• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derma Seta Kullanan Var mı?

bencede jilet etkisi yapıp üstten alıyorsa pek bana göre değil.3 günde bir uğraşması zor kökten çözüm olsa iyiydi CADIARZU

bayanlar bende bu kıl mevzusu yönünden zamanında epey dert çekmiş biriyim..kıl köklerim kalın ve sıktı,küçükken jilet yapmıştım çünkü..parayı toparlayıp direk lazer tedavisine başladım..geçen sene ocakta başladım nerdeyse 10 ay olucak halimden gayet memnunum seyreldi ve azaldı kısmetse bi 6 ay sonra biticek..sorularınız olursa cevaplarım seve seve:))herkese iyi güler dilerim..

Bu ürünü kuzenimde almış denedim bende hafif yanma etkisi oldu güzel ama kaç günde çıkacağı ve ne şekilde çıkartacağı sorun acaba azaltıyor mu
Kullanma kılavuzu ing hiç bişey anlamadım ne nere uygulanır diye
