- 6 Nisan 2011
- 278
- 325
Ben istanbulda yasamıyorum yaşadığım şehirdeki cilt doktorumdan alıyorum fakat internetten araştırmıştım bı ara Türkiye'deki yetkilisini bulmuştum sanırım tam emin değilim ama doğru yazdığımdan revnu kozmetik falandi onlarla görüştüğümde bana ürünü gönderebileceklerini soylemislerdi istanbulda yasıyorsanız ürüne daha kolay ulaşırsınız ebayda da satılıyormuş ama sahte olmasından korktuğum için almadım internetten araştırın yetkili firmanın numarasi var size yetkili doktorlarını söyleyeceklerdir çok güzel bir ürün eğer ulaşabilirseniz çok memnun kalacaksınız gece uyusanız bile yüzünüzden çıkarmadan cildinize asla zarar vermiyor güneşten koruyor onarıyor vs vs.bircokta faydası var makyaj yapmayı sevmiyorum hele fondoten pudra vs. Kullanmaktan hoşlanmıyorum ama bu ürün farklı cildi yormuyor ve makyaj yaptığınızı kimse anlamıyor sadece yuzunuzdeki ışıltının nedenini size soruyorlar
Bende dermamelan kullanıcısı tavsıyesı uzerıne aldım çok guzel bir urun
Tavsiyemle hayatınızı kolaylastirdiysam ne mutlu bana ,bugün yüzüm yine şişti iki kez kullanmak istedim devam kremimi sabah ve aksam olmak üzere dün sabah ve aksam sürdüm bu sabah uyandığımda yüzüm sisip kizarmisti evden çıkamadım dolayisyla bu suratla ,artık sismekten kizarmaktan çok yoruldum bu sıkıntıya karsı lekelerim geri gelirse çok üzülücem bu gece Surmiycem ilacımı cildim kaldıramayacak bugün dinlensin yarın aksam üstü sürerim Allah bu dertten muzdarip tüm arkadaslara yardımcı olsun çok zor leke sorunu yasam kalitemi düşürüyor benim kafam hep bu konuya takili
bu bb krem bildiğimiz bb kremlerden mi? renkli nemlendirici gibi mi? ben kapatıcılığı yüksek fondöten gibi bir ürün sandım çünkü.
bır arkadasım da cosmelan yaptırmıstı cıldı sızın gıbı hassaslaşmıştı,yarım cay bardagı kaynamıs suya 1 ç.k lavanta koyup ağzını kapatıp 10 dk bekletip soğuttuktan sonra pamukla cıldıne uygulamasını soylemiştim ,yarım saat sonra devam kr surerek kullanıyor oldukça rahatladı ,sizde bir deneyin isterseniz,lavantalkı suyu dondurup bununla cıldınıze masajda yapabılırsınız buzla
Kapaticiligi çok yüksek bunun yanisira birçok faydası da mevcut ,fondoten gibi zarar verip cildi yormuyor üstelik ciltte maske gibi de durmuyor sevgiler lekesiz günler diliyorum
ben senın senın yerınde olsam devam kremını advantanla karıştırarak uygulatırdım hassasiyetin bu kadar fazlaysa istersen mesoestetıc e bır sor[/QUOTE. Advantanla karistirarak kullanma fikri sence etkili olurmu maskenin beni cok sisirmemesi icin bi tavsiyen varmi sadece lekelerin uxerine cok ince surmeyi dusunuyorum ve en fazla 5 saat tutucam cildimde eger cildim cok tepki gostermezse kalan maskemi ince ince ara ara surerek bitirmeyi planliyorum biktim bu lekelerden eskisi kadar yogun olmasada inceden lekeler belirmeye basladi
Benim islemden sonraki resimlerimi gorswn bildigin canavar oldum taninmaz hale gelmistim burnumun bile yerine oturmasi bir ayi buldu sanki 200 kiloluk bir kadinin kafasini bana takmislar gormeden anlaman mumkun degil igneler serumlar hastanede kalmalar cok zor gunler yasadim lekeler ilede yasamak zor kabul ediyorummaske suruldukten sonra elını suememen lazım ve benım bıldıgım kadarıyla en az 8 ssat kalmalı cıltte,ben olsam tatamını surerdım bır kez daha haslansamda lekeler gıdecekse buna deger,kaldı kı ben de maskeden sonra 10 gunde anca sakınlestım ama steroıd sakınlestırıcı olabılır,yada maske cıkınca advantanı kalıp gıbı surebılırsın