dermografik kurdeşen veya dermografik ürtiker

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
kızlar, bu hastalığa yakalandım. bilgisi olan çevresinde geçiren vs varmı acaba
vucudumda saçma sapan kızarmalar oluyor

dermografik kurdeşen veya dermografik ürtiker

Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir:)

Su değer kızarır, kumaş değer kızarır, elimi havluya silerim kızarır, durup dururken kızarır. Duştan çıktıktan sonra veya pantolon falan giymişsem çok kötü oluyor.

Ben cok agir urtiker oldum, 3 ay kortizon falan kullandim ama en garanti cozum akupunktur oldu, ciddiyim
ne tür bir ürtükerdiniz ? agır derken ne seviyedeydi acaba ? yani kendi seviyemi bilmiyorumki karşılaştırma yapmak için :)
çok geçmiş olsun bu arada.
akapuntur ile nasıl çözdünüz ? kortizon işe yaramadımı ?

Kortizon yaradi ama 20 kg aldim. Baska bir sey icin gitmistim, doktor dedi ki baska hangi rahatsizliklariniz var, urtikeri soyledim. Tamam bir daha buyuk atak gecirmeyeceksin dedi, icimden he hee falan diyorum, hakli cikti

Derecesini soyle tanimlayayim, 38 beden normal tenli bir insanken canakkale domatesine donup nefes almakta zorlanarak hastaneye yetisiyordum

Ben doktora göstermek için özel albüm yaptım

Eklentiler

• 20230807_192204.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 589
  • 20230811_235754.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 218
  • 20230822_092010.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 390
aynen biraz kasiyayim bir yere degsin hemen kizariyor baya pancar gibi oluyor yarim saat sonra geciyor doktorlarda alerji ilaci krem yazip yolluyorlar

Eklentiler

• IMG_20230913_131705_940.jpg
    310 KB · Görüntüleme: 390
aynen biraz kasiyayim bir yere degsin hemen kizariyor baya pancar gibi oluyor yarim saat sonra geciyor doktorlarda alerji ilaci krem yazip yolluyorlar
Evet aynı görünüyor durumumuz.

Ben yüzüme boynuma krem sürsem kızaracak duruma geldim.

Bir üye akupunktur önerdi şimdi ben de onu araştırıyorum son çare

Sizde ise yararsa bilgilendirir misiniz bende deneyeyim siz alerji ilaci falan kullaniyormusunuz doktorlar verdimi
İlaç ismi yasak sanırım ama antihistaminik bir ilaç kullanıyorum. Bil.xt.n adı.

Çok sıkıştığım dönemlerde kullanıyorum ki bu ara o iki günde bire kadar çıktı maalesef.

Doktorlardan ümidi kestim yiyecek diyor, stres diyorlar onların da çözümü pek yok.

Korona aşısının yan etkileri.
Nasil desem üzülmeyin ama geçmiyor resmen bu bela.
Ailem iki yıldır bu kızarıklıklar ve uyuz hastalığı ile uğraşıyor. Geçmiyor. Zorla bize bu aşıyı yaptıranlarin Allah'ın laneti basina olsun.

Çevremde aşı olup beynine pıhtı atarak ölen çok var. Veya kanser olan. Bende eşimin baskısı sonucu 1 tane oldum keşke olmaz olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…