Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben istanbulda yasamıyorum yaşadığım şehirdeki cilt doktorumdan alıyorum fakat internetten araştırmıştım bı ara Türkiye'deki yetkilisini bulmuştum sanırım tam emin değilim ama doğru yazdığımdan revnu kozmetik falandi onlarla görüştüğümde bana ürünü gönderebileceklerini soylemislerdi istanbulda yasıyorsanız ürüne daha kolay ulaşırsınız ebayda da satılıyormuş ama sahte olmasından korktuğum için almadım internetten araştırın yetkili firmanın numarasi var size yetkili doktorlarını söyleyeceklerdir çok güzel bir ürün eğer ulaşabilirseniz çok memnun kalacaksınız gece uyusanız bile yüzünüzden çıkarmadan cildinize asla zarar vermiyor güneşten koruyor onarıyor vs vs.bircokta faydası var makyaj yapmayı sevmiyorum hele fondoten pudra vs. Kullanmaktan hoşlanmıyorum ama bu ürün farklı cildi yormuyor ve makyaj yaptığınızı kimse anlamıyor sadece yuzunuzdeki ışıltının nedenini size soruyorlar

selam ,
bilgilendirme içn teşekkürler ,ben de daha yeni perfect cover bb krem almıştım ama bu da çok ilgimi çekti ,sanırım ulaşmaya çalışacağım.

Bende dermamelan kullanıcısı tavsıyesı uzerıne aldım çok guzel bir urun

Tavsiyemle hayatınızı kolaylastirdiysam ne mutlu bana ,bugün yüzüm yine şişti iki kez kullanmak istedim devam kremimi sabah ve aksam olmak üzere dün sabah ve aksam sürdüm bu sabah uyandığımda yüzüm sisip kizarmisti evden çıkamadım dolayisyla bu suratla ,artık sismekten kizarmaktan çok yoruldum bu sıkıntıya karsı lekelerim geri gelirse çok üzülücem bu gece Surmiycem ilacımı cildim kaldıramayacak bugün dinlensin yarın aksam üstü sürerim Allah bu dertten muzdarip tüm arkadaslara yardımcı olsun çok zor leke sorunu yasam kalitemi düşürüyor benim kafam hep bu konuya takili

Tavsiyemle hayatınızı kolaylastirdiysam ne mutlu bana ,bugün yüzüm yine şişti iki kez kullanmak istedim devam kremimi sabah ve aksam olmak üzere dün sabah ve aksam sürdüm bu sabah uyandığımda yüzüm sisip kizarmisti evden çıkamadım dolayisyla bu suratla ,artık sismekten kizarmaktan çok yoruldum bu sıkıntıya karsı lekelerim geri gelirse çok üzülücem bu gece Surmiycem ilacımı cildim kaldıramayacak bugün dinlensin yarın aksam üstü sürerim Allah bu dertten muzdarip tüm arkadaslara yardımcı olsun çok zor leke sorunu yasam kalitemi düşürüyor benim kafam hep bu konuya takili

bu bb krem bildiğimiz bb kremlerden mi? renkli nemlendirici gibi mi? ben kapatıcılığı yüksek fondöten gibi bir ürün sandım çünkü.

bır arkadasım da cosmelan yaptırmıstı cıldı sızın gıbı hassaslaşmıştı,yarım cay bardagı kaynamıs suya 1 ç.k lavanta koyup ağzını kapatıp 10 dk bekletip soğuttuktan sonra pamukla cıldıne uygulamasını soylemiştim ,yarım saat sonra devam kr surerek kullanıyor oldukça rahatladı ,sizde bir deneyin isterseniz,lavantalkı suyu dondurup bununla cıldınıze masajda yapabılırsınız buzla

bu bb krem bildiğimiz bb kremlerden mi? renkli nemlendirici gibi mi? ben kapatıcılığı yüksek fondöten gibi bir ürün sandım çünkü.

Kapaticiligi çok yüksek bunun yanisira birçok faydası da mevcut ,fondoten gibi zarar verip cildi yormuyor üstelik ciltte maske gibi de durmuyor sevgiler lekesiz günler diliyorum

bır arkadasım da cosmelan yaptırmıstı cıldı sızın gıbı hassaslaşmıştı,yarım cay bardagı kaynamıs suya 1 ç.k lavanta koyup ağzını kapatıp 10 dk bekletip soğuttuktan sonra pamukla cıldıne uygulamasını soylemiştim ,yarım saat sonra devam kr surerek kullanıyor oldukça rahatladı ,sizde bir deneyin isterseniz,lavantalkı suyu dondurup bununla cıldınıze masajda yapabılırsınız buzla

Cok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için sevgili fustungen bugun aktardan lavanta almaya calisacagim ,kızardigim anda yine kurtarıcım blamish balm oluyor sisligim indikten sonra kizarikliklarimi onunla çok rahat kamufle ediyorum mesela dün aksamustune doğru sisligim indi, kuzenlerimle bir programımız vardı kizarikliklarimi blamish balm ile rahatlıkla kamufle ederek onlarla güzel zaman geçirdim hiçbiride yüzüne ne oldu kızarmış vs demediler hayatımı kolaylaştırıyor ciddi anlamda bu ürün ,Msnrana bu üründen çok memnun kalacaksın

rica ederim lavantayı gazlı beze ıyıce emdırıp maske gıbı 10 dk cıldınızde de tutabılırsınız tabı cıldınız yaglı

Kapaticiligi çok yüksek bunun yanisira birçok faydası da mevcut ,fondoten gibi zarar verip cildi yormuyor üstelik ciltte maske gibi de durmuyor sevgiler lekesiz günler diliyorum

selam ,
ya benim şimd kafam karıştı ,bu bb krem leke gidercimi , ya da lazer tedavi sonrası uygulanan bir krem mi ,tam olarak anlayamdım ,
geçen gün bhasetmiş olduğunuz kozmetik firmasını arayıp tester göndermelerini rica etmiştim ,sağolsunlar gönderdiler dün elime ulaştı BUGÜN sürdm çok güzel bir ürüne benzyr ama uçuk fiyat ,çok pahalı geldi alabilir miym bilmyrm ama almayı çok isterim..bakalım kullanmış olduğum misshanın bb kremi biterse bunu alırım
yani bu bb krem aynı zaman da leke giderici özelliği de mi var ?

Devam kremimi kullanmama ve tum dikkatli gunesten korunmalarima ragmen lekeden tamamen temizlenen kisimda lekerim geri gelmeye basladi yuzde yuz bir basari saglamamisti ama yuzumun bir tarafindaki lekeler tamamen temizlenmis diger tarafindaki lekede tamanen gecmese bile acilmisti birkac gundur lekelerimin geri dondugunu dusunuyorum ve cok uzuluyorum ki tum olumsuzlukllara ragmen devam kremimi hep kullandim elimde biraz daha maskem var ama ilk uygulamada oylesine sistim ki ben benlikten ciktim tekrar maskeyi cildime uygulamaktan cok korkuyorum cok uzgunum ve mutsuzum leke kabusum yine basliyor yine yasama sevincimi ve guvenimi kaybedecegim insanlarin yuzume bakmasindan endise duyacagjm anladim lekeden kurtulmak mumkun degil ben elimden gelen herseyi yaptim bu saatte uzuntuden uyuyamiyorum ...

bugün yanak burun ve bıyık bölgeme kalan dermamelan maskeden sürüldü. 11 saat kalacak. lekelerimin çok derin oldugunu soyledi. lekelere baktım hala aynı. bakalım bu defa ne olacak.

kızarıklık var ancak rahatsızlık vermiyor. bepanthene merhem gerginliği alıyor. o kadar kızarıklığa rağmen lekelerim hala görülebiliyor. $resim.JPG

Allah yardimcimiz olsun msnrana ben devam kremi ile bu kadar kizariyorum kizarikligin normal ama lekeler hala belirgin defalarca cildin soyulmasina ragmen hemde allahtan cildin dayanikli ben bu kadar isleme sanirim parcanirdi suratim bi kere ile bile mahvoldum bende carsamba gunu dermamelan maskemi ince bir tabaka olarak cildime uygulayacagim bakalim basima neler gelecek ve ne kadar sisecegim ben cok mutsuzum msnrana beni en iyi sen anlarsin ayni umut ve hayalkirikliklarini yasiyoruz

ben senın senın yerınde olsam devam kremını advantanla karıştırarak uygulatırdım hassasiyetin bu kadar fazlaysa istersen mesoestetıc e bır sor

ben senın senın yerınde olsam devam kremını advantanla karıştırarak uygulatırdım hassasiyetin bu kadar fazlaysa istersen mesoestetıc e bır sor[/QUOTE. Advantanla karistirarak kullanma fikri sence etkili olurmu maskenin beni cok sisirmemesi icin bi tavsiyen varmi sadece lekelerin uxerine cok ince surmeyi dusunuyorum ve en fazla 5 saat tutucam cildimde eger cildim cok tepki gostermezse kalan maskemi ince ince ara ara surerek bitirmeyi planliyorum biktim bu lekelerden eskisi kadar yogun olmasada inceden lekeler belirmeye basladi

maske suruldukten sonra elını suememen lazım ve benım bıldıgım kadarıyla en az 8 ssat kalmalı cıltte,ben olsam tatamını surerdım bır kez daha haslansamda lekeler gıdecekse buna deger,kaldı kı ben de maskeden sonra 10 gunde anca sakınlestım ama steroıd sakınlestırıcı olabılır,yada maske cıkınca advantanı kalıp gıbı surebılırsın

maske suruldukten sonra elını suememen lazım ve benım bıldıgım kadarıyla en az 8 ssat kalmalı cıltte,ben olsam tatamını surerdım bır kez daha haslansamda lekeler gıdecekse buna deger,kaldı kı ben de maskeden sonra 10 gunde anca sakınlestım ama steroıd sakınlestırıcı olabılır,yada maske cıkınca advantanı kalıp gıbı surebılırsın
Benim islemden sonraki resimlerimi gorswn bildigin canavar oldum taninmaz hale gelmistim burnumun bile yerine oturmasi bir ayi buldu sanki 200 kiloluk bir kadinin kafasini bana takmislar gormeden anlaman mumkun degil igneler serumlar hastanede kalmalar cok zor gunler yasadim lekeler ilede yasamak zor kabul ediyorum
Ama ben dermamelan sonrasi berbat bi hale geldim mesiesteticin yetkilisi bana bu lekelere incecik surup 5 saat surme fikrini verdi ondada resimlerim mevcut o bakimdan maskeyi bu sekilde kullanmaktan baska carem yok hatta sislik bogazimi sarmaya baslamisti hastanede serum baglandi ki eger bogazimi tamamen sarsa olebilirmisim o bakimdan maskeden bu kadar korkuyorum bi nevi olumden dondum ben tasiye ettigin diger ilacta advantan gibi kortizon iceriyormu tesekkur ediyorum .

EVET aDVANTAN ,DERMOVATE gibi kortızon ıcerıklı krem ve zyrtec gıbı bır allerjı ılacı ılacını oral yoldan alabılırsın sen resmen allerjık sok gıbı olmussun çok gecmıs olsun belkıde cosmelan senın ıcın daha ıyı bır secımdır,advantanla maskeyı ınceltıp kullan derım ben allerjı rıskını azaltırsın,lekesiz gunler

X