Lekeler, Çiller Dermamelan ile lekelerinden kurtulan var mı??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu arada bence dermamelan yaptırma yazık o kadar paraya cosmelan tedavinde herhangi bi gelişme olmadıysa dermamelanda da olmaz.

bişey sorucam kaşları bıyıkları nasıl alıyosunuz benim kaşlarım çok kalınlaştı.sadece alttan alıyom.bıyıklarımıda makasla kesiyom.bi hafta dinlendirdim ya kaşlarımı silce aldırıyım mı

merhabalar,ben ım yıllardır denemedıgım yontem kalmadı kımyasal peelıng ten setset urunlere kadar ,ama dermamelan tam anlamıyla mucıze ıle tanısmamı sagldı,kendıme guvenım geldı dıyebışırım ,herkese tavsıye edıyorum...

bu arada bana dermemalan 15 gun ara ıle 2 kur olarak yapıldı, ılkınde daha yogun ve 12 saat ,2.de daha ınce ve 10 saat bekleterek uyguladılar,devam kremını 3 gun sonra kullanmaya basladım,bu arada hydra vıtal k yerıne mesoestetıc ın fast skın repaır kremını kullandım ,tabı ılk 3 gun buna ılave advantan ve bepanthene ıle dermovate ve madecassol kremı donusumlu olarak kullandım,cıldım şişti çok gerildi hatta tup patlamıs gıbı sıstı,ama deger mıydı dersenız bence deger,2.ayım bıtmek uzere bebek gıbı cıldım oldu,goren herkes begenıyor ben uygulamayı http://www.medisestetik.com/de yaptırdım,nesrin hanım her aşamasında çok ılgılı ve destek verıcıydı,hala da tedavımı 3 gunde bır fotograflarla paylasıyoruz ,su anda hydra vıtal k ve dermamelan dn kaevam kremı kullanıyorum ,koruyucu olarak day-long kullanıyorum ve aksam evde bılgısayar acacaksamda mutlaka kullanıyorum ,sanırım devam krenını duzenlı kullanmak basarıyı artırıyor ,evet pahalı ama bugune kadar dermalogıca olsun,dr murad olsun,kımyasal peelıng ten lasere kadar herseyı deneyıp basaramamıs bırı olarak sonuctan cok memnunum,umarım lekelerıne benım kadar takan herkes kuru kullanır,ve memnun kalır

2 yıl önce gitmiştim. bana lekelerin psikolojik evlen demişti:) karışımı işe yaramadı bende.

lekelerin çok mu derindi neden cosmelan yapmadılar

bence doktora sor istersen. ama sir ağda kesinlikle leke yapıyor haberin olsun. ben hiç düşünmeden kaşlarımı aldırmıştım. saç boyatmada alnım baya soyulduğu için doktor bekle demişti.

lekelerım 7-8 yıllık oldugu ıcın dermamelanla daha ıyı sonuc alabılırız dedıler,hakıkatende oyle oldu,sarısınım ve cıldım beyaz gunese cok duyarlıyım ben de o kadar para verecgım bıraz daha vereyım daha ıyısı olsun dedım,ama bence urunu duzenlı kullanmak cok onemlı,ben yaptırmadan once bız sıze soz vermek yerıne sızden soz ıstıyoruz urunlerı duzenlı kullanacagınıza daır dedıler hakıkatende oyle oldu,tabı bu yazın nasıl gececegıde cok onemlı,bana bıyıklarımı sadece ıple aldıracagım soylendı bende oyle yapıyorum ,bır de 1.5 ay boyunca hıc makyaj yapmadım onunda etkısı oldugunu dusunuyorum mesoestetıc urunu dısında sadece koruyucu kullandım

siyah196078 kullanıcısından alıntı
bişey sorucam kaşları bıyıkları nasıl alıyosunuz benim kaşlarım çok kalınlaştı.sadece alttan alıyom.bıyıklarımıda makasla kesiyom.bi hafta dinlendirdim ya kaşlarımı silce aldırıyım mı

ben sadece ıple aldıyorum ,oda en fazla 2 kez aynı yerden gecıyor,derı cok hassaslasıyor cunku

ben bugün kılcal damarları yaktırdım kaşları nihayet aldırdım cımpızla kızardı bi yarım saat ama norfmale döndü .pazartesi cosmelan devam kremine başlıcam ayda bi kere böyle yapsam iyi olaca 1 hafta dinlendirsem.yardımlarınız için tşkler

Cildimiz devam kremini kullandıkca inceliyor ben incelen derimin kalinlasmasi ve güçlenmesi yaklaşık bir aydır endocare lipocutane krem kullanıyorum gercekten faydasını gördüm devam kremim dün beni yine kizarttip bölgesel olarak şisirdi böyle durumlarda birgun ara verip tekrar kullanıyorum devam kremimi ,artık kızarmak şişmek benim yaşamımın bir parçası oldu bu gibi durumlarda muhteşem bir kapatici onarıci olan dermocosmatic blamish balm kullanıyorum bu üründen çok memnunum cildimi çok güzel gösteriyor kizariklik problemini çok güzel gizliyor hatta bir arkadasım bu ürün için fotoshop gibi bişey bu demişti üstelik uyusam bile bu ürünle asla zarar vermiyor cildime ismi Dr.med.christine shhrammek blamish balm saçma sapan fondotenler kapaticilarla cildimizi yormak nefessiz bırakmak yerine bu sağlıklı üstelik çok güzel pırıl pırıl gösteren ürünü gercekten tavsiye ederim

Pardon blemish balmış ismini yanlış yazmisim tekrar yazıyorum Dr.medchristine schrammek dermo.cosmetics bu ürünü her yerden bulmak mümkün değil internetten firmasından ya da cilt doktorlarından ki hepsinde yok temin edebilirsiniz sağlıklı ve lekesiz günler diliyorum

endocare krem hydra vıtal k dan daha mı ıyı geliyor,ben mesoestetıc fast skın repaır kullanıyorum su an,cıldım bıraz sakınlesınce hydra vıtal k ya gececegım ama bu daha ıyı dıyorsanız bunu alayım,bır de bu dr schmec kapatıcı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…