dermoid kist sonrasi gebelik

Kizlar benim de yumurtaligimda 4 bucuk cmlik dermoid kist var. Denememizin 7. Ayinda hamile kaldim. Doktorlar dogumdan once almayalim yumurtalik zarar gorebilir dogumdan sonra aliriz dediler. Insallah hamileligim suresince bir sorun cikmaz

Insallah canim darisi basina lutfen umudunu kaybetme ben her ay adet gunumde agladim neden olmuyor diye. Cok yiprandim. Demekki rabbim bu zamani uygun gormus. Darisi basina inşallah
Insallah canim sagol tek dilegim bu hayirlisi insalla h en kisa zamanda olur )

Insallah. Stres yapma diycem ama insan ister istemez yapiyor. Allaha birak dogru zamani biliyor. Bide afedersin de iliskiden sonra hemen ayaga kalkma ben ayaklarimi duvara dayadim resmen amuda kalktim:) 10 dakika oyle bekledim bunu yaptigim ay oldu

merhaba kızlar ne kadar geçti ameliyatınızın üstünden hala hamile kalamadınız mı?
bende ameliyat olalı bir ay oldu ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum sonra yumurtlama günlerini değerlendirdik ama malesef tutmadı bugün regl oldum yine. reglim bittikten sonra doktoruma kontrole gidicem yine bende bahçecide ameliyat oldum ama dr.um erbil yağmur. umarım herhangi bi sorun çıkmaz kontrolümde. ve bir an önce hamile kalırız inşallah kızlar.. :anneadayı:

merhaba kızlar ne kadar geçti ameliyatınızın üstünden hala hamile kalamadınız mı?
bende ameliyat olalı bir ay oldu ameliyattan 2 gün sonra regl olmuştum sonra yumurtlama günlerini değerlendirdik ama malesef tutmadı bugün regl oldum yine. reglim bittikten sonra doktoruma kontrole gidicem yine bende bahçecide ameliyat oldum ama dr.um erbil yağmur. umarım herhangi bi sorun çıkmaz kontrolümde. ve bir an önce hamile kalırız inşallah kızlar.. :anneadayı:
Canim bende bahcecide ameliyat oldum. Benim dr mustafa bahceciydi. 8 ay oldu benim

Yaşın kac cnm? Ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum ya cok sıkıldım :) eger bi kac ay daha denerim tutmazsa tüp bebek düşünüyorum Allahin izniyle..
Ben de zaten. Suan baska bi hastanede basladim çalışmalara.. Prolaktinim yuksek cikti.. Dusmesi icin ilac verdi.. Yas 23.. Senin yas kac .Daha ben hic bisey denemedim. Sen denedin mi hemen tüp bebek diyon

Ben de zaten. Suan baska bi hastanede basladim çalışmalara.. Prolaktinim yuksek cikti.. Dusmesi icin ilac verdi.. Yas 23.. Senin yas kac .Daha ben hic bisey denemedim. Sen denedin mi hemen tüp bebek diyon

Anladim cnm kucuk senin yasin daha benim yasim 31. Daha once klomenle bi kac ay denedim bide asilama denedim. Sonra bu ameliyati olmadan once tup bebek icin gitmistim iste dr um once ameliyat onerdi. Diger hersey normal bizde ama olmadi bi türlü ya bu kist engelledi yada baska bisey var bilmiyorum kontrole gideyim bakalim pazarteside ona gore bi yol izliycem artik..

Anladim cnm kucuk senin yasin daha benim yasim 31. Daha once klomenle bi kac ay denedim bide asilama denedim. Sonra bu ameliyati olmadan once tup bebek icin gitmistim iste dr um once ameliyat onerdi. Diger hersey normal bizde ama olmadi bi türlü ya bu kist engelledi yada baska bisey var bilmiyorum kontrole gideyim bakalim pazarteside ona gore bi yol izliycem artik..
Hakkimizda hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun..

X