Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
lekelerın gerı gelmesı cok uzucu ama devam kremını duzenlı kullanmazsanız lekeler gerı gelebılır en az bır yıl duzenlı kyullanılması gerekıyor demişlerdi,ben gecelerıde gunes kremı kullanıyorum 3. aya gırmek uzereyım su anda hala sabah aksam devam kremı kullanıyorum,eger lekeler gelmezse omur boyu kullanmayı dusunuyorum ,cılt bır sure sonra devam kremının hassasıyetıne alısıyor sanırım,ben bu 3.ay daha az sıkayet hıssedıyorum bu arada 3.kutuya basladım devam kremınde

ben bazen çok şişip kızarınca bir gün ara veriyorum sana sormak istediğim devam kremini sürüyorsun ya ondan sonra bir on beş dakika sonra cildini yatıştırmak için üzerine ne sürüyorsun nasıl dengeliyorsun cildini ya da şişip kızardın bunu geçirmek için hangi kremi kullanıyorsun ben endocare kullanıyorum ya cildimdeki incelmeye baya iyi geldi tavsiye ederim ama cildini yatıştırmak için sen ne kullanıyorsun merak ettim,dün çok moralim bozuktu arkadaşımın lekelerini geri geldiğini okudum ya ama bir hafta bırakmış devam kremini ben günde bir kez mutlaka kullanıyorum ve çok şişip kızarırsam en fazla bir gün ara veriyorum sen kadar başarılı değilim devam kremim konusunda yani mesela günde üç kez asla süremedim ama yinede günde iki kez ve son aydada günde bir kez olmak üzere binbir zorlukla sürmeye devam ediyorum ama benim senden yardım istediğim konu yatıştırmak ve şişmesini önlemek için kullandığın ürün benim cildim çok hassas eğer devam kremimi sürdükten 15 dakika sonra bişeyler sürmezsem çok reaksiyon gösteriyor cildim kendimce bi karışım yaptım ama senin tavsiyenide bilmek isterim şimdiden tşkler ve lekesiz günler diliyorum

ikinci sorumda cildi devamlı soyuyor olmamız cildimiz için ne kadar sağlıklı bende senin gibi devam kremimi uzunca bir süre hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum ama bunu yaparken cildimizi nasıl destekleyeceğiz ben kalınlaştırmak için gerçekten endocareden çok memnun kaldım bu kremi kullanmadan önce özellikle lekeli kısımlarımda incelmeler çok barizdi elimle gerdirdiğimde kılcallarım görünüyordu şimdi ise cildimde bunu görmüyorum, ben doktor bakımından çok şansızım istanbulda yaşamıyorum işlemimi başka bir şehirde yaptırdım ama bu işlemi yapan doktor ve merkez bana asla yardımcı olmadı sadece mesoesteticte görevli bir hanım bana yardımcı oldu o bakımdan senin tecrübe bilgilerine ve doktorunun söylediklerini bilmeye gerçekten ihtiyacım var tşk ederim

devam kremini idareli kullanmak için bölümlere ayırıp o şekilde kullanıyorum. ancak formunu beğenmiyorum. çok sert ve rengi koyu. daha akışkan ve açık renk olsaymış daha iyi olurmuş. sürer sürmez çamur gibi duruyor. bir de az para değil baya pahalı. muadili çıkar elbet.

endocare i doktoruma sorayım. bana sadece advantan bepanthene veriyor. hatta bu sefer bir kaç gün sadece bepanthene sür dedi.

ben ılk uygulamadan sonra 3 gun cıldıme sadece mesoestetıc repaır krem,advantan ve bepanthene surdum; hassasıyetım cok arttıgında hametanla ozellıkle goz cevresı ve dudak kenarlarını besledım .3 gunden sonra devam kremı ,10 dk sonra repaır krem surdum ,bu repaır krem cıldımı kalınlaştırdı ve benım cıldımın hassasıyeını azalttı 6.gune kadar advantan lada destekledım ,1 ay repaır krem -2 kt -kullandım,ardından da sadece hydra vıtal k ıle devsam ettım ,cıldımı temızlemk ıcın mesoestetıc taılon serısını kullandım ve bunnun bır marıne spreyı var bunuda hem tonık olarak hem de cıldım cok gerıldıgınde sıkıp yanma ve batma hıssını azalttım temızleyıcılerı ve tonıgı her zaman su ıle seyrelterek kullandım çok da farklı bıor sey yapmadım ama ben belkı de 3 aydır sadece bır kez makyaj yaptım makyaj cıldı agırlatırıyor ve yıpratıyor sanırım hıc makyaj yapmamıs olmamımda etkısı var,bu arada gunes koruyucu olarakta sadece day long kullandım sabah ve aksam mutlaka koruyucumu surdum

bende makyaj yapmıyorum ne fondoten ne allık ne pudra aynı marka güneş koruyucusu kullanıyoruz sadece sizede tavsiye ettiğim yatıştırıcı ve yapılandırıcı renkli nemlendiricimi kullanıyorum oda zaten dermocosmetik ve tamamen zararsız bir ürün çok az sürüyorum zaten onuda cildimi muhteşem gösteriyor az bir miktarı bile cevaplarınız çok tşk ederim

tamam makyaj yapmaktan sıkılmıştım ama makyaj yapamamak da sıkıntıymış meğer:)

dermocosmetik olsa bile acaba leke yapar mı? hiç doktora makyaj konusunu sormadım henüz.

