Dermonox Kullanan var mı ?

inşallah canım ya, sadece ben değil herkes kurtulsun istiyorum bu dertten. çünkü gerçekten çok moral bozucu birşey. ben şimdilik tek yüzümdeki tüyler için kullanıcam çünkü şu an için en rahatsız olduğum bölge yüzüm. faydası olursa diğer yerlerede kullanıcam inşallah tabii.

kızlar dermonox u kaç gün sürüyorsunuz.Ve size gönderilen krem gbi birşeymi yoksa yağ bnzeri birşeymi.yani tüm vücut için yeterli olurmu.

cevaplarınızı bekliyorum kızlar inş. işe yarar ya pff

selam gldnhmn benden sana bır tavsıye urunu hepımız deneme asamasındayız malum..ılk basta denerken yuzun gıbı hassas ve önemlı bır bölgeye kullanma derım ılk aylık perıyotta bacak ya da kol koltukaltı gıbı bır bölgede denersen daha ıı olur dıe dusunuorum ama yınede sen bılırsın cnm umarım faydasını görursun,görürüz :)

kızlar dermonox u kaç gün sürüyorsunuz.Ve size gönderilen krem gbi birşeymi yoksa yağ bnzeri birşeymi.yani tüm vücut için yeterli olurmu.

boza rengınde sıvıya yakın süt gibi bir krem ve hergun kullanıorsun kesmek yok..tüyler uzayınca agdanı yapar yapmaz suruorsun sora tekrar hergun surmeye devam taaa kı bıtene kadar

pff inşallah olumlu sonuçlar alırız.hergün bi umutla bakıyorum bu siteye.Bu tüyler yüzünden içim kararıyo.evlenmek dahi istemiyorum

öyle düşünme bence dilekciğim.vallahi bende çok müzdaripim bu kıl tüy yünden ama evliyim.eşim inan benden daha tüysüz sakalları bile yok bi bacaklarında var.benim eşim hiç bi zaman tüylerimi sorun etmemiştir bende tabi kıllı kıllı çıkmıyorum onun karşısına ama biraz var bende tüy kollarımı falan alıyorum en çok kollarımdan rahatsızım inşallah onunda bir çözümünü bulurum.ama bu meseleden eşleriyle araları bozulan çok insan var bazı erkekler anlayışsız olabiliyolar bu konuda sanki kadın kıllı olamya bayılıyomuş gibi.ne yapalım bzimde tekderdimiz bu olsun

şimdi dermonoxun sitesine baktım iki üç gün önce 69tl ye çıkarmışlardı tekrar 49tl ye düşürmüşler

cnm evet haklısın ilk aşamada yüze kullanmak doğru değil ama zaten ürünü zar zor aldım. (aldım derken daha elime ulaşmadı) yani öğrencilik malum.. onuda koluma veya bacağıma kullanıp bitirmek istemiyorum. inşallah bişey olmaz tabii ama yüzüme uygulamayı düşünüyorum. uyarın içinde çok teşekkür ederim

Tamam şimdi işe yaradı ama sizce bikini bölgesinde kullansam bir mahsuru olurmu? Telefon açtığımında olmaz dediler ama bilmiyorum. Çekiniyorum açıkçası.

merhaba kızlar bende burdaki paylaşımlardan sonra sitesine bi göz attım burdada bi arkadas demişti garanti kagıdını göndermediler diye ordaki yorumlardada aynı şeyi okudum ve bende yazdm niye göndermiyosunuz garanti kagıdını diye...ama bugün gördüm ki mesajım silinmiş...be bi müddet daha sizleri takip edicem ona göre alıp almamaya karar vercem.....bu konuda bilgi vermek istedim şimdilik.

arkadaslar bence inanıp hiç paranızı dökmeyin şimidi ikinciye yorum yazdım ve anında silmişler yine yorumumu kendilerine güveniyor olsalar o kagıdı gönderirlerdi zaten ve yorumumuda silmezlerdi üstelik 2kez yazdım ve sdildiler ikisinide.gerisi size kalmış tabi...

Banada garanti belgesi gönderilmemişti. Telefon açtım. Bu gibi ürünlerin resmi garanti belgesi olmaz. Garanti belgesi gönderilse dahi firma insiyatifi altındadır dediler. Siz hiç çekinmeyin memnun kalmazsanız boş kutu elimize geçtiği anda ücretinizi geri iade ederiz dediler. Güvendim kullandım. Suratımda ve bacaklarda ciddi derecede işe yaradı.
Ama yaramasaydı parama geri alabilirmiydim bilmiyorum.

arkadaşım ne zamandır kullanıyosun ne kadar bi azalma var

evet kızlar bu gün itibariyle tam 1 hafta oldu dermonox a başlayalı... valla bende işe yaramaya başladı her gün çenemdeki kılları almaktan sinir oluyodum ertesi gün yine çıkıolardı ot gibi..ama iki gündür elime cımbızı almadım tek tük çıktılar onlarda baya ince... sanırım kıllar mazi olcak yaşasııııınnnnnn..............

dermonox diye aratırken nette dermoface diye bi ürün gördüm onun açıklamasında da aynı şeyler yazıyo.. fiyatı 33 lira
aklım karıştı şimdi bi %100 tüye son furyası çıkmış bi sürü ürün var böyle fiyatlar kim ne tutturabilirse galiba dermonox da dermoface de nbp imalat diye geçiyo

Ben dermoface alıcaktım ama boyutu çok küçükmüş 40ml. ve dermofaceye garanti vermiyorlar. Dermonox 125ml. telefon açtım bilgi aldım. Firmalar aynı galiba.

ben bu insanları gerçekten anlayamıyorum..kimseye atıfta bulunmuyorum arkadaşlar yanlış anlamayın ama madem herkes bu ürüne bu kadar ön yargılı kullanmasınlar olsun bitsin..lazer epılasyondan kat be kat daha sağlıklı olduğunu iddia ediyorum..ayrıca paranızı geri gönderiririz demişler..ödediğimiz 49 lirayı nelere vermiyruzki..kımının ekmek parası evet ama bu yolda ne kadar sıkıntı çekiyoruz pskolojımız bozuluyor denemeye değmez mi bence değer ..kimse kimsenin umutlarını köreltmesın..bu arada benımde bugun 6.günüm şimdilk gayet ii gidiyor..işn açığı tüyleri sarı ve az şekilde çıkartması bile bence bir yol kat etmemktır ben bunada razıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…