Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Endocare krem cildi kalinlastiriyor güçlendiriyor ve ciddi nem veriyor k vitalin yerine muadil bir kremde buldum ben daha önceki mesajlarımda bu konuyla ilgili yazmıştım dermamelan deneyimimi bastan okumanızı rica ediyorum size faydalı olacaktır k vitali kullanmaya devam edin ama cildinizde incelme problemi varsa endocare kullanabilirsiniz ek olarak Dr schrmec kapatici özelliği olan green Peel sonrası bile kullanılabillen Onaran yatistiran aynı zamanda dediğim gibi muhteşem kapatan ve hiçbir kapaticinin size sağlayamadığı pırıl pırıl görüntüyü size sağlayabilen ve asla size zarar vermeyen dermocosmetic renkli bir nemledirici fiyatı biraz yüksek ama çok az kullanmanız yetiyor ben leke maceramda birçok kapatici denedim hepsi fiyasko ama bu resmen bir mucize yaklaşık 2bucuk yıldır kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim cilt doktorunuzun bu firmayla anlaşması varsa size yardımcı olabilir ya da internetten dağıtıcı firmasını araştırıp isteyebilirsiniz ben cilt doktorundan alıyorum umarım yardımcı olabilmisimdir sevgiler lekeniz günler diliyorum

Bende bir güzellik salonunda bu ürünün yeni ve gelişmiş formu olduğunu söyledikleri 3000 tl melanin out sistem önerdiler. Ama bilgisi olan birilerini bulamadım :)

bılgılendırme ıcın tsk ederım bıraz pahalı derken fiat vermenızde sakınca var mı?Ben herseye ragmen -kızarıklık ,şişlik-yine de cok mutluyum yıllardır ılk kez cıldım lekesız umarım yaz gectıgınde de aynı pırıltıyı kasybetmek,sız cılt temızlıgınde ne kullanıyorsunuz

Endocare Jel Krem 58,65 TL
BLEMISH BALM
LIGHT & CLASSIC & HONEY Reynu Kozmetik | Greenpeel | Schrammek | sitede bayiden sorabilirsin.

İnternetimde sorun olduğu için cevap vermekte geciktim kusura bakmayın blamis balmin fiyatı 168 lira ama çok az kullanmanız yeterli oluyor aylarca gidiyor ve sonuc muhteşem temizleme jeli olarakta rejuvi cleansing kullanıyorum cildimin neme çok ihtiyacı olduğu bu donemde cildimi kurutmuyor sevgiler lekesiz günler

Devam kremini kaç kere kullanıyorsun ve seni de zaman zaman sisirip kizartiyormu eğer böyle bir problemin varsa sana bir karışım tavsiye edeceğim kendi buluşum bı nevi şişme ve kızarma problemimi bu sekilde hallediyorum

Ilk 1 ay gunde 3 kez kulladım,şimdi sabah akşam kullanıyorum,bazen çok kızarıyor eskısı kadar degıl ama şişme de oluyor

ben ılk bır ay mesoestetıcın fast repaır kremını kullandım sımdıde haftada 1-2 kez kullanıyorum bu cıldımın ıncelmesını onledı,şimdi k vitale gectım ama fast repaırıde kullanıyorum ara ara

Fast skin repair (peeling sonrası onarıcı krem)

Fast skin repair

Cilt onarımını sağlayan krem.

Peeling işlemleri sonrası hızla cildi onaran ve tamir eden yoğun bakım kremidir. Cildi sıkılaştırır, gözle görülür şekilde cildi dıştan içe doğru tamir eder.

Formülünün içende antiaging etkili; yenileyici, onarıcı ve yeniden yapılandırıcı Beta-Glukan, cildin esnekliğini ve sıkılığını geliştiren DMAE vardır.

Fast skin repair, bitkisel bazlı yumuşatıcı ve cildi koruyucu özellikle fosfolipitler içerir. Bunlar cildin koruyucu bariyerini şekillendirerek ciltten su kaybını engeller, cildin nemini artırır. Cildi yenileyen Q-10 coenzim, lipoik asit, A,C,E vitaminleri, UVA-UVB filtreleri, gül, soya ve buğday proteinleri içerir. Yüksek antioksidan gücüne sahip krem cilt dokusunu düzenler, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltır. Hertür cilt tipi çin uygundur.

