Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
1,5 ayda lekeleri geçiriyormuş.onunla görüşsene istanbulda olsam 5 dakka durmam valla.hemde garanti veriyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
peki sorarım:) tarihçemi bir dinlesin. garantili derse ok dir:)) artık garanti vermeyene para harcamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
yanak altı bolgelere maske uygulanmadı mı yoksa oralarda hassasıyet mı olmadı?

sadece yanak bıyık burun ve alında lekeli bölümlere sürdüler. beyaz kısımlarda sürülme yok, pembeler sürülen kısım ancak lekesiz, koyu yerler de tahmin ettiğiniz gibi bir türlü geçemeyen lekelerimin yerleri.

az önce soydm . yine lekeler yerinde malesef. olmadı tca yaptıracağım. biraz daha sabır diyorum.

bence sadece lekeli yerlere sür. boşuna maskeyi harcama. bir daha yaparsın.

Bugun mezoesteticten bana daima yardimci olan bayanla konustum oda sadece lekeli kisimlara sur ve 5 saat beklet dedi cildim dayanabilirse bu islemi birkac kez tekrarliycam maskem bitene kadar ince ince uygulayarak,disarda yapilacak islerimi carsamba gunune kadar halledip carsamba ogleden sonra bu islemi yapmak istiyorum bakalim basima neler gelecek,msnrana bu islemi mutlaka aksam saatlerinde mi yapmaliyim ogleden sonra yapsam evin icinde bi sorun olmaz dimi,yetkili bayana bunu sormayi unuttum,ne yazik ki bu bayandan baska bana yardim eden olmadi ,doktor islemi yapti geri cekildi ne danisabildim ne de yardim alabildim ,zorla kendimi kontrole cagirttigimda bile iki saniye bile bakmadi cildimin durumuna bu bakimdan cok ama cok uzgunum

Tca dedigin kimyasal peelingmi farkli biseymi,benim lekekerim kimyasal peeling yuzunden buyumustu de ondan sordum,doktorlara artik hic guvenmiyorum lazer,kimyasal peeling grenn peel ve prp hepsi lekeler icin fiyasko ,ozellikle leke tedavisi icin lazer ve kimyasal peelingten kacinin her cilt icin uyumlu olmuyor ve kucucuk lekeleri kocaman hale getiriyor green peel ve prp ise bir ise yaramiyor,leke mezoterapileri vs .vs sadece para kaybi kirilLan umutlarda cabasi ,leke problemi berbat bir sorun allah kimsenin basina vermesin

tca başlıklı topik var orayı takip edersen görürsün kendin evde uygulama yapıyorsun...

peki sorarım:) tarihçemi bir dinlesin. garantili derse ok dir:)) artık garanti vermeyene para harcamayacağım.

lazerline diye bir merkezde çalışıyor bu kadın doktorum programına bile çıktı hakikaten kadın birini yüzündeki lekeleri 1.5 ayda geçirdi.ışık peeling diye bir yöntemmiş.sanırım yeri bakırköyde.eğer yolun düşerse o taraflara ne kadara yaptığını öğrenebilir misin???

maille sordum. tarihçemi de anlattım. bakalımne diyecek. videoyu izledim o da bir çeşit lazer sanırım. çünkü cilt soyulacak diyor. benim sorunum yeterince derine kadar inilmemesi sanırım. inilecek durumda mı o da belli değil. gerçekten leke konusunda çok bilgili biriyle konuşmak istiyorum.

bana hep öğlen 12 1 arası yapıyorlar. taksiyle eve gelip sürenin bitmesini bekliyorum. akşam daha tehlikeli uyursun falan:) beni ço uyku basıyor.

senin doktorum gerçekten şikayetlik biri. neden hakkını aramıyorsun. doktorun öyle geri çekilmeye hakkı yok. başhekim mi kimse şikayet et. olmadı artık doktorları da bakanlığa vs şikayet edebiliyoruz.

evet tca da kimyasal peeling. eğer kötü geldiyse hiç bulaşma. zaten sende dermamelan işe yarıyor gibi. bence yarım bırakma. bu da başarılı olmayacak gibi. bu nedenle arbutin yada benzer beyazlatma iğnesine başvurmayı düşünüyorum. acele etmiyorum. 15 gün daha süre vereceğim. ayrıca kılcallar çok çıktı. doktorum onları halledelim diyor lazerle.

