• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermonox Kullanan var mı ?

Benim bir cildiye doktoru arkadaşım sipariş verdi. Ama abartısız yarım saat konuştu. Test sonuçları var dediler. Arkadaşım istedi ve mail olarak gönderdiler. Test sonularına göre vucuda olumsuz hiç bir etkisi yokmuş. Ve aynı testte insan sağlığına zararsızdır yazısını bende okudum. Önceden tereddüt vardı içimde ama şimdi test sonuçlarından sonra gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Ve bıyıklar nakut oldu. Diğer bölgelerde kullanım devam ediyor. Bakalım arkadaşımda etkisi nasıl olacak.

test sonuçlarında kremin ne kadar etki ettiği falan yazmıyomuydu ?

ben bugün kullanmaya başladım.. yüzümü alıp sürdüm öyle bi kabardı ki birden birde ..kıpkırmızı fos fos oldu çok fena yandı.. çok alerjikal tenim ondan oldu galiba :( bi kaç saat oldu biraz düzeldi.. evde görenler çok korktu Naptın yüzüne seeeen ? diye hık mık bişey de diyemedim kıl mıl krem diye :)
içinde limon var sanırsam ondan bu kadar kavladı :( size de böyle yandımı ?

evet arkadaşlar bende tam bir haftadır yüzüme kullanıyorum ve gerçekten olumlu gelişmeler var:32:
öncelikle farkedilir bi şekilde azalma oldu ve geç çıkıyor. bu arada ben yıllardır çene bıyık ve favori
bölgelerini cımbızla her gün alırım. çok çabuk çıktığı için. bir haftadır favori ve çene deki tüylerde
ciddi azalma oldu. bıyık bölgesinde daha bişey anlamadım. birde cımbızla aldığım için tüyler kırılıyor,
o yüzden çıktıkça alıyorum ama eskisi gibi değil:8:

marduks dediğin gibi tüyleri aldıktan sonra sürünce benimde çok yandı ama kabarma veya kızarma olmadı.
senin cildin hassas olduğu için kızarmış olabilir.

ben kullanmaya devam edicem, inşallah herkes faydasını görür. kurtulalım artık şu tüylerden...

ben bugün kullanmaya başladım.. yüzümü alıp sürdüm öyle bi kabardı ki birden birde ..kıpkırmızı fos fos oldu çok fena yandı.. çok alerjikal tenim ondan oldu galiba :( bi kaç saat oldu biraz düzeldi.. evde görenler çok korktu Naptın yüzüne seeeen ? diye hık mık bişey de diyemedim kıl mıl krem diye :)
içinde limon var sanırsam ondan bu kadar kavladı :( size de böyle yandımı ?

yüzüm sivilce içinde kaldı (bende hiç sivilce çıkmazdı ) bu krem bana fazla ağır geldi :( kullanmayı çok istiyorum ama cildim mahfoldu neyapsam bilemiyorum

Kızlar yok mu kullananlardan ses seda :(

canım ben kullanıyorum ama suan ıcın bır sıkıntı yaşamadığım gıbı henüz net bır gözlemlemede yapamadım yanı temiz bır 20 25 gun daha devam edıp oyle yazmak ıstıyorum buraya ama sunu söyleyım..belkıde 15 16.günüm koltuk altmda tek tük cıktı yanı geç mı cıkacak anlamadım beklıorum ole

canım ben kullanıyorum ama suan ıcın bır sıkıntı yaşamadığım gıbı henüz net bır gözlemlemede yapamadım yanı temiz bır 20 25 gun daha devam edıp oyle yazmak ıstıyorum buraya ama sunu söyleyım..belkıde 15 16.günüm koltuk altmda tek tük cıktı yanı geç mı cıkacak anlamadım beklıorum ole

kendi adıma konuçmak gerekirse benim 1 haftada çıkmaya baslıyor normalde sizinde böleyse 16 günde tek bi tüy çıkması iyi bi gelişme sanki lütfen sonuçlarını paylasın burda hep olur mu

Tamam canım sonucunu bekliycem.olurda sonuç kötü çıkarsa moral bozukluğuyla yazmamazlık etme olur mu.İnan şu meseleyi kafama o kadar takıyorum ki hayattan tat almıyorum.

kendi adıma konuçmak gerekirse benim 1 haftada çıkmaya baslıyor normalde sizinde böleyse 16 günde tek bi tüy çıkması iyi bi gelişme sanki lütfen sonuçlarını paylasın burda hep olur mu

yanı cıkanlarda var ama ole tek tük bılmıyorum ya sankı olacak gıbı tabıkı sonucları payşalacagım cnm sıkıntın olmasn o konuda ama şöyle bı 15 20 gun zaman ıstıyorum sızlerden kıı sonuclar daha belırgın olsun..açıkçası suanda ne yazsam yalan olur

