Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne bileyim 1 senedir deniyoruz olmuyor yani. Kist engel deil diyorlar. Kafamı karistiriyolar . Kist engel değilse şimdi ye kadar olmamasinda ki neden ne diyorum. Ayy ben çok kafaya takiyom yaTedavi olacak bi durum yokki bizde ) nrrden cikardin denryip gorucez akalim
Evet haklısın ... sabır herseyin ilaciniBizde denedik yedi ay falan ama kist cikti ) biyrrde herseyin hayirlisi hamile kalsaydim kist sorun yaratabilirdi bunu gordukten sonra ben kafaya takmiyorum niye olmuyo drrdim brnde hep biraz sakin olmak lazim canim ameliyatimiz olsun bakalim insallah hayirlisiyla olur uzme kendini ) sems ne demis su olmasaydi istiridye olmazdi sabirli olki istiridye gibi inciler yapasin )
nasılsın amelıyatın yaklasıyor heyecanlımısınEvet haklısın ... sabır herseyin ilacini
Ben özelde olucam doktorumu araştırdım. Daha doğrusu akrabalarimiz tavsiyesi yle çok başarılı bir doktor. Duymussundur belki mustafa bahçecidoktor nerde ıyıyse orda benım doktorum devlette konfordan vazgecıcez artık bır ıkı gun ama ıcım rahat guvenıyorum doktoruma en onemlısı bu sen nerde oluyorsun arastırdınmı doktorunu