Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
görümcem lekeleri için roller tedavisi yaptırdı sonuç süper zahmetli biraz ama değer

yurt dışından roller almıştım. hatta rollerdan sonra glucosamine içeren solüsyon sürecektim ama doktor roller ve peeling lekeni azdırabilir dedi. bu nedenle paketini bile açmadım. daha sonra kullanmayı planlıyorum.

görümceniz nerde nasıl işlem yaptırdı? cilt rengi neydi?

Son düzenleme:
dermamelan yaptıran arkadaşlar

cumartesi gecesi maskeyi temizledim. pazar-pzt-salı bugün 3 cü gün. cildim soyuldu tamamen. alnımda az bişeyler kaldı. kırmızı ama hala lekeler aynı. sizde de aynı mıydı. sanki soyulmayla gidecek diye ümitlenmiştim. çok mu erken beklentim.

Aceleci olma bir ay zaman ver cildine yavaş yavaş düzelecek 3 gu n çok erken beklentinin karşılanması için benimde lekeler işlemden 3 gu n sonra belirgindi

sağ yanağımdaki lekenin 2 resmi. akşam ışığında çektim.

Eklentiler

• $leke1.JPG
    98,5 KB · Görüntüleme: 189
  • $leke2.JPG
    89,5 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
benımde boyleydı once hafıfce acıldı 2 maskem 15 gun sonra yapıldı bayagı hafıfledı bır ay sonrada yok gıbı oldu 45 gun sonra tamamen gıttı,aMa benım lekelerım 8 yıllık fılan ve oldukca koyuydu sıze gore belkı sızde daha cabuk etkı eder

inşallah. benimkiler de nerden baksanız 4 yıllık. bıyık da geçen sene oldu. hiç olmassa cosmelanda bıyık geçseydi. en kötü görüntü o. tüm yüzü karartıyor lekeler.

işyerimde devamlı bilgisayar kullanıyorum. tedavi boyunca lekeleri kapatsam mı maske gibi birşeyle acaba. güneş koruyucu yeterince etkili oluyor mudur?

Son düzenleme:

ben güneş koruyucu olarak daylong actinicia kullanıyorum çok memnunum istersen bi araştır siz hepiniz cilt yönünden benden çok şanslısınız bana ne yazık ki ikinci uygulama yapılamadı sonuçtan memnun sayılırım ama cildim dayanabilse idi ve dermamelan işlemi iki kür olarak cildime uygulanabilse idi sanırım sonuçtan yüzde yüz memnun kalacaktım bunaDA ŞÜKÜR NE YAPALIM

kesınlıkle 2.uygulamadan sonra sonuclar daha ıyı oluyor umarım en kısa zamanda cıldın toparlar

çok uzuldum,umarım bu sefer daha ıyı olur,ama ılk uygulamadan 7-10 gun sonra bayagı acılmıstı benım,ınsallah sız yuzde 5 lık dılıme gırmıyorsunuzdur (

çok az bir açılma var sanki, açıkçası kızarıklık olduğu için emin olamıyorum. cosmelan yapılınca da böyle oldu. açılır gibi olup kızarıklık gidince birden lekeler geri geldi. dermamelan devam kremi aldım. cumartesi %20 civarı kalan maske sürülecek.

arkadaşlar ben bi haftadır devam kremini kullanmıyorum cildim çok yıprandı diye.ama lekeelerin hepsi geri geldi.yazık o kadar emege paraya ben tavsiye etmiyorum.bu arada ebayda sahte diyolarya hikaye benim arkadaşım sipariş verdi.herşey aynı etkileri bile o kadar para vermeyin boşuna

bende yüzde yüz kurtulamadım lekelerimden ama olana şükrediyordum devam kremimi bin bir zorlukla günde bir kez kullanmaya devam ediyorum bugün arkadaşımızın lekelerinin geri geldiğini okuyunca gerçekten çok ama çok üzüldüm çok zor bir süreç yaşadık hepimiz maddi manevi bütün bu çekilenlere çok yazık lekeleri geri gelen arkadaşımız mesoesteticin yetkililerini ararsan belki geri gelen lekelerin için sana başka bir ürün tavsiye edebilirler rol on formunda leke kremleri vardı onların direk lekeli kısma uygulanabilecek gerçekten çok ama çok üzüldüm hem senin hemde kendimin gelecekte tekrar yaşayacağımız leke kabusu için benim lekelerim kimyasal peeling ve lazer sonucu oluşmuştu minicik güneş lekelerimi doktorlara inanarak tedavi ettirmeye çalışırken kocaman lekeler sahibi oldum artık doktorlara inancım ve güvenim kalmadı binbir vaatle işlemleri yapıyorlar sonuç kötü olunca yaptıklarının arkasında durmuyorlar lekelerim için ikinci el bir araba parası harcamışımdır belki sonuç hüsran sonuç umutsuzluk ve daha da kötüleşen lekeler dermamelan en iyi sonuç aldığım işlem oldu ama lekelerin geri geliyor olması beni çok üzdü umarım leke sorunu olan tüm arkadaşlar bu sorundan kurtuluruz tekrar söylüyorum lekeler insanın hayatını çok zorlaştırıyor ve yaşam kalitesini düşürüyor yaşamayan anlayamaz

üzüldüm arkadaşlar bu sonuçlara. benim cilt çok yıpranmış salı günü kalan maske sürülecek. bir ay sonra herşey belli olacak sanıyorum.

ebayde alanların yorumlarına bakmıştım. memnun olan da var. sahte diyen de. hangi satıcıdan almış.
ayrıca firmadan türkiyeye gelişi, vergisi, firmanın ve doktorun kazançları eklenince tabii ki o kadar yüksek olacak. yurt dışından 2 tl ye ihraç edildiğini bildiğim burun bantının burda 16 tl den satıldığını düşünürsek normal bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…