dermokili bilmiyorum ama bence şu bimde satılan A+PLUS ı mutlaka dene.benim saçlarım da akşamı bulmadan sönüp dipleri kokuyodu yalı yağlı şimdi 1 haftadır kullanıyorum ve çok mutluyum.tavsiyem saç kremini de al.krem bu bildiğin alseve vs kremi gibi yapmıyo ağırlaştırmıyo.dene bece..
a plus 2ı ilk yaptığım hafta saçım yumşak ve kaışkandı temizlik kokusu vardı ama sonraki haftalar yine çalı çalı olmaya başladı.kremini falan kullanmama rağmen.benim saçların nemi yok galiba çok mutsuzum.saçım kısa küt sürekli topluyorum 70 yaşındaki nineler gibiarkadan kıvırıp tokayla yapıştırıyorum.şekil vermek için maşa ,düzleştirici gereiyo çok ince telli ama sönük çalımsı saçlarıma.bu sefer de 1 hafta yapsam uçları 2 -3 çatala ayrılıyo hemen.şu argan yağı kaldı bi de onu denicem sonra artık ne yapayım benim de kaderim de hiç uzun saçlı olmamak varmış dicem 29 yaşındayım sütyen hizası hiç saçım olmadı var mı bi önerisi olan.
kızlar peki bu şampuanı kullanan var mı dermokilin koparak dökülen saçlar için olan şampuanı boyut ve fiyat iyi ayrıca gliserinli..
kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum..