dermoid kist sonrasi gebelik

Tedavi olacak bi durum yokki bizde ) nrrden cikardin denryip gorucez akalim

Tedavi olacak bi durum yokki bizde ) nrrden cikardin denryip gorucez akalim
Ya ne bileyim 1 senedir deniyoruz olmuyor yani. Kist engel deil diyorlar. Kafamı karistiriyolar . Kist engel değilse şimdi ye kadar olmamasinda ki neden ne diyorum. Ayy ben çok kafaya takiyom ya

Bizde denedik yedi ay falan ama kist cikti ) biyrrde herseyin hayirlisi hamile kalsaydim kist sorun yaratabilirdi bunu gordukten sonra ben kafaya takmiyorum niye olmuyo drrdim brnde hep biraz sakin olmak lazim canim ameliyatimiz olsun bakalim insallah hayirlisiyla olur uzme kendini ) sems ne demis su olmasaydi istiridye olmazdi sabirli olki istiridye gibi inciler yapasin )

Bizde denedik yedi ay falan ama kist cikti ) biyrrde herseyin hayirlisi hamile kalsaydim kist sorun yaratabilirdi bunu gordukten sonra ben kafaya takmiyorum niye olmuyo drrdim brnde hep biraz sakin olmak lazim canim ameliyatimiz olsun bakalim insallah hayirlisiyla olur uzme kendini ) sems ne demis su olmasaydi istiridye olmazdi sabirli olki istiridye gibi inciler yapasin )
Evet haklısın ... sabır herseyin ilacini

hiç bu ameliyatı olup gebe kalan yokmuuuu aşamaları anlatabilecek birii..

bende heyecanlıyım hıc korkma inşallah sağlıkla geçecek dua ederim bol bol tabiki:) bu amelıyattan sonra hersey güzel olacak :)

doktor nerde ıyıyse orda benım doktorum devlette konfordan vazgecıcez artık bır ıkı gun ama ıcım rahat guvenıyorum doktoruma en onemlısı bu sen nerde oluyorsun arastırdınmı doktorunu

doktor nerde ıyıyse orda benım doktorum devlette konfordan vazgecıcez artık bır ıkı gun ama ıcım rahat guvenıyorum doktoruma en onemlısı bu sen nerde oluyorsun arastırdınmı doktorunu
Ben özelde olucam doktorumu araştırdım. Daha doğrusu akrabalarimiz tavsiyesi yle çok başarılı bir doktor. Duymussundur belki mustafa bahçeci

oh sukur ıyısın yanı agrın sızın varmı ne zaman cıkacaksın okuyorum merak etme)

Ciktinmi hastaneden cnm cok gecmis olsun buran once iuiles insallah

Persembe ( carsamba oglen yaticam hastaneye sanada oylemi yaptilsr kac gece yattin laparoskopik oldu dimi

X