Merhaba arkadaşlar,
Ben üç ay kadar önce burada okuduklarımın etkisiyle hemen bir 1,5mm lik dermaroller aldım. İlk gün bir heves yüzüme, kalça, göğüs ve diz arkası çatlaklarıma ve selülit için tüm üst bacağıma uyguladım. İlk uygulamamda her yerime sadece madecassol sürdüm. Sonra çalıştığım için ikinci uygulamamı ancak bir ay sonra yapabildim. İlkinde anlatmıştım, biraz sıkılmıştım, çatlakları pek yapamamıştım. İkincisinde hırslandım iyice bastırdım. Bacaklarıma selülit kremi, çatlaklara yine madecassol, yüzüme de evigen sürdüm. Sonra yapacaktım yeniden bir türlü olmadı. Taşınma falan derken ancak bugün yeniden yapayım dedim...
Belli ki o kadar işin arasında çatlaklarımı incelememişim. Daha önce de yazmıştım sağ taraf daha iyi diye ama bugün sağ tarafında neredeyse bulamadım çatlaklarımı. Göğsümde hiç kalmamış. Azdı ve çok incelerdi ama yine de harika bence. Yerini bulabilmek için ışığın tam altında bakmam gerekti
Sağ kalçam da inanılmaz azalmış. Diz arkasında hala çok var ama yine de rengi cilt rengine çok yakın. Ancak sanırım sol tarafa pek yapamamışım. Onlar da incelmişler ama sağ tarafın neredeyse iki katı. Özellikle de diz arkası.
Bugün sola biraz daha fazla yaptım. Bakalım ne olacak. Ama son uygulamamdan bu yana 1,5 ay geçmişti. Ve 15 gün önce bu kadar fark yoktu. Zamanla düzeliyor demek ki dedikleri gibi. O yüzden acele etmeyin diyorum. Siz uygulayın, kendiliklerinden zamanla düzeliyorlar.
Bu arada selülit çok uzun sürüyor, yapamadım daha. Yüzüm uygulama sonrası ilk günler ödemden dolayı herhalde harika oluyor. Ama uygulamanın 10 gün sonrasında falan eski haline dönmeye başlıyor. Gerçi muhtemelen o da gelişiyordur ama yüzümü her gün gördüğüm için anlamıyorumdur.
Böyle benim deneyimim. Başlamadan önce fotoları çekmiştim. Kızarıklıklar geçince yine çekeceğim. Bir de öyle bakalım.
Yani işe yarıyor