Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dermaroller kullanan arkadaslar var mı??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar benım uzn zamandır ara sıra gelen yogun dokulmemlerım oluyor..bır cok bakım denedım ama ne yalan soylım sabırlı davranamadım malesef..arastırma yaparken dermaroller dıye bır urun duydum ve cok umut verıcı yorumlar okudum..benım yan taraflarda yanı kulak ustunde ıc kısımda acılmamlar var senlerdır sac cıkmıyo oradan...
acaba bu urunu kullansam fayda eder mı cunku sac cıkmıyo o bolgeden:26:kullanan arkadaslardan rıca edıyorum bana daha fazla bılgı verebılırmısınz..memnun kaldınız mı ve ne kadar zamanda sonuc aldınız...

arkadaşım merhaba ben dermaroller kullanıyorum yanında minoxidil ve spiro kullanıyorum bence işe yarıyor şakaklarım çok açılmıştı ve genel bir seyrelme söz konusuydu 2-2,5 ay oldu sanırım saçlarım öncesine göre daha iyi görünüyor yani kullanmadan önce seyrek olduğunu söyleyebilirim şimdiyse normal gözüküyor . dermaroller ın yanında ben minoxidil kullandığımdan ilk 3 ay saç dökülmesi oluyor 3. aydan sonra saç çıkmaya başlıyor diyorlar ama ben minoxidil yanında spirinolakton(aldacton ilacın etken maddesi) losyon haline getirip birlikte kullandığımdan olabilir aşırı bir dökülmem olmadı saçlarım gürleşti tavsiye ederim

rapisa aldactonu nasıl losyon haline getirdin canım. rolleri nasıl kullanıyorsun. bilgi verirsen sevinirim

Minoxidil tansiyon ilacı.. Aldactone da böbreküstü bezlerini ve tansiyonu etkiliyor.. Dermaroller yapıldığında yüzeyden emilim çok fazla olur, lütfen buradan okuduğunuz şeylerle tutup dermaroller yapıp minoxil kullanmayın.. Minoxil tesadüfen saça faydası bulunmuş, damarları besleyerek saç çıkmasına yardımcı olduğu düşünülen bir ilaç. Normal kullanımı dahi 5 spreyi ve toplamda üst üste 5 kutu kullanımı geçmemesi gerektiği prospektüsünde yazıyorken burada bazı arkadaşlar ömür boyu minoxil kullanacaklarından bahsediyor!
Dermarollerı ben uzmana yaptırıyorum 5 seans yapıldı, ilk seanstan sonraki bir hafta sonrakiler 10 gün arayla ve tonik olarak Ducray ın saç serumu kullanıldı.. Uyuşturularak- ki pek uyuştu diyemem..- ve hijyenik koşullarca baticon falan sürülerek uygulandı.
Yeni saç çıkışlarım var ama çektiğim acıya aldığım sonuç bence tatmin edici değil.. Bakalım ince saçlar güçlenip uzarsa ve daha yoğun görünürse o zaman fikrim değişebilir. Ama hassas bir konu her duyduğunuzu uygulamayın...

valla ben dermarolleri 2 ay kullandim .hatta bi topik acmistim bi suru manyak musallat oldu kapattim.dermaroller ne yazikki bir ise yaramiyoo.eger androgenetik dokulme varsa ki %95 kadinlarda sac dokulmesi genetik kokenli bir ise yaramiyor.kafa derini delik desik ettiginle kaliyorsun ..

rapisa aldactonu nasıl losyon haline getirdin canım. rolleri nasıl kullanıyorsun. bilgi verirsen sevinirim

geç oldu ama mesajını şimdi gördüm cevaplıyım. aldanton 100mg ilacı toz haline getirdim sonra bunu ppg (propilen glikol istanbul da karagül iş mrk. satılıyor), etil alkol, saf su ile karıştırıp çalkaladım 1 gün bu şekilde beklettim tam olarak neyi ne kadar katacağını hatırlamıyorum ama google da "çakma spriro" diye aratırsan yapıp kullanan kişiler var hem bilgi de edinmiş olursun

canım dermaroller ı uzmanına yaptırıyorsun ya bende saç mezoterapisi yaptırdım 10 seansı 1000 tl ki bu uygun fiyat olanı dermarollerdaki mantık kafa derin deliniyor ilaç enjekte ediliyor her duyduğumuza inanmayalım uzman dediğin kişiler bu işi para kazanmak için yapıyorlar çoğu senin ihtiyacın olmasa bile paranı almak için gel yapalım der evde yaparkende hijyen kurallarına dikkat ederek yapılabiliyor senin kafana yatmadı diye olumsuz yorum yapman gerekmiyor ayrıca herkeste o kadar para da yok gitsin güzellik merkezinde bakım yaptırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…