

eveeeeeeet canlarım ciğerlerimm...hergün takıp edıorum bu sayyfayı hıc merak etmeyın..bıraz yazayım ıstedım gecenın bu vaktınde boş kalınca..şöyle bır döndüm baktım urunu ılk kullanmaya 27 kasımda baslamısım yanı tam 25 gun olmus..ee snuclar nasılmı koltk altımda durumlar gayet guzel yanı bır deıgısım oldugunu hıssedıyorum ben..bıde gögüs bölgesınde kullanıordum ama orayı yazmamıstım sebebı hormonal bozukluktan cıkan kıllara etkı etmez dusuncesıydı..kımseyı umutlandırmak ıstemedım..nıtekım ordakı kılların bır kısmı yıne ole sıyah cıktı..ama ordada gelısme var yanı bır kısmının daha sarı daha ınce cıktıkları aşikar..özetle ben bu ürünü sevdim sanırm arkadaşlar..ve ınatla kullanmaya devam edecegım..umarım benı yanıltmaz..ha bırde bır kac arkadas senden haber beklıoruz demıstı..urun süper kesınlıkle alın demıyorum ama 50 tlyı nelere vermıoruzkı.hiç düşünmeyın alın v e vakıt kaybetmeyın..şahsen ben mutluyum :)

ha unutmadan hala ıkıncı agdamı yapmadım yarın veya carsamba gunu ınşallah ;)

ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam msjını görünce daha bi ilk kullanım ve azalması ince çıkmasıda büyük bi gelişme bence inş.bu tempoyla tamamen kurtulmak kısmet olur ya

neyse ben seni takibe devam edeym güzel hberlerle dön :) bu arada haberin varmı bilmiyorum ama aycangülün ayın evrelerine göre epilasyon günü verdiği sayfayı da takip et derim.tüylere birde bu pencereden bakın diye arat çıkar canım.

evet cnm aycangulun yazısınıda baktım bıraz ama daha denk dusemedım ınşallah denk dusersem onuda yapacam :)) bu arada güzel dileklerin ıcın tsk ettım tatlım bakalım hayırlısı olur inşallah

ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam msjını görünce daha bi ilk kullanım ve azalması ince çıkmasıda büyük bi gelişme bence inş.bu tempoyla tamamen kurtulmak kısmet olur ya

ya bılemıyorum ewrem kendımıde kandırmak ıstemıorum ama koltuk altımda harbıden buyuk gelısme var sımdı tekrar cıkmasını beklıorum gercı temızleyelı daha 2 gun oldu ama bakalım bı ocak ortası olsun sonuclar dahada bellı olmaya baslar dıe dusunuorum..sen ne yaptın bu arada urunu kullanıyor musun yoksa hala almayanlardanmısın ?

ya bılemıyorum ewrem kendımıde kandırmak ıstemıorum ama koltuk altımda harbıden buyuk gelısme var sımdı tekrar cıkmasını beklıorum gercı temızleyelı daha 2 gun oldu ama bakalım bı ocak ortası olsun sonuclar dahada bellı olmaya baslar dıe dusunuorum..sen ne yaptın bu arada urunu kullanıyor musun yoksa hala almayanlardanmısın ?

yok canım daha bende almayıp takip edenlerdenim

kuzeyinkizi61 yazdıklarını okuduktan sonra ben de dermonox almaya karar verdim. konuyu bizimle paylaştığın için çoookkk teşekkürler:9: inşallah dediğin gibi faydası oluyordur. ben daha önce bu krem türü şeyleri hiç denememiştim. denersem bioder alırım diyordum ama son anda vazgeçtim. sen de en zor yerlerde denemişsin kremi kardeşim ya.. koltuk altı falan. keşke önce zayıf olan tüylerde deneseydin hani bitmesi daha kolay olacak bir yeri... o zaman etkisini daha çabuk anlardın. doktorum demişti ki yüzdeki tüyler ya da kıllar bitmesi en zor olan yerdir. herhalde koltuk altı ve bikini de aynı kategoride. ama bacaklar, kollar vücudun diğer yerleri daha çabuk bitermiş.
gelişmelerini merakla takip ediyorum. arada bir yaz lütfen unutma bizi

kuzeyinkizi61 yazdıklarını okuduktan sonra ben de dermonox almaya karar verdim. konuyu bizimle paylaştığın için çoookkk teşekkürler:9: inşallah dediğin gibi faydası oluyordur. ben daha önce bu krem türü şeyleri hiç denememiştim. denersem bioder alırım diyordum ama son anda vazgeçtim. sen de en zor yerlerde denemişsin kremi kardeşim ya.. koltuk altı falan. keşke önce zayıf olan tüylerde deneseydin hani bitmesi daha kolay olacak bir yeri... o zaman etkisini daha çabuk anlardın. doktorum demişti ki yüzdeki tüyler ya da kıllar bitmesi en zor olan yerdir. herhalde koltuk altı ve bikini de aynı kategoride. ama bacaklar, kollar vücudun diğer yerleri daha çabuk bitermiş.
gelişmelerini merakla takip ediyorum. arada bir yaz lütfen unutma bizi