Bende bir güzellik salonunda bu ürünün yeni ve gelişmiş formu olduğunu söyledikleri 3000 tl melanin out sistem önerdiler. Ama bilgisi olan birilerini bulamadım :)

doktoruma sordum dediğiniz fiyattan düşükmüş. bir hastayı takip ediyorum sonuç çok iyi değil dedi.

bir saattir dermamelan maske yüzümde. 11 saat kalacak. bugün firma yetkilisiyle de görüştüm. inşallah olur bu sefer.

Son düzenleme:
ilk birkaç saat çok çok hafif sızlama oldu. neden benim cildim bu kadar dirençli anlamadım. iyi mi kötü mü çözemedim.

ilk birkaç saat çok çok hafif sızlama oldu. neden benim cildim bu kadar dirençli anlamadım. iyi mi kötü mü çözemedim.

inşallah bu sefer iyi olur sonuçlar yine sil baştan bir sürç yaşayacaksın kızarıklıklar soyulmalar belki de şişmeler ne olursa olsun zor bir dönem bol bol su iç yüzdeki o yanmaya kızarıklığa iyi geliyor bi de diğer dermamelan yaptıran arkadaşımızın kullandığı kremden kullan bence k vital dermamelan sonrası çokta etkili olmuyor cesaretinden dolayı tebrik ederim seni ben ilacımın kalan kısmını sürmek için bile cesaret edemiyorum henüz çünkü hiç kolay bir süraç değil dermamelan alah yardımcın olsun

sadece kızarıklık var o kadar. bepanthene merhem ve advantan karıştırıp günde bir iki kez sürmek yetiyor. gerginliği alıyor. çok hafif şişkinlik var. ama yanma, sızlama, acı vs hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
çok dayanıklı bır cıldınız var demek,esmer mısınız?

esmer değil açık buğdayım, kısa kollu giyince gören ne kadar beyazmışsın diyor. gölgelerden dolayı(yanaklar bıyık alın burun) yüzüm esmer gibi oldu. bu da çok rahatsız ediyor beni. eskiden 2 numara fondöten kullanırken şimdi lekeler kapansın diye makyözler 4 numara veriyor. doktoruma yanaklarımdaki leke olmayan beyaz alanları gösterip eski haline dönmesini istiyorum dedim ama bakalım ne olacak. dermemalanın cosmelandan farkı şu anda yüzüm daha kırmızı ama şişlik ağrı vs yok. lekelerin durumunu 15 güne anlarız sanıyorum. şimdi baktığımda yüzüm kıpkırmızı ve lekeler de bir o kadar belirgin.

umarım benım kadar memnun kalırsınız cıldınızın cok hassas olmaması buyuk bır sans ,ama devam kremının dogru kullanılmasıda cok onemlı ben ılk maskeden sonra cok umıtlı degıldım ama 2.maske ve 1 ayın sonunda sonuc cok mutlu edıcıydı benım acımdan ,benım kremımı sordunuz mu dermatologunuza ?cıldın cabuk tıoparlanmasında oldukca faydası oldu bana,ben 1 ayın sonunda hydra vıtal k ya basladım,advantan sureklı kullanıma uygun degıl max.5-10 gun kullanılmalı,bepanthene de sureklı kullanılırsa cılt yaslanmasına sebeb oluyor,ve kırışıklıklara-bu arada
ben eczacıyım-o yuzden mutlaka bır baska kreme gecın kızarıklık sızı rahatsız etmeyecek boyuttaysa advantanı 5 gunden fazla kullanmamaya ozen gosterın

maskenin %50 si ilk işlemde kullanıldı. kalan %20 civarı bana sürülecek tekrar. skin repairin sadece fiyatını sordum. 270 ti galiba o civarıymış. bende zaten activar krem ve hap var. onu kullanacağım sanırım. kremlere çok para harcamak istemiyorum. endocare de uygun fiyatlı ama içeriğini bilmeseydim kullanırdım. bir salgı varmış içim kaldırmadı:) deri altına yapılan vitamin iğne vs bende daha etkili oluyor.

bu arada advantan bilgisi için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…