Endocare krem cildi kalinlastiriyor güçlendiriyor ve ciddi nem veriyor k vitalin yerine muadil bir kremde buldum ben daha önceki mesajlarımda bu konuyla ilgili yazmıştım dermamelan deneyimimi bastan okumanızı rica ediyorum size faydalı olacaktır k vitali kullanmaya devam edin ama cildinizde incelme problemi varsa endocare kullanabilirsiniz ek olarak Dr schrmec kapatici özelliği olan green Peel sonrası bile kullanılabillen Onaran yatistiran aynı zamanda dediğim gibi muhteşem kapatan ve hiçbir kapaticinin size sağlayamadığı pırıl pırıl görüntüyü size sağlayabilen ve asla size zarar vermeyen dermocosmetic renkli bir nemledirici fiyatı biraz yüksek ama çok az kullanmanız yetiyor ben leke maceramda birçok kapatici denedim hepsi fiyasko ama bu resmen bir mucize yaklaşık 2bucuk yıldır kullanıyorum ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim cilt doktorunuzun bu firmayla anlaşması varsa size yardımcı olabilir ya da internetten dağıtıcı firmasını araştırıp isteyebilirsiniz ben cilt doktorundan alıyorum umarım yardımcı olabilmisimdir sevgiler lekeniz günler diliyorum