baby yanı sımdı zan altındada kalmak istmem acıkcası :) hanı sımdılık ıı gıdıyorum ama devamında ne olacagını bende bılemıyorum ınsallah tamamen bıter bu arada koltuk altım ıı gıdıor ya sanırm hıc jlet kullanmamamdan kaynaklı olabılır tabıkı yazarm arada zaten sureklı takıpteyım bırkac kısı daha kullansa yazsada banada hayrı dokunsa dıyorum :)

yok merak etme kuzeyinkizi zan altında kalmazsın. hepimiz biliyoruz bunun ne menem bişey olduğunu:) ben de ısmarladım dermonox'u bakalım denedikçe birşeyler yazacağım inşallah. ne çok yöntem varmış, bir süredir araştırıyorum internetten. neler denenmiş neler. birkaç yöntemi ben de denemeyi düşünüyorum. ama cilt yüzeyinden uygulanan yöntemlerin sadece ince tüylere bir etkisi olabileceğini düşünüyorum. sen lazere karşısın ama inan bana kalınlar için tek çözüm lazer bence. ah bir de parası çok olmasa...

Birkaç yıl önce bir makale okumuştum. doktorlar bu konuda birşeyler yazmıştı. hepsi bu tüyler için hiçbir yöntemin işe yaramadığını, buna çözüm bulduklarını söyleyenlerin hepsinin kadınların zayıf yönünü sömürdüğünü falan yazmışlardı. Hatta lazere de kesin çözüm değil diyorlardı. yanlışşşşş. ben inanmıyorum onlara artık. çünkü alternatif tıp mı alternatif yoksa bugünki tıp mı alternatif düşünmek lazım. Ölümden başka herşeyin çaresi var çok şükür.

ben 1 aya yakın kullanıyorum yüzümde.. üstünde günde 1 defa diyo ben 2-3 defa kullanıyorum.. şu ana kadar pek bi gelişme göremedim biraz daha geç çıktı ama yine hergün elimde cımbızla dolaşıyorum ben bi fark göremedim yani.. belki yorum yapmak için erkendir ben çok umutluydum alırken bu hayal kırıklığı ondan galiba.. ama yinede kullanmaya devam ediyorum bakalım ne olacak

baby lazere karsı oldugum dogru ama bır zamanlar bende yaptrdım hormonal bozukluk oldugu ıcın tedavısız cevap vermedı uygulama bende tekrar bıraktım lazerı 4 5 seans sora..soradanda akıllandım ve sımdı lazer ıstemıyorum..evet benı rahatsz eden kıllar var ama ölümcül değil şükür..dermonox koltukaltıma cevap verdı ayın 20sınde aldım bugun8. gun daha gözüken bırsey yok eger böyle devam ederse bu iş olacak dıebılıorum..vede kutuda 3.seansta bıter dıor ama ben 6 seans olsada razıyım yeterkı bıtsın :))

marduks arkadsım sanada benden bır arkadas tavsıyesıye yuzundekı kılları cımbızla alma (kaş hariç) ne bıleım iple yada yüz için olan sir ağdalarla alabılırsın cımbız kalınlastırıcı bır etkı bırakıor yüzde ama tabı bu bır tavsıye yınede sen bilirsin canım ;)

Kuzeyinkızı süpersin! Valla çok sevindim işe yaradığına. Çok güzel bir haber bu. benim dermonox da yolda geliyor. inşallah kurtuluruz. bu arada zırnık denedim sadece dizimde. önce gözlem yapmak istiyorum. zırnık, tüyler kökten alındıktan sonra uygulanmalıymış. sadece dizimi epilatörle aldım, üstüne ve biraz da bacağımda almadığım yere zırnık sürdüm. berbat bir kokusu var. dizimi yaktığını ama diğer yere hiçbir etkisi olmadığını hissettim. diğer kısımda sadece cilt yüzeyinde kalan kılları döktü. dizimde kıl kökleri açık olduğu için yaktığını düşünüyorm. zaten bu şekilde etki ediyormuş. kıl kökleri 3gün açık kaldığına göre 3gün aynı bölgeye uygulamayı düşünüyorum. hiçbir zahmeti de yok. (kokusu dışında) 5dakika bekleyip yıkıyosun. dermonox gelince de başka bölgede denemeyi düşünüyorum.

marduks yüz en zor yerdir. sabır gerekir. sakın vazgeçme. inşallah olumlu etkisini görürsün.

merhaba kızlar 17 aralık tarihinde koltukaltlarımı aldım tüyler neredeyse hala çıkamadılar .
çıkanlar tek tük o kadar az ve cılız ki .....
umarım hepimiz için işe yarar bir ürün olur .

Back