- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 45
-
- Konu Sahibi kelebek1979
Ben cok agir urtiker oldum, 3 ay kortizon falan kullandim ama en garanti cozum akupunktur oldu, ciddiyimkızlar, bu hastalığa yakalandım. bilgisi olan çevresinde geçiren vs varmı acaba
vucudumda saçma sapan kızarmalar oluyor
dermografik kurdeşen veya dermografik ürtiker
Biraz daha detay lütfenBen cok agir urtiker oldum, 3 ay kortizon falan kullandim ama en garanti cozum akupunktur oldu, ciddiyim
ne tür bir ürtükerdiniz ? agır derken ne seviyedeydi acaba ? yani kendi seviyemi bilmiyorumki karşılaştırma yapmak için :)Ben cok agir urtiker oldum, 3 ay kortizon falan kullandim ama en garanti cozum akupunktur oldu, ciddiyim
Kortizon yaradi ama 20 kg aldim. Baska bir sey icin gitmistim, doktor dedi ki baska hangi rahatsizliklariniz var, urtikeri soyledim. Tamam bir daha buyuk atak gecirmeyeceksin dedi, icimden he hee falan diyorum, hakli ciktine tür bir ürtükerdiniz ? agır derken ne seviyedeydi acaba ? yani kendi seviyemi bilmiyorumki karşılaştırma yapmak için :)
çok geçmiş olsun bu arada.
akapuntur ile nasıl çözdünüz ? kortizon işe yaramadımı ?
Asagida yazdim aria, sans eseri ogrendim ben de ise yaradigini ama cok net ise yaradiBiraz daha detay lütfen
Deneyeceğim çok çaresizim her şeye açığımAsagida yazdim aria, sans eseri ogrendim ben de ise yaradigini ama cok net ise yaradivalla tavsiye ederim
İstanbuldaysan hatta doktoru onerebilirimDeneyeceğim çok çaresizim her şeye açığım
Olur yazın valla değilim ama yakınımİstanbuldaysan hatta doktoru onerebilirim
aynen biraz kasiyayim bir yere degsin hemen kizariyor baya pancar gibi oluyor yarim saat sonra geciyor doktorlarda alerji ilaci krem yazip yolluyorlarNe çektiğimi bir ben bir Allah bilir:)
Su değer kızarır, kumaş değer kızarır, elimi havluya silerim kızarır, durup dururken kızarır. Duştan çıktıktan sonra veya pantolon falan giymişsem çok kötü oluyor.
Evet aynı görünüyor durumumuz.aynen biraz kasiyayim bir yere degsin hemen kizariyor baya pancar gibi oluyor yarim saat sonra geciyor doktorlarda alerji ilaci krem yazip yolluyorlar
Sizde ise yararsa bilgilendirir misiniz bende deneyeyim siz alerji ilaci falan kullaniyormusunuz doktorlar verdimiEvet aynı görünüyor durumumuz.
Ben yüzüme boynuma krem sürsem kızaracak duruma geldim.
Bir üye akupunktur önerdi şimdi ben de onu araştırıyorum son çare
İlaç ismi yasak sanırım ama antihistaminik bir ilaç kullanıyorum. Bil.xt.n adı.Sizde ise yararsa bilgilendirir misiniz bende deneyeyim siz alerji ilaci falan kullaniyormusunuz doktorlar verdimi
Çevremde aşı olup beynine pıhtı atarak ölen çok var. Veya kanser olan. Bende eşimin baskısı sonucu 1 tane oldumKorona aşısının yan etkileri.
Nasil desem üzülmeyin ama geçmiyor resmen bu bela.
Ailem iki yıldır bu kızarıklıklar ve uyuz hastalığı ile uğraşıyor. Geçmiyor. Zorla bize bu aşıyı yaptıranlarin Allah'ın laneti basina olsun.