görümcem lekeleri için roller tedavisi yaptırdı sonuç süper zahmetli biraz ama değer
dermamelan yaptıran arkadaşlar
cumartesi gecesi maskeyi temizledim. pazar-pzt-salı bugün 3 cü gün. cildim soyuldu tamamen. alnımda az bişeyler kaldı. kırmızı ama hala lekeler aynı. sizde de aynı mıydı. sanki soyulmayla gidecek diye ümitlenmiştim. çok mu erken beklentim.
inşallah. benimkiler de nerden baksanız 4 yıllık. bıyık da geçen sene oldu. hiç olmassa cosmelanda bıyık geçseydi. en kötü görüntü o. tüm yüzü karartıyor lekeler.
işyerimde devamlı bilgisayar kullanıyorum. tedavi boyunca lekeleri kapatsam mı maske gibi birşeyle acaba. güneş koruyucu yeterince etkili oluyor mudur?
kesınlıkle 2.uygulamadan sonra sonuclar daha ıyı oluyor umarım en kısa zamanda cıldın toparlar
arkadaşlar ben bi haftadır devam kremini kullanmıyorum cildim çok yıprandı diye.ama lekeelerin hepsi geri geldi.yazık o kadar emege paraya ben tavsiye etmiyorum.bu arada ebayda sahte diyolarya hikaye benim arkadaşım sipariş verdi.herşey aynı etkileri bile o kadar para vermeyin boşuna