Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim arkadaşım kendine aldı nerden aldı bilmiyorum kırmızı beyaz birşey uyguluyo soruyorum güzel gidiyo diyo etkisinide görmüş söylediği kadarıyla güzellik merkezleride yapıyor bu uygulamayı faydalı olmasa onlar başlamazdı...
TE="zzzzzz46, post: 44677344, member: 730062"]Bir sor ne diyecekler merak ettim gerci illaki mantıklı bir açıklamaları Vardır
İlk başlarda geçmiş gibi oluyor ama yüzdeki şişlik gidince ayni oluyor ben bütün riski alp co2 kkarbondioksit lazer yaptiracam bundan azcık bile fayda görmedim sizin yüzündeki son durum neyyyy
Merhaba 1 seans dermopen yaptırdım 1 seansta bile çok etkili oldu Yüzümdeki güneş lekeleri yok denecek kadar azaldı renklenmelerde azaldı yarın 1 seans daha yapılıcak tamamen gider diye düşünüyorum yüzümü yikiyinca kurudu şimdi kurumuyor kendinden bir parlaklık oldu çok sıkı bir cilt oldu renginde açıldı dermopeni tavsiye ederim ana acıyor bilginiz olsun sacom içinde 1mm lik dermoroler aldım kendim yapıcam bakalım sonuçları yazarım
Kaç seans yaptirmistin?
1 seans ama benim akne çukurları çok derin geçecek gibi durmuyor[/QUOTE]9398, member: 136367"]Kaç seans yaptirmistin?
1 seans ama değil yüzümdeki çukurlar siyah noktalar bile gitmedi ki benim yüzüm çok derin akne izleri tırnak izleri var bu salıya rendevu aldım radyo frekanslı co2 fraksiyonel lazer yaptiracam
İnşallah canım merak etme yazarım senn bir gelişme varmı[/QUOTE]UOTE="seaside, post: 44787834, member: 136367"]Hadım umarım faydasını görürsün gelişmeleri yaz lütfen
Evet yüze bir aydınlık canlılık hafif de bir sıkılık veriyor bendede oldu
30 senin kaçSenin yaş kaç?
30 senin kaç