dermopenin seansını ne kadara yaptırıyorsunuz ben paket almadım 2 seaans yaptttırdım yapan bayanda gerek yok dedi güneş lekeleri ve lekelenmeler için kampanya vardı her seans 65 tl yaptırdım merak ettim siz kaça yaptırdınız birde paket almayı sizmi talep ettiniz yaptırdığınız yermi söyledi
dermopenin seansını ne kadara yaptırıyorsunuz ben paket almadım 2 seaans yaptttırdım yapan bayanda gerek yok dedi güneş lekeleri ve lekelenmeler için kampanya vardı her seans 65 tl yaptırdım merak ettim siz kaça yaptırdınız birde paket almayı sizmi talep ettiniz yaptırdığınız yermi söyledi
Bu morartilar kaç güne geçiyor ki
İnşallah canım bende hiç yanma kızarma olmamıştı sadece bazı yerler de morarma olmuştu bugün sanki biraz hafiflemiş gibi birkaç güne normale döner demişlerdi ama sanırım çok daha uzun sürüyor bu süreç dışarı falan bu şekilde nasıl çıkılır ki
Teşekkürler canım inşallah bu zahmetlerimize değer bariBen disari cikamadim biri beni gorunce aciyarak bakiyodu kocacigimin gunahini alan cok oldu eminim trafik kazasi gecirmis gibiydim sabret canim
Ben İstanbul da yaptırıyorumKızlar istanbulda yaptıran yok mu hiç
Canım memnunmusun ? Neresi gittiğin yer ?Ben İstanbul da yaptırıyorum
Bügün 19 gün ama benim akne izlerin eskisine göre daha kötü oldu anlamadım(( özellikle derin uygulanan yerler benim durumunda olan varmı arkadaşlar
Canım ben 1 seans yaptirdim henüz birşey anlayamadimCanım memnunmusun ? Neresi gittiğin yer ?
Canım sen avrupa yakasinda mısın?Canım memnunmusun ? Neresi gittiğin yer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?