- 4 Kasım 2008
- 106
- 10
-
- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
slm kızlar galiba dermadoc bende işe yaramaya başladı çatlaklarım da daralma oldugunu farkettim ilk önce banamı öle gelio acaba dedim sora arkadaşlarıma gösterdim ewet dediler daralmış umut oldu bana ben bir dermadoc siparişi daha vermeyi düşünüyorum bide kapatıcı fondotenle ilgili hiç güzel şeler okumadım ya gözüm korktu öle netten falan veremem ozaman sipariş rengi nasıl seçicez kii??bisürü rengi var bide uymassa ve yazın denizde kullanmak için çok istiodum ben ama yanıcaz böle beyaz kalmıcamki ozaman cidden yamalı gibi durur işte ya kafam karıştı benim
kızlar valla kusuruma bakmayın,1,5 haftadır yatak döşek yatıyodum hastalıktan..
şimdi merakınızı gidereyim..valla bana kızacaksınız belki ama...benim çatlaklarda ilk 1 hafta daha iyi gelişme vardı..ama 3 haftadır kullanıyorum,görünüşleri pek öyle istediğim gibi kaybolmadı açıkçası.gerçi 1 aydan biraz daha fazla kullanmaya devam etmem lasım..yani elle dokununca falan ewt bi yararı var ama görüntüsü öyle aman aman da değişmedi..bence bayaa sabır gerekiyo.soran arkadaşları cevaplıyım..benim de ergenlikten kalma..çok kalın değil ama ince çatal çatal ve yan yana sık sık...ben yine de bu kreme devam edicem..sonuçta çatlak da öyle çok kolay hallolucak bişey değil.sabır lazım ve enazından ben daha da çok gelişmesini önlediğimi düşünüyorum..
gully geçmiş olsun canm.Gerçekten kremleri kullanmak sabır gerektiriyor başka türlüde sonuç alamayız zaten umarım hepimizin çabası işe yarar a.s.
gully bende bunu anlamıyorum biliyormusun yani çatlağın neden oluştuğunu nerden kaynaklandığını v.s herşeyi biliyor doktorlar ama çözüme gelince bizi üzmekten başka birşey yok ellerinde canım ya(( çoğu şey para tuzağından başka birşey değil gerçektende evet canım.Ama ben madecassolla acnelyse tedavisine birazda olsa güveniyorum nedeni deriyi soyup tedavi ettiği için,bilmiyorum umut işte Ayrıca kızlar gülmeyin ama ben (artık çareler denemekten) bişe yaptım.Ablamın bacak spreyi var kapatıcı gibi Sally Hanson ın bacak fondöteni.Bu nerdeyse çoğu şeyi kapatıyo varis batık vs. vücudum diğer yerlerinde deniyeyim dedim çatlaklar üzerinde tabiki. kaydirigubbakcemile3 Göğsümden başladım sürmeye kapandı ama yine de biraz görünüyo ve bariz fondöten sürdüğümde belli oluyo (( acaba alacağım kapatıcı da böyle mi olacak diye umutsuzluğa kapıldım ama dur bakalım (
arkadaşlar biz ne zaman çatlakları dert etmeyiz biliyo musunuz? allah daha beterini yaşatırsa ve gerçek bi hastalıkla yüz yüze geldiğimizde inanın ozman tek derdimiz çatlaklar patlaklar olsaymış keşke deriz.
oyuzden allah göstermesin kimseye ama..bence bu kadar çok kafaya takarsak sanki daha beter bişey başıma gelicekmiş diye de korkuyorum..tamam üzülmekte sorun etmekte haklıyız ama,çok da abartmamak lasım..
çünkü atıyorum arkadaşında çatlak yok diye kendini şanssız hissedersin,ama acaba arkadaşın da sende olup da kendinde olmayan neye üzülüyordur acaba???
ben çatlağa kafayı takarken,arkadaşlarımdan bazısı keşke saçım senin gibi düz olsa,yok senin gibi zayıf olsam,boyum biraz daha uzun olsa,bu kadar büyük sarkık memem olmasa diye dert yanıyolar ve bana özeniyolar..yani 4/4 lük insan yok malesef...
oyuzden olumsuz yerlerimize üzülmek yerine,olumlu özelliklerimize sevinmemiz lasım..biliyorum zor ama başka da yapıcak bişey yok
kızlar hepmz allaha inann güvenn insanlrz ama nedn biz yaaa bnm hiç bi kız arkadşm da yok olmasnda zaten onlara anltnca sırdan bi konymş gibi üzlme diolarr ama gerçkten acyp etkilenio insan ancak yaşayn bilir napcaz bilemiom ben böle giderse asla evlenmem biyerm çatlasa neyse dicemde hergeçn gün biyerlerm çatlıo.... canm bakmla inan hiç alakası yokk tamammen vücut yapısı bak benm annem üç çock doğrdu hemde tombiştirr bir tane ya bir tane çatlağı yok inan. bakıom bizm arkadşarın cildide kuru onlar çatlamamşş demek ki bnları görcektik napalm belki birgün çıkar çaresi ama biliomki hepmz üzgn yaşıcaz bnlarla malesef
ya bide Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi kullanan arkadaşlar nası gidiyo yazabilirmisiniz a.s.