Cok tsk ediyorum msnrana bende oglen yaparim gece uykum geliyor cunku ,cok uzuluyorum cozulemeyen leke problemime uykum yok dogru durust huzurum yok psikolojimi ve hayatimi oyle olumsuz etkiliyor ki lekelerim tam gecmese bile bir tarafimdaki lekelerden kurtulmus gibiydim kabus gibi bu lekeler hele yaz gelince o sicaklarda yuzune biseyler surme zorunlulugu yokmu beni mahvediyor 33 yasima kadar leke nedir bilmeZdim o yastan sonra kucucuk bir gunes lekesi ve alerjiden kalma bir lekeyle ugrasmamla baslayan leke savasim ne yazik ki basariya ulasmadi ufacik lekeler kocaman oldu doktorlara islemleri yaptirmadan once binlerce kez sordum riski varmi daha kotu olurmu diye hepsi riskin olmadigini ve iyi olacagini soylediler sonuc hep fiyasko bazen diyorum ki yazayim doktorlarin isimlerini tek tek insanlar bu doktorlardan uzak dursun kanmasin zaten cildiye doktorlarinin cogunun bos vaatlerle insanj kandirdigini ve para tuzagi oldugunu dusunuyorum

bu bahsettiğiniz ürün fontoten gibiyse numarası var mı yoksa her cilt tipine uygun mu.bnede almak istiyorum....

Ben bugday tenliyim honey kullaniyorum isil isil bir cilt yaratiyor tavsiye ederim

Renkli nemlendirici ya da blamish balm diye adlandirabiliriz

bi ara bunalıma girecektim nerdeyse. şu an lekeler daha da koyulaştı sanki. sonra kendimi telkin ettim. tca ya da arbutin iğneleri varmış. son olarak onu deneyeceğim. o da olmassa gerçekten kamuflaj yapan profesyonel bi kapatıcı bulup üstüne ince bir fondöten devam edeceğim. napayım. Allah başka dert vermesin.

bu arada benim de lekelerim 33 civarı çıktı. gençken korumadık ondan mı var bişey ama çözemedim. bir de hafta sonu doktora gidip test yaptıracağım. Cilt doktoruna gidip lekeye sebep olan tüm hastalıkların testini yapmalarını isteyeceğim.

Melasma (Cloasma): Doğum kontrol hapları ve hamilelik sırasında oluşan hormonal değişimler, melanin pigmentin aşırı üretimine neden olabilir. Bu artış ile birlikte en çok güneş gören yanak, alın ve çene gibi bölgelerde boyutları büyük, lekeler oluşabilir, oluşan lekeler tekrarlayan hamileliklerle birlikte artış gösterebilir
Yaygın Hiperpigmentasyon: Böbrek üstü bezi yetmezliği ile oluşan addison hastalığı, hipertiroidizim ve hemokromatoz hastalığında yaygın renk değişiklikleri görülür.

Bugun saat 12 de maskemi mandalina kabugu inceliginde sadece lekeli bolgelerime surdum 5 saat cildimde tuttum tum bunlari mesoesteticte gorevli olan sermin hanimin talimatlari ile yaptim bu saat itibari ile tum advantanli karisimlarima ragmen surdugum bolgeler ari sokmuscasina sisti bi de tum yuzume sursem
Sanirim yine hastanelik olacaktim gerci simdi bile sabaha nasil bir suratla uyanirim onun endisesi icindeyim biktim artik sisip inmekten ve tum cabamiza ragmen lekelerin bir muddet sonra geri geliyor olmasindan gunlerce evde kapaliyim durum ony gosteriyor yuzumun insan icine cikilacak duruma gelmesi bakalim kac gunumu alacak bu donemi rahat gecirebilmem icin tavsiyelerinizi bekliyorum ,kandiliniz mubarek olsun allah bu sorundan burada derman arayan tum arkadaslarimizi kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…