yarim saat once geldim.. ve yaziyorum hemen.. masor kadina sordum.. (ben yurtdisinda yasiyorum).
koloojen nerden alinir diye? . , koloojen eczanelerdende var dedi, ama bu bana kullandigi ozel.. yani daha etkili kati bir formul, hem derinin alt yapisini onariyor, ve deriyi "uyandiriyor"..
krem kullanilmali mi derma roller oncesi?
hayir,, tavsiye etmiyorr, yani... derma roller ile problemli yerlerinizi gecin (temizlenmiz, dezinfekte edilmis, cunku sonucta derinin altina hersey isliyor-yani buna dikkat!!!!)... ve jel yada losyon surebilirsiniz catlaklar icin.. kizlar biraz sabredersiniz. cuma gunu size ozel bi formul vericem. yag karisimi, deri icin: yani hem onariyor, hemde catlaklar icin...
vitamin almak gerekir mi derma roller kullanilirken:?
mutlaka!!!! ben kullaniyorum,, A,E,D -- 2 ay once baslamistim,.. cunku distan vucudu onarirken, ictende onarin.. yani vucudunuz kendini yenilesin...
ne sSIKLIKta kullanilmasi gerekir???
ben burda okudum, gunde 2/3 defa kullanan arkadaslar var diye, sordum. ve masor dedi ki, cildini mahfedermis, sonucta delik desik olur dedi... yani herseyin fazlasi zarar!!! (ben haftada 3defa gidiyorum)
dermaroller kac MM?
benimkisi 2,5,mm , ama dedi ki ,senin catlaklarina 1,5ta yeter diye.. ama bu benim ki selulit icinmis bide
nedegisiklik farkettim kendimde?
ben hamileyken, bacak ic, gobek, yan taraflarim tamamen catladi...: karnimda ki catlaklar boyle disa cok vuruyordu, dokundugumda kendi derim ile cok arasinda fark vardi,, nasil diyim size hamur gibiydi dokununca, suan derim ile ayni kalitede, tamamen doldu, bacak icindekiler: kipkirmiziydi, rengini cekti, ufaldilar.. yan taraflarim : resmen parmak kadar kalin ve bi o kadarda kalindi, suan tamamen doldu, onceden dokundugumda resmen bi bosluk vardi, yani derinin yirtik oldugunu dokundugumda anliyordum,, suan doldu. yuzde 90 gibi bi dolma var....... karnima cunku yag´da vardi, sarkikti gobegim biraz,, igne ile yag cozucu maddede sIKIYO.. ve gobegim gittti
suan sarkik bi gobegim var... ama onuda artik baska bi alet ile gecirttiricem... yani deri toplamasi icin kendini bi alet ile catlaklarimi butun gecmesi gerekiyoo. bu bahsettigim alet guzellik salonlari ve estetik salonlarinda var.. yani tam deriye isliyo,, leyzer gibi bisi... tam olarak bilemiyorum, cunku cuma gunu gidicem.. ben size yine ayrintilari yazarim.. biraz trkcede zorlaniyorum. ama ben o kullandiklarimin anlamlarinida bakicam. direk herseyi yazicam... kizlar... goren arkadaslarim inanamiyorrr.. ben bu tedaviye 14.martta basladim, ve inanilmaz bi degisim yasiyorum, artik yuzum guluyooooooooo
cok yazdim galiba :26: