lekelerın gerı gelmesı cok uzucu ama devam kremını duzenlı kullanmazsanız lekeler gerı gelebılır en az bır yıl duzenlı kyullanılması gerekıyor demişlerdi,ben gecelerıde gunes kremı kullanıyorum 3. aya gırmek uzereyım su anda hala sabah aksam devam kremı kullanıyorum,eger lekeler gelmezse omur boyu kullanmayı dusunuyorum ,cılt bır sure sonra devam kremının hassasıyetıne alısıyor sanırım,ben bu 3.ay daha az sıkayet hıssedıyorum bu arada 3.kutuya basladım devam kremınde
ben bazen çok şişip kızarınca bir gün ara veriyorum sana sormak istediğim devam kremini sürüyorsun ya ondan sonra bir on beş dakika sonra cildini yatıştırmak için üzerine ne sürüyorsun nasıl dengeliyorsun cildini ya da şişip kızardın bunu geçirmek için hangi kremi kullanıyorsun ben endocare kullanıyorum ya cildimdeki incelmeye baya iyi geldi tavsiye ederim ama cildini yatıştırmak için sen ne kullanıyorsun merak ettim,dün çok moralim bozuktu arkadaşımın lekelerini geri geldiğini okudum ya ama bir hafta bırakmış devam kremini ben günde bir kez mutlaka kullanıyorum ve çok şişip kızarırsam en fazla bir gün ara veriyorum sen kadar başarılı değilim devam kremim konusunda yani mesela günde üç kez asla süremedim ama yinede günde iki kez ve son aydada günde bir kez olmak üzere binbir zorlukla sürmeye devam ediyorum ama benim senden yardım istediğim konu yatıştırmak ve şişmesini önlemek için kullandığın ürün benim cildim çok hassas eğer devam kremimi sürdükten 15 dakika sonra bişeyler sürmezsem çok reaksiyon gösteriyor cildim kendimce bi karışım yaptım ama senin tavsiyenide bilmek isterim şimdiden tşkler ve lekesiz günler diliyorum
bende makyaj yapmıyorum ne fondoten ne allık ne pudra aynı marka güneş koruyucusu kullanıyoruz sadece sizede tavsiye ettiğim yatıştırıcı ve yapılandırıcı renkli nemlendiricimi kullanıyorum oda zaten dermocosmetik ve tamamen zararsız bir ürün çok az sürüyorum zaten onuda cildimi muhteşem gösteriyor az bir miktarı bile cevaplarınız çok tşk ederim
İnternetimde sorun olduğu için cevap vermekte geciktim kusura bakmayın blamis balmin fiyatı 168 lira ama çok az kullanmanız yeterli oluyor aylarca gidiyor ve sonuc muhteşem temizleme jeli olarakta rejuvi cleansing kullanıyorum cildimin neme çok ihtiyacı olduğu bu donemde cildimi kurutmuyor sevgiler lekesiz günler
ben buğday tenliyim cildim oldukça hassas dediğim ürünü bana doktor tavsiye etmişti grenn pell sonrası kullanılan bir ürün son derce zararsız bi de cildimi pırıl pırıl yapıyor ne allığa ihtiyacım kalıyor ne başka birşeye öyle hoş bir renk veriyor ki hiç tanımadığım hanımlar bana cildine ne sürüyorsun harika ışıl ışıl görünüyor diyolar çok az kullanmam yetiyor zaten üç renk tonu var ,ben honey kullanıyorum bana bu işlemi yapan doktordan değil, daha önce gittiğim cilt doktorumdan alıyorum anlaşmalı doktorlarda bulunuyor bu ürün sende doktoruna danış bu ürün kozmetik değil sonuçta zarar vermeyeceğini oda söyleyecektir kat kat fondotenler allıklar kapatıcılar sürmeye gerek yok bu ürün muhteşem ötesi
bende sizin gibi bu sitede çare arayanlardandım ve cosmelan yaptırmayı düşünüyordum ama malum parası çok geldi öncelikle sis leke kremini kullanayım olmazsa mecbur cosmelan yaptırırım diye düşünüyordum ve geçen ay sis leke kremi tedavisine başladım ve benim lekelerim %90 dan fazla gitti çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim belki benim gibi üzülenler vardır ve sonuç bekliyorlardır diye düşündüm.umarım sizin lekelerinizde geçer..:))
krem hakkında biraz bilgi verir misin,tam adı,nerden bulabiliriz???
bende bu dertten muzdaribim de,güneş lekelerim çokça[/QUO
sis leke kremi yazınca nettende bulabilirsiniz.
ben yazıyorum yine size
mustafa erşahin 0544 577 96 93 sinop eczanesi
umarım faydasını görürsünüz.benimde yüzümde çok vardı alnım yanaklarım ve bıyık bölgemde vardı çok şükür kurtuldum inşallah koruyabilirimde geri gelmez.darısı başınıza...
ben buğday tenliyim cildim oldukça hassas dediğim ürünü bana doktor tavsiye etmişti grenn pell sonrası kullanılan bir ürün son derce zararsız bi de cildimi pırıl pırıl yapıyor ne allığa ihtiyacım kalıyor ne başka birşeye öyle hoş bir renk veriyor ki hiç tanımadığım hanımlar bana cildine ne sürüyorsun harika ışıl ışıl görünüyor diyolar çok az kullanmam yetiyor zaten üç renk tonu var ,ben honey kullanıyorum bana bu işlemi yapan doktordan değil, daha önce gittiğim cilt doktorumdan alıyorum anlaşmalı doktorlarda bulunuyor bu ürün sende doktoruna danış bu ürün kozmetik değil sonuçta zarar vermeyeceğini oda söyleyecektir kat kat fondotenler allıklar kapatıcılar sürmeye gerek yok bu ürün muhteşem ötesi
selam ,
peki bu ürünü nereden temin ediyosun ,yurtdışından artık kozmetik sevkiyatı yapılmıyo ,ist.da alabileceğim neresi var merak ettim doğrusu bu ürünü ? ... ya da netten mi alıyorsun