Tamam canım sonucunu bekliycem.olurda sonuç kötü çıkarsa moral bozukluğuyla yazmamazlık etme olur mu.İnan şu meseleyi kafama o kadar takıyorum ki hayattan tat almıyorum.

evet insanın bazen canına tak ettıgı donemler oluyor bu kıl meselesı yuzunden ama sımdılerde rahatım sankı bölge bölge denıyecem bakalım ewremede yazdıgım gıbı yazmamazlık etmem merak etme..ama şu var daha sağlıklı sonuclar verebılmek adına bı 15 20 gun pek bır yorum yapmak ıstemıyorum ama yınede takıpcısıyım konunun..kullananlara kolay gelsin :)

evet insanın bazen canına tak ettıgı donemler oluyor bu kıl meselesı yuzunden ama sımdılerde rahatım sankı bölge bölge denıyecem bakalım ewremede yazdıgım gıbı yazmamazlık etmem merak etme..ama şu var daha sağlıklı sonuclar verebılmek adına bı 15 20 gun pek bır yorum yapmak ıstemıyorum ama yınede takıpcısıyım konunun..kullananlara kolay gelsin :)

çok saol canımmm bizide düşündügün için 15 20 güne kadar degişiklikler neler olcak bakalım...seni sıkı takipteyim yani tamamen bitmeyi geçtim azaldı desen hemen alcam bende :34:

çok saol canımmm bizide düşündügün için 15 20 güne kadar degişiklikler neler olcak bakalım...seni sıkı takipteyim yani tamamen bitmeyi geçtim azaldı desen hemen alcam bende :34:

rica ederim cnm :)) bakalm umarım gzel sonuclar cıkar.

bu arada arkadaşlar ben hakkaten saflaştım bu süreçte..ne olur cvplayın bu sormu bır kısınn ağda yaptıgı bölgedekı kıllarn buyuk cogunlugu kacıncı gunden sora çıkmaya başlar
??

benim genelde 1 hafta içinde çıkıyorlar ama bu çıkanlar sanırım agdadan önce var olupta gün yüzüne sonra çıkanlardır die düşünüyorum normalde bir ay olur en fazla herhalde

Kızlar konuyu bir açtım ortadan kayboldum sonra :( ama bir baktım bir sürü yorum, kullanan ve işe yarayan arkadaşları görünce çok sevindim. :) İnşallah hepimiz kurtuluruz bu kıl derdinden yemin ederim hep dua ediyorum bitsin artık diye. Daha önce netten başka bir firmanın ürününü sipariş etmiştim sadece yüzüme kullanıyorum hiç bir yararını görmedim o yüzden bu ürünü sormak istedim kullanan var mı diye. Sonuçta umut bağlıyoruz sonra da hayal kırıklığı çok kötü oluyor. Aklıma yattı gibi bu ürün, eğer almaya karar verirsem yazarım ben de gelişmeleri... :)

merhaba kızlar ben de dermonoxu bu siteden öğrendim ve 49 tl nereye gitti de gelmedi ya tutarsa hesabı yani sipariş ettim geldi.
bugün epilasyon yaptım sadece başlangıç için koltukaltlarımda denedim .sonucu nasip olursa paylaşırım kızlar olumlu ya da olumsuz.
herkese kılsız tüysüz bir hayat diliyorum.:16:

Valla ürün açıklamasında gözenekleri kapatıyor diye yazıyor.Gözeneklerin kapanması iyi bir şey değil.Kansere sebebiyet bile verebilir.Ben kullanmayın derim.

eveeeeeeet canlarım ciğerlerimm...hergün takıp edıorum bu sayyfayı hıc merak etmeyın..bıraz yazayım ıstedım gecenın bu vaktınde boş kalınca..şöyle bır döndüm baktım urunu ılk kullanmaya 27 kasımda baslamısım yanı tam 25 gun olmus..ee snuclar nasılmı koltk altımda durumlar gayet guzel yanı bır deıgısım oldugunu hıssedıyorum ben..bıde gögüs bölgesınde kullanıordum ama orayı yazmamıstım sebebı hormonal bozukluktan cıkan kıllara etkı etmez dusuncesıydı..kımseyı umutlandırmak ıstemedım..nıtekım ordakı kılların bır kısmı yıne ole sıyah cıktı..ama ordada gelısme var yanı bır kısmının daha sarı daha ınce cıktıkları aşikar..özetle ben bu ürünü sevdim sanırm arkadaşlar..ve ınatla kullanmaya devam edecegım..umarım benı yanıltmaz..ha bırde bır kac arkadas senden haber beklıoruz demıstı..urun süper kesınlıkle alın demıyorum ama 50 tlyı nelere vermıoruzkı.hiç düşünmeyın alın v e vakıt kaybetmeyın..şahsen ben mutluyum :)

ha unutmadan hala ıkıncı agdamı yapmadım yarın veya carsamba gunu ınşallah ;)

Son düzenleme:
Back