Son düzenleme:

hangi rengi kullanıyorsun. cilt tonunuz nedir?

ben buğday tenliyim cildim oldukça hassas dediğim ürünü bana doktor tavsiye etmişti grenn pell sonrası kullanılan bir ürün son derce zararsız bi de cildimi pırıl pırıl yapıyor ne allığa ihtiyacım kalıyor ne başka birşeye öyle hoş bir renk veriyor ki hiç tanımadığım hanımlar bana cildine ne sürüyorsun harika ışıl ışıl görünüyor diyolar çok az kullanmam yetiyor zaten üç renk tonu var ,ben honey kullanıyorum bana bu işlemi yapan doktordan değil, daha önce gittiğim cilt doktorumdan alıyorum anlaşmalı doktorlarda bulunuyor bu ürün sende doktoruna danış bu ürün kozmetik değil sonuçta zarar vermeyeceğini oda söyleyecektir kat kat fondotenler allıklar kapatıcılar sürmeye gerek yok bu ürün muhteşem ötesi

dr.med.christine schrammek blemish balm honey,yazıyor ürünün üerinde internette araştırabilrsiniz yatıştırıcı onarıcı vs. birçok özelliği var grenn pell ve lazer uygulamalarından sonra kullanılır diyor araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim fiyatı yüksek görünsede bir tüpünü yaklaşık 7-8 ay kullanıyorum

teşekkürler. bu mu?

http://www.amazon.com/Dr-Schrammek-...001PAQ9O0/ref=pd_sim_bt_2/182-6419395-7772536

Son düzenleme:
bende sizin gibi bu sitede çare arayanlardandım ve cosmelan yaptırmayı düşünüyordum ama malum parası çok geldi öncelikle sis leke kremini kullanayım olmazsa mecbur cosmelan yaptırırım diye düşünüyordum ve geçen ay sis leke kremi tedavisine başladım ve benim lekelerim %90 dan fazla gitti çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim belki benim gibi üzülenler vardır ve sonuç bekliyorlardır diye düşündüm.umarım sizin lekelerinizde geçer..:))

Alerjik bir cildim olduğu için ben kullanmamıştım o kremi ama kullanıp memnun olanlar var sis leke kremini ama benim cildim öyle hassas ki her seyde zorluk yasıyorum sizin adınıza çok sevindim lekeleriniz inşallah geri gelmez lekesiz bir cilt temennisiyle n

krem hakkında biraz bilgi verir misin,tam adı,nerden bulabiliriz???
bende bu dertten muzdaribim de,güneş lekelerim çokça

selam ,
peki bu ürünü nereden temin ediyosun ,yurtdışından artık kozmetik sevkiyatı yapılmıyo ,ist.da alabileceğim neresi var merak ettim doğrusu bu ürünü ? ... ya da netten mi alıyorsun

selam ,
peki bu ürünü nereden temin ediyosun ,yurtdışından artık kozmetik sevkiyatı yapılmıyo ,ist.da alabileceğim neresi var merak ettim doğrusu bu ürünü ? ... ya da netten mi alıyorsun

Ben istanbulda yasamıyorum yaşadığım şehirdeki cilt doktorumdan alıyorum fakat internetten araştırmıştım bı ara Türkiye'deki yetkilisini bulmuştum sanırım tam emin değilim ama doğru yazdığımdan revnu kozmetik falandi onlarla görüştüğümde bana ürünü gönderebileceklerini soylemislerdi istanbulda yasıyorsanız ürüne daha kolay ulaşırsınız ebayda da satılıyormuş ama sahte olmasından korktuğum için almadım internetten araştırın yetkili firmanın numarasi var size yetkili doktorlarını söyleyeceklerdir çok güzel bir ürün eğer ulaşabilirseniz çok memnun kalacaksınız gece uyusanız bile yüzünüzden çıkarmadan cildinize asla zarar vermiyor güneşten koruyor onarıyor vs vs.bircokta faydası var makyaj yapmayı sevmiyorum hele fondoten pudra vs. Kullanmaktan hoşlanmıyorum ama bu ürün farklı cildi yormuyor ve makyaj yaptığınızı kimse anlamıyor sadece yuzunuzdeki ışıltının nedenini size soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…