Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
canım la roche un garantisi var akne ve siyah nokta yapmaz diye.ayrıca dediğim gibi gel i alırsan hiçbir parlama yaşamazsın o da spf 50+
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
bioderma gözaltına yetmemiş olabilir canım gözaltı morluğun varsa k vitamini eksikliği de olabilir yada genetik bir faktör olabilir.göz altı ürünleri baya pahalı biliyorsun bunların içinde en uygun olanı la roche un redermic c olanı.84 civarı fiyatı .c vitamini olduğu için göz altı morluklarına da iyi geliyor.buarada bol yeşil çay iç bu da göz altı morluklarına iyi gelir.redermic genelde 30 ve üstü bir ürün ama gözaltı morluklarına da iyi geldiği için bir zararı olmaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?