Ben 05 Şubat 2011 tarihinde Hepsiburada.com'dan Derma Seta Tüydökücü epilasyon aleti aldım ve 1 defa kullandım. Ama ürün hiç beklentimi karşılamadı acısız epilasyon deniyor ama ben bacaklarımda denedim tahriş ve acayip bir yanma hissettim ve 1 gün geçti hala acı hissediyorum.
Koltuk altımda denedim dayanılmaz bir acı çektim ve halada acısından duramıyorum yaptığım bölgeler aynı duruyor. Tüyleri alıyor ama bacağım hiç pürüzsüz olmuyor hala aynı görünüyor şikâyetçiyim ve 06 Şubat 2011' iade etmek istediğimi söyledim.
Bana sitedeki iade bölümünü doldurup onay gelmesini bekleyin dediler ve dün doldurup bekledim ama bugün oldu daha onay gelmedi, bugünde bana e-mail atmışlar, siparişle aldığınız ürün kişisel ürün olduğu için iade işlemi yapılamaz deniyor.
Ne demek iade edilemez ya ben onu bir kere kullandım sadece ve işe yaramadı acısından duramıyorum hala ve bir daha da kullanmama imkân yok. Ürünü ben kullanmayacağım ürünü niye iade etmeyim ki lütfen ürünümün iade edilip paramın geri ödenmesini istiyorum biz parayı sokakta bulmuyoruz.