Ya kizlar canim hala cok yaniyo 1 gun gecmesine ragmn bi terslik yok degil mi yaptiranlar soyleyin lutfen herhangi bi kremi surdugum an feci bi yanma yasiyorum kren surmeyincede kuruluktan asiri geriliyo yuzum ne yapmaliyim sizce
Ben akne izleri için yaptıriyorum bugün ilk seansı yaptırdımBen yarın 2.seansa gideceğim sivilcr izleri icin sen ne için yaptiriyorsun? Fiyat nedir?
Güneş lekesimi sivilce aknesi yoksa canlılık içinmi yaptiracan[/QUOTE]E="2016umut, post: 44881143, member: 733096"]Ben dermopen yaptıracağım
Ben akne izleri için yaptıriyorum bugün ilk seansı yaptırdım
Benim çok ilginç ama yanma ağrı sızı hiç birşey yok kızarıklıklar var biraz yarına ne olur bilmiyorumNasilsin suanda yanman devam ediyo mu kizarma var mi ??
Benim çok ilginç ama yanma ağrı sızı hiç birşey yok kızarıklıklar var biraz yarına ne olur bilmiyorum
Kaç mm hiç sormadim ama bana güzel sonuç almak istiyorsan bana bırak biraz sert çalışayim dedi bende tamam dedim işlem öncesi iyice uyuşturuldu yüzüm işlem sırası çok az ağrı hissettim maşallah çok iyi dayandın dedi :) işlem sonrası da bir krem verdi onu sürrüyorum iki saatte bir sabaha ne olacak merak ediyorum doğrusu şişlik ağrı olur mu bilmiyorumKac mm yapti biliyo musun
Kaç mm hiç sormadim ama bana güzel sonuç almak istiyorsan bana bırak biraz sert çalışayim dedi bende tamam dedim işlem öncesi iyice uyuşturuldu yüzüm işlem sırası çok az ağrı hissettim maşallah çok iyi dayandın dedi :) işlem sonrası da bir krem verdi onu sürrüyorum iki saatte bir sabaha ne olacak merak ediyorum doğrusu şişlik ağrı olur mu bilmiyorum
Madecassol 7 buçuk tlAdi ne verdigi kremin ogrenebilir miyim canm
Madecassol 7 buçuk tl
Hadi ya senin ikinci günün mü çabuk korkma geçer normal öyle olması gerekiyormus zaten bana da morarma kararma olursa hiç korkma onun olması bizim istediğim şey dedilerBende onu kullaniyorum ama benim suan halim araba carpmis gibi her yerim morarmis durumda umarim gecer
Benimki de aynı durumdaydı mosmor hatta siyahlaşmisti ama kabuk bağlayıp dökülür merak etme gerçi 16 gün hala ara ara kızarık yerler var
Hadi ya senin ikinci günün mü çabuk korkma geçer normal öyle olması gerekiyormus zaten bana da morarma kararma olursa hiç korkma onun olması bizim istediğim şey dediler
Tamam canım yazarım muhakkakGelismeleri yazarsan cok sevinirim bende mutlaka yazicam
Benim cenem kabuklanmaya basladi kizlar yavastan dokuluyo morluklar hala duruyo rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah bebek gibi oluruz
kussura bakmayın yeni gordüm hayır bbenim sivilce izim yoktu ama renklenme ve güneş leekelerim vardı inanın lekeler çok az derin olan renklenmeler hala var ama renkleri açıldı uyuşturrcu krem sürülmedi çok acıyor ama dayanılmıycak birşey degil şimdide dermoroller aldım 1 mm lik hem saça hem yüzzüme kullanıcamTek seans icin cok basarili sonuc almissin
Sivilce izleriniz var mi? Size uygulama öncesi uyuşturucu krem suruldu mu? Seans sonlarinda Sonuclari yazarsan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?