• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermonox Kullanan var mı ?

kızlar biliyomusunuz bizim buralarda yaşlı bi kadıncaz var bir görseniz bakan bi daha bakıyo sakallı dede gibi kadın yaa üzülüyorum.. hiç mi çoluğu çocuğu yok acaba ben şahsen su anda annemin öle olmasına müsade etmem asıl korkumda o işte bizde yaşlanınca öle mi olcaz allam yaaa yüzümüze bakan olmaz gari.... :43: ee nolcek elimiz ayamız tutmayınca gözde görmez o kılları nasıl alcaz...

yok yaaa olmucak böle bi kullanan olcakta aklına gelirse paylaşcak bizle en iyisi alıp kullanıp sonucu gözle görmek bugün sipariş vercem bakalım ne zaman elime geçer ve sonucu ne olur ...

yok yaaa olmucak böle bi kullanan olcakta aklına gelirse paylaşcak bizle en iyisi alıp kullanıp sonucu gözle görmek bugün sipariş vercem bakalım ne zaman elime geçer ve sonucu ne olur ...

bende mi alsam ne yapsam bugün ağda yaptım soğan lapası sürücem yarın bacaklarıma bugün dinelnsin cildim.bencede en iyisi almak bende eşimle bi konuşıyım söyliyim almak istediğim ama bilmiyorum yinede hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

siz daha öncede tüm başlıklarda sempremajı övüyordunuz ,bu epialmor da onunla aynı 21 gün iddası içinde ne oldu sempremaj ile istenilen alınamadı epilamora mı döndü tamda sempremaj sağlammı acaba diye düünürken ,bari deneyimlerinizi paylaşın
yok cnm ben sempremajı hiç övmedim. hatta ilk kez burda gördüm böyle bir ürün olduğunu. ben dermonox almayı düşünüyorum.

ben salı günü dermonox'un sitesine telefon numaramı bırakmıştım bana bugün geri döndüler.ürün hakkında bilgi istedim almak istiyorum ama bi çok ürün kulandım o yüzden güvenemediğimisöyledim.ne kadar sürede sonuca ulaşırız dedim maksimum iki ay olduğunu oda maksimum diyo dikkatinizi çekerim.eğer dedi ürünümüzden memnun kalmazsanız gönderin paranızı iade edelim dedi o kadar emin konuştu benimle yani bende inandım vallahi.eğer almak istesek ne kadar zaman sonra elimde olur diyo sordum istanbulda oturduğum için bir gün içinde elimde olurmuş kapıdan ödeme oluyomuş.şimdi alamk isterdim yenide ağda yaptım ama malesef eşimin maaş alması lazım şuan veremem.neyse bidahaki ağdaya kadar mutlaka alıcam beni inandırmayı başardı inşallah dediği gibi gerçekten işe yarıyodur.bide azaltmıyo tümden yok ediyomuş.125ml lik kremmiş ben bacağımda kolumda koltuk altımda kullanmak isiyorum dedim ne kadar ürün kullanmam lazım tamamen bitmesi için dedim 2 ürün yeterli dedi.kızlar sizlerle paylaşmak istedim almak isteyn arkadaşlar vardı benim gibi aranızda.ben adamın yalancısıyım o öyle söylüyo kimsenin günahına girmek istemem alırsınız pişman olursunuz sonra ama yüzde yüz biter diyo bidaha ömür boyu kullanmanız gerek yok diyo

kızlar ben 1.5 ay önce sipariş verdim ve denemek amaçlı sadece koltuk altıma kullanıyorum 2, agdayı yaptım 4 gün öncesine kadar ama ikinci defasında azalma görülür diyor hiç bir azalma yoktu her zamnkı gibiydi ve üçüncü de biter demişler nasıl bitecek bilmiyorum:50: cok umutluydum ama etki etmeyecek gibi geliyor kullanmaya devam belki 4. de eder sonucu buradan paylaşırım inş..:40:

kızlar ben 1.5 ay önce sipariş verdim ve denemek amaçlı sadece koltuk altıma kullanıyorum 2, agdayı yaptım 4 gün öncesine kadar ama ikinci defasında azalma görülür diyor hiç bir azalma yoktu her zamnkı gibiydi ve üçüncü de biter demişler nasıl bitecek bilmiyorum:50: cok umutluydum ama etki etmeyecek gibi geliyor kullanmaya devam belki 4. de eder sonucu buradan paylaşırım inş..:40:

hiç mi bi azalma olmadı yani bendebugün konuştum çok emin konuştu benimle bare seyrekleştirse azaltmasada oda olmadı yani

Şimdi bende 14 gün önce sipariş verdim. Her gün sürüyormusunuz? kullanma talimatında hergün sürün diyor. Bende baya azalma ve incelme oldu. Ve ilk sefere göre daha rahat aldım. Tabi sonuca ulaşmam için 1,5 - 2 ay beklemem gerekiyormuş. Hıı birde çok önemliymiş; ağdadan hemen sonra kullanılması gerekiyormuş.

Ben açıkçası işe hiç yaramayacağını düşünüyordum. Çünkü garanti belgesi var dediler. İçinden sadece kullanma talimatı ve bir broşür çıktı. İlk başta kullanmaya cesaret edemedim ama ne olucakki krem senuçta diyip sürdüm.

iki üç tane daha krem veya aktardan ilaç almıştım hiç işe yaramamıştı ama bu kreme 2 - 3 günden beri güvenmeye başladım.

Şimdi bende 14 gün önce sipariş verdim. Her gün sürüyormusunuz? kullanma talimatında hergün sürün diyor. Bende baya azalma ve incelme oldu. Ve ilk sefere göre daha rahat aldım. Tabi sonuca ulaşmam için 1,5 - 2 ay beklemem gerekiyormuş. Hıı birde çok önemliymiş; ağdadan hemen sonra kullanılması gerekiyormuş.

Ben açıkçası işe hiç yaramayacağını düşünüyordum. Çünkü garanti belgesi var dediler. İçinden sadece kullanma talimatı ve bir broşür çıktı. İlk başta kullanmaya cesaret edemedim ama ne olucakki krem senuçta diyip sürdüm.

iki üç tane daha krem veya aktardan ilaç almıştım hiç işe yaramamıştı ama bu kreme 2 - 3 günden beri güvenmeye başladım.

hemen agdadan sonra sürdüm ve hergün aynı saatte sürüyorum bilemiyorum bakalım sonuc ne olacak:(

Şeyden dolayı yazdım bende yüzümü ve koltuk altıma kullandım. Şişenin yarıdan fazlası bitti. Sizde 1.5 ay dayanması zor gibime geldi. Her gün kullandınızmı?

evet arkadaslar bugun ıtıbarı ıle banada donduler bır kutu dermonox sıparıs ettım yarın öburgun gelır.. bakalım bındık bı alamete umarım sonuc hayırlı olur :)

ha buarada adama ozellıkle sordum agda yaptıgımız yerı yıkasakta ole sursek kremı olurmu dıe olur tabı ama kıl köklerı kapanmadan maksımum 90 dakıka ıcınde ılk ıslemı uygulamalısnız dedı

Son düzenleme:
Fark etmemişim özür dilerim :18:
yok cnm önemli değil :)

bu arada herkesin kıl yapısı farklı olabilir.daha geç etki edebilir. ben bu ürünü alınca tek yüzüme uygulamak istiyorum çünkü yüzümdeki tüyler beni çok rahatsız ediyor. çok sert ve siyah çıktığı için eminim bende de hemen etki etmez ama en azından daha geç çıkarsa ona bile razıyım. off ya nedir bu tüylerden çektiğimiz..

arkadaşlar bende dün sipariş verdim aradılar ve banada aynı şeyleri söylediler memnun kalmazsanız boş kutuyu verin paranız iade dediler. cumartesi elinimde olcak bakalım inş. gerçektir valla eşim inanmadı eğer bi işe yaramazsa bak gari sen..... offf duyacağım lafları düşünmek bile istemiyorum..... :50:

Şeyden dolayı yazdım bende yüzümü ve koltuk altıma kullandım. Şişenin yarıdan fazlası bitti. Sizde 1.5 ay dayanması zor gibime geldi. Her gün kullandınızmı?

ben sadece koltuk altıma kullanıyorum ve bir sıkım bir koltuk altıma yetiyor yani günde iki sıkımlık kullanıyorum...acaba az mı sürüyorum ama ikicisi fazla geliyor vıcık vıcık emilmiyor bilemedim şimdi:(

evet arkadaslar bugun ıtıbarı ıle banada donduler bır kutu dermonox sıparıs ettım yarın öburgun gelır.. bakalım bındık bı alamete umarım sonuc hayırlı olur :)

ha buarada adama ozellıkle sordum agda yaptıgımız yerı yıkasakta ole sursek kremı olurmu dıe olur tabı ama kıl köklerı kapanmadan maksımum 90 dakıka ıcınde ılk ıslemı uygulamalısnız dedı

peki hergün kullandıgımız yeri yıkayop ondan sonra mı sürecek mişiz??? ben hergün temizlemiyorum acıkcası iki güne bi banyo yapıyorum ama her kullnımdan önce temizlemiyorum :26:

arkadaşlar bende dün sipariş verdim aradılar ve banada aynı şeyleri söylediler memnun kalmazsanız boş kutuyu verin paranız iade dediler. cumartesi elinimde olcak bakalım inş. gerçektir valla eşim inanmadı eğer bi işe yaramazsa bak gari sen..... offf duyacağım lafları düşünmek bile istemiyorum..... :50:
bende eşime söylüycektim dün akşam böyle böyle bi ürün var aradılar konuştuk alıyımmı diyicektim cesaret edemedim biliyo çünkü bi sürü bişeyler kullandım ay 1nden sobnra bende sipariş edicem o zamana kadar kullananların yorumlarınada bakarım

Back