valla sinemsu benim de bugün 9.günüm ve hala kremim yarısına kadar duruyo.çatlaklarım tam popomun yan taraflarında 8 sıra falan var..öyle çok kalın falan değiller abartı şekilde.ama yine de belli oluyolardı.elime de dalga dalga geliodu.çünkü ben zayıfım ama hızlı kilo alıp vermekten oldu.bacağımın yan tarafındakiler daha ince,onlar çok belli olmuyo.zaten şuan tam olarak belli olmuyo diyemem ama enazından beni ümitlendirecek ve bu kreme devam etmemi sağlayacak kadar sonuçlar moral veriyo.zaten dediğim gibi normalde sabah akşam gece 60 gün boyunca devam etmek gerekiyo.bence sabırlı olmak gerekiyo biraz da.çünkü biz çok zor tedavisi olan bişeyin hemen işe yaramasını bekliyoruz,olmayınca da başka kremlere hücum ediyoruz.bu da daha fazla para ve zaman kaybetmemize neden oluyo.lütfen sen hiç aksattırmadan devam ettir bence.gerçi haklısın çok da cüssesine göre pahalı bir krem ama bence etkili bi krem.
kullanma talimatlarına gelince.sabah 10 gibi dermadoc sürüyorum ve inan çook az sürüyorum ve onu iyice yediriyorum.sonra saat 11 gibi de vichy sürüyorum.akşam 8 gibi dermadoc. sonra yatarken de dermadoc,yarım saat sonra da vichy tekrar..yani ben çok karıştırmıyorum birbirine açıkçası.