ben de bugün derma roller uygulamamın birinci seansını yaptım.cayır cayır yanıyom:))) 2.0 mm aldım ben çatlaklar için...uygulamadan sonra belli bir süre bekliyo musunuz kıyafet giyinmek için, yoksa benim gibi kremledikten sonra kıyafetleri hemen çektiniz mi üzerinize:) ... acaba kremi iyice emene kadar öle beklemeli miydi? ne biliyim...ya da streç film le kapatsak daha mı iyi olur?uygulama sonrası ne yapıyorsunuz?bi de sonraki uygulama için ne kadar ara veriyim sizce...yabancı sitelerde 1,5 mm ve üstü için 1 ay ara vermeli yazmışlar ben de öle düşünüyorum ama sonuç alanlar nasıl yaptı merak ettim?
cnm mrb,, nasıl uygulama yaptın? arkasından hangi kremi sürdün?
saman tatlım aynen öle yap o kremlerden sür madecassolde olur hangisini istiyosan :)
medinella canım hadi hayırlı olsun bakalımbende çok sabredemiorum giyiyorum ama emmesini beklesen daha mantıklı ben 3 hafta bekliorum tatlım arada 1 ayda olduu oluo ama sonuç gayet ii bekledkçe bi arkadaşn yokolduunu görmüş bende süreyi uzun tutmaya çalıştım bakalım :)
canım sen 1,5 mm likle başlayablrsn hem izlerine hemde çatlaklarına ilk aşamada baya iyi gelir :) ben eczaneden aldım tatlım istanbulda internette satılıo her yerde var heralde artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?