- 6 Nisan 2011
- 278
- 325
Ben istanbulda yasamıyorum yaşadığım şehirdeki cilt doktorumdan alıyorum fakat internetten araştırmıştım bı ara Türkiye'deki yetkilisini bulmuştum sanırım tam emin değilim ama doğru yazdığımdan revnu kozmetik falandi onlarla görüştüğümde bana ürünü gönderebileceklerini soylemislerdi istanbulda yasıyorsanız ürüne daha kolay ulaşırsınız ebayda da satılıyormuş ama sahte olmasından korktuğum için almadım internetten araştırın yetkili firmanın numarasi var size yetkili doktorlarını söyleyeceklerdir çok güzel bir ürün eğer ulaşabilirseniz çok memnun kalacaksınız gece uyusanız bile yüzünüzden çıkarmadan cildinize asla zarar vermiyor güneşten koruyor onarıyor vs vs.bircokta faydası var makyaj yapmayı sevmiyorum hele fondoten pudra vs. Kullanmaktan hoşlanmıyorum ama bu ürün farklı cildi yormuyor ve makyaj yaptığınızı kimse anlamıyor sadece yuzunuzdeki ışıltının nedenini size soruyorlar
selam ,
bilgilendirme içn teşekkürler ,ben de daha yeni perfect cover bb krem almıştım ama bu da çok ilgimi çekti ,sanırım ulaşmaya çalışacağım.