dermografik kurdeşen veya dermografik ürtiker

Çevremde aşı olup beynine pıhtı atarak ölen çok var. Veya kanser olan. Bende eşimin baskısı sonucu 1 tane oldum keşke olmaz olaydım
Allah sizi korusun.
Yeni bir virüs uretildi ve bununla ilgili da asi dayatmalari olacak sanıyorum olmayın aşi. Artık huzur yok bu dünyada ya hastalık ya zulüm böyle ölüp gideceğiz

Benim arkadasim da asilardan sonra sedef oldu, doktoru acik acik asidan demis
Geçmiş olsun. Böyle şeyleri çok duyuyoruz malesef. Benim annemle babamda aşılardan sonra çok çabuk hasta olmaya başladılar ve hep bı halsizlik var hiç bişey yapmak istemiyorlar annem bir basamak merdiven bile çıkacak halim olmuyor diyor

Allah sizi korusun.
Yeni bir virüs uretildi ve bununla ilgili da asi dayatmalari olacak sanıyorum olmayın aşi. Artık huzur yok bu dünyada ya hastalık ya zulüm böyle ölüp gideceğiz
Rabbim hepimizi korusun. Özellikle de çocuklarımızı hamilelik aşılarımı bile yaptırmadım artık kimseye güvenimiz kalmadı. Allah sonumuzu hayr etsin

Allah şifa versin.ben 35 yaşındayım aynı bu anlattıklarının gibiyim. 80 lik gibiyim. Kimse halden de anlamıyor..

Allah şifa versin.ben 35 yaşındayım aynı bu anlattıklarının gibiyim. 80 lik gibiyim. Kimse halden de anlamıyor..
Vallahi 33 yaşındayım çocuklarım olmasa ölü gibi sabahtan akşama kadar yataktan çıkmazdım ben tek doz da böyleysem 3 ve fazlasını olanlar nasıl bilmiyorum. Birde benim kanım 5 e kadar düştü. 1 ünite kan verdiler. Daha da vereceklerdi ama kizilaya kimse bağış yapmıyor dediler. Sürekli Demir verdiler serumla 9 a anca çıktı kanım.

kizarmalariniz bu sekildemi
geçmiş olsun öncelikle. benim durumum aynen en az şekli bu şekilde.
benim yüzümde de oluyor maalesef
bunu ne şekilde aştınız. ben de kortizon kullanıyorum. ama hala bu şekildeyim. bl..tn isimli ilacı da kullanıyorum ilac adı vermenin yasak oldunu bilmiyordum
bana da yardımcı olmanızmumkunmu?

Kortizondan bir süre sonra gecti benim kizarmalarim cok hafif kasiniyorun sadece alerji ilaci olarak k ile baslayan birsey ise yariyor bende Allah sifa versin

çok teşekkür ederim yanıtınız için.kortizondan ne kadar süre sonra iyi oldunuz acaba, yüzünüzde oluyormu varsa onlar da iyi oldu mu
2 hafta icindde yavas yavas hafifliyor ve cikolata kahve tamamen kesin ben bol bol kelle paca corba iciyorum paketli gidalarda tamamen uzak duruyorum peynir domates süt oldukça az tüketiyorum ve 60 kilodan 55 kiloya düştüm zayifladim zaman zaman benimde ataklar oluyor sebebinide bilmiyorum biranda ortaya cikti

teşekkür ederim geri dönüşünüz için. biz de şifa buluruz inş.

iyi akşamlar, size tekrar yazdım çünkü net şekilde anlamak istiyorum. kortizon tedaviniz ne kadar sürmüştü ve tedavi bittikten hafta sonrasında mı iyi oldunuz, benim tedavim henuz bitmedi ama haplar azalıyor(kortizon) tekrar atkalar artarsa diye çok korkuyorum danısmak istedim

Benim bir daha atağim olmadi ben igne vurulmustum 3 tane hap kullanmadim

Yani dedigim gibi ilacla olmuyor malesef yediklerinizede dikkat etmeniz gerek ataklari tetikleyen cogu sebep stres ve yemek.

Yani dedigim gibi ilacla olmuyor malesef yediklerinizede dikkat etmeniz gerek ataklari tetikleyen cogu sebep stres ve yemek.
Tesekkur ederim geri donusunuz icin. Inanin cok dikkat ediyorum iyi olabilmek istiyorum o sebeple donus yaptim. Bu surecte enfeksiyon doktoruna bile gittim sifa bulmak icin. Bana igne yerine hap tedavisi verdiler bir de acilden serum takmislardi her gidisimde. Igne farkli bir cozum sanirim

Evet üzülmeyin bende cok korkmustum nerdese 1.5 ay cektim o kizarmalari zamanla bünye toparliyor hic korkmayin ilaclar etkisini yavas yavas gösteriyor insallah bir an önce iyilesirsiniz .

Evet üzülmeyin bende cok korkmustum nerdese 1.5 ay cektim o kizarmalari zamanla bünye toparliyor hic korkmayin ilaclar etkisini yavas yavas gösteriyor insallah bir an önce iyilesirsiniz .
benim kızarmalarım geçmedi hala maalesef çok üzülüyorum yüzümde de kızarmalar oluyor hafifliyor ama bir türlü geçmedi, bilmiyorum ne yapmalıyım alerji ilacı içiyorum ama denemek için 2 gün içip 2 gün ara veriyorum deneme yapıyorum ama birtürlü geçmiyor bilmiyorum alerji ilacına sabırla devammı etmeliyim, doz mu arttırmalıyım kortizon ilacına devam mı etmeliyim nasıl ilerlemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…