Çatlaklar Dermadoc Chrono Cure Crack Repairing System Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya dream dier forumlarda bi yöntemn çatlklarını geçrdiğni sölemişsnn nedr bu geçtimi söle yaa aaaa lütfen nerdesinn

arkadaşlar valla biraz önce vichy lipometric ve dermadoc sipariş ettim söylene söylene..yetti artık valla yaa..onu mu deniycem bunu mu yapcam derken dünya paralar akıttım.ama bu da artık benim son krem alışım..bu krizde millet başına silah dayıyo,biz de boş boş kremlere paralar savuruyoruz.. ne garip bi dünyaa ama yapçak bişey yok..ölüceksem de çatlaksız,selülitsiz öleyim..sengözlerimebaksanab yoksa şuanda yaptığım gibi hepten saçmalayıp kafayı yiycemkafamçokkarıştı neyse hele bi gelsin ürünler de kullanıp gözlemlerimi bildiricem herkese..biraz da artık kobay yerine koydum kendimi.hayyydiiii hayırlısı..

selam gully lütfen sonçları bbizde bildr bu bizm içn çok önmli biliosun haberleri bekliozzz allahım bu sfer nolr olsun

selam gully lütfen sonçları bbizde bildr bu bizm içn çok önmli biliosun haberleri bekliozzz allahım bu sfer nolr olsun

inşallah canımm inşallah..deneyelim bakalım reklam mı yapıyolar buraya yazanlar yoksa gerçek mi söyledikleri?gerçi ben inanmıyorum çok reklam olduğuna ama..allahın fransız markası kadınlar kulubunde reklam yapsınlar diye üyelere para vercek diil yaasırnaşık şey

buarada benim popomun yanlarıyla sağ baldırımda çatlaklar var..daha çok da popomdakiler belli oluyor..selülitler de bu sene çoğaldı.bacağımın arka kısımlarında ve basen bölümümde,hatta sıkınca popomda..yani bu bölgelere göre deneyip yorum yapıcam kızlar..göğüs ya da karın çatlaklarına nasıl olur bilmiyorum şimdiden söyliyim.25 yaşındayım,benim selülitlerim 5 seneden beri var,çatlaklar da 7-8 seneden beri vardır heralde..yani deneyimleri yazdığım zaman bunları gözönüne alın diye anlatıyorum..bu benim son ümidim,inşallah herkese faydalı olurum bu deneyde:enbuyukkk: sadece biraz zaman ve sabır..

slm arkadaşlar bende dermadoc ve lipometrik aldım 2.günüm inşallah işe yarar rejene gibi hüsrana ugratmaz beni.benim çatlaklarım bacaklarımda ve belimde kalınlıklarıda küçük parmagım kadar var 2 3 tane ama ben burdayım diye çıglık atıyor geçsin istemiyorumda hafiflesin daralsın o bile benim için çok büyük bi mutluluk olucak.Krem geldigi zaman şok olmayın arkadaşlar öle büyük bişide beklemeyin ben kutuyu elime alınca şöle bi düşündüm acaba 1 hafta yetermi diye:):)dermadoc çok azz yaaaaa

kızlar yazılarnızı okudm cvp verdinz içn çok tşkler sinemsu ve gully iknzde aynı kremleri almşsnz sanrım baklm nasıl etki yapcak nolyr yazn etkilerini benmde popmda çok var backlarmda çok kaşınıo olcak sanrım of yaa

yani o kadr bunldmki bizi kim kurtrcak bunlrdan yaww allah aşkına ben öle fazla kilo vermem bebkte yapmdm neden oluyo bnlar bilmiomki nasl vücdm varya hergn biyerm çatlıo çıldrcam haa psikoljm bitik yani kızlar hepimz bişiler deniyelim yazalm birbirimize bizi başka kimse anlamz :1no2:yardmcı olalım he kızlar biri yazmşki acıbademsütü yazmş bnde onu deniym yada başka bişi daha iy olur ne dersnz?hepmz farklı şeyler deniyelmki etkileri görelim

slm yusra acıbadem sütüde iyi geliyor diye okumuştum ama ben kullanmadım bu kremlerdende fayda göremessem eger madekassol ve contractubex deniycem ben madekassol uygunda bi krem. valla ben lipometric ve dermadoc kreme 220 tl verdim 2şer tane aldım işe yaramassa verdigim paraya yanarım inş. işe yarar

bence acıbadem sütü yerine medikassol kullanmaya başla sende yanında birde acnesyl krem kullanın diyorlar ama çatlakların yeniyse bence medikassol dene acnesyl kremi sadece çatlaklara sürüyorlarmış deri attırıyormuş yanlış kullanımda yara bile yapıo diye yorumlar var ama çogu memnun bende kullandıgım kremlere ilave olarak madecassol almayı düşünüom açıkçası benimkiler 6 yıllık çatlak vede kalınn geniş offf bakınca deprosyana giriom yaaa yaglarda kullandım ama fayda vermedi bana.rejenede kullandım hiç yanı iyileştirme 0 madecassol veya contractubex diyorum bunlarla başla bence sen.artık çatlak kremlerinden umudumu kesiyorum sanırım yara kremlerine geçiş yapıcam belki onlar daha çok işimize yarar kaşıma bacaklarını sakın kaşındıkça krem sür derim sana çatlak olarak geri dönmesin kolay gelsin

gully nerdesn bişe yazsana nasıl sonçlar buarda rejenede yaramıomu yaa ben almayı düşünüodmda tühhhhhhhhhh kızlar inş dermatoc işe yarr bende alrım bilmiom napcaz valaa

gully nerdesn bişe yazsana nasıl sonçlar buarda rejenede yaramıomu yaa ben almayı düşünüodmda tühhhhhhhhhh kızlar inş dermatoc işe yarr bende alrım bilmiom napcaz valaa

arkadaşlar işte geldim burdayıııımmmm kusura bakmayın yoğun bir haftaydı yazamadım...ürünüm salı günü geldi,paketi hevesle açtım ve bir de ne göreyimmm..resmen göz kremi kadar bir krem...moralim bozuldu yaa..azıcık bişey.25-30 ml falan heralde..insan parmağını daldırmaya çekiniyo:sm_confused: neyse allahtan biraz akışkan bir krem de yayılıyo.ama yine de çekine çekine azzzıııcccııkk sürüyorum.
sabah akşam ve gece sürüyorum.ve aynı zamanda vichy ye de başladım..2sini beraber götürüyorum..vichy nin kokusu ve yarattığı yumuşaklık çok güzel.sanki işe yarıyo gibi.dermadoc u daha 3 gün olduğu için süreli henüz birşey söylemek istemiyorum açıkçası kızlar..noolur biraz daha dayanın,sabredin..işe yaramazsa enazından siz boşu boşuna almayın

gully bizi cevapsız bırakma sonuçları çok merakla bekleyen o kadar çok kişi varki:hihoyyyt bende o sayfayı okudum ama biri inanmayın ürünün satışını yapan kişiler yazıyor diyor kafam karıştı açıkçasıkafamçokkarıştı

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çatlaklarınızla barışın bence alışın onlara çünki geçmiyooorrr

tıp çok ilerledi mutlaka geçer :) ölümden başka her şeyin çaresi var arkadaşlar dayanın:)

delikafaduldenselamm kızlaarrr...son yazdığım yazının ertesi günü şööle bi çatlaklarımı inceliyim dedim vee şok oldum...yarın tam 1 hafta olucak kreme başlayalı vee bayaa ilerleme var..resmen işe yarıyoo..acaba psikolojik mi diye de daha bi inceledim;vallahi de billahi de işe yarıyooo şöyle ki:ben çatlaklarımın üstünde elimi gezdirdiğimde elime böyle kabarık kabarık çizgiler gelirdi,tırtık tırtık..şimdi kaymak gibi pürüzsüz..ancak çok bastırınca hissediyorum,o da eskisi gibi hiiç değil yani..kaldı ki 1 hafta oldu daha..açıklamasında 60 gün boyunca sabah akşam gece kullanın diyodu..2 ay kullansam hiç kalmıycak valla..
yani son olarak diyceğim kızlar bence hemen alın başlayın yaza kadar bayaa rahatlarsınız..:icecream:

selam kızlar nasılsnz baydr yazmıom çok hastayım valla ölüom heraldesenağlama baya üşütmüşüm gully gerçekmi yazdıkların eminmisn allah aşkına 1 haftada iylşme göstermesi ancak mucize olur yani böle bişe olursa süper olurrr yaniii :dance::dance:

gully seninle aynı kremleri kullandıgımız konusunda şüpheye kapıldım şimdi benimde çatlaklarım 6 yıllık dogumdan hatıra kaldılar bana ve bitürlü geçiremedim gitti dermadoc ve lipometrik kullanıyorum bende karnımda çok gözle görünen çatlaklarım yok benim bende karın bölgeme kullanmadım hiç ama bacaklarımda çok geniş çatlaklar var ve belimin yan kısımlarında ben ilk kutuyu bitirdim 8 gün dayandı bana lipometrik hala var dermadokta 2.kutudayım ama gözle görünen bi degişiklik yok11.günümdeyim ben çatlaklar aynı çatlaklar hala bagırıolar biz burdayız diye acaba ben yanlışmı kullanıyom önce dermadoc ardından lipometric sürüom birbirine fazlamı karıştırıom acaba ara vermemmi lazım ikisi arasında sen nasıl kullanıyosun cvp verirsen sevinirimdermadoc sürdükten sonra bekletip sonramı lipometric kullanıyorsun?ayyy geçmicek benim çatlaklar galiba yaaaa contraktubex kullanmaya başlasam 3 krem ii gelirmi acaba offf

gully senin çatlakların incemi?ince çatlaklar üzerinde çabuk etki ediyordur belkide. benimkiler bayagı kalında acaba sabredip 2 kutu dahamı alsam nasılsa 5 güne kadar 2.kutuda biter azcık bişi zaten.koca kutunun ortasına minnacık krem koymuşlar ister sür ister kokla.

valla sinemsu benim de bugün 9.günüm ve hala kremim yarısına kadar duruyo.çatlaklarım tam popomun yan taraflarında 8 sıra falan var..öyle çok kalın falan değiller abartı şekilde.ama yine de belli oluyolardı.elime de dalga dalga geliodu.çünkü ben zayıfım ama hızlı kilo alıp vermekten oldu.bacağımın yan tarafındakiler daha ince,onlar çok belli olmuyo.zaten şuan tam olarak belli olmuyo diyemem ama enazından beni ümitlendirecek ve bu kreme devam etmemi sağlayacak kadar sonuçlar moral veriyo.zaten dediğim gibi normalde sabah akşam gece 60 gün boyunca devam etmek gerekiyo.bence sabırlı olmak gerekiyo biraz da.çünkü biz çok zor tedavisi olan bişeyin hemen işe yaramasını bekliyoruz,olmayınca da başka kremlere hücum ediyoruz.bu da daha fazla para ve zaman kaybetmemize neden oluyo.lütfen sen hiç aksattırmadan devam ettir bence.gerçi haklısın çok da cüssesine göre pahalı bir krem ama bence etkili bi krem.
kullanma talimatlarına gelince.sabah 10 gibi dermadoc sürüyorum ve inan çook az sürüyorum ve onu iyice yediriyorum.sonra saat 11 gibi de vichy sürüyorum.akşam 8 gibi dermadoc. sonra yatarken de dermadoc,yarım saat sonra da vichy tekrar..yani ben çok karıştırmıyorum birbirine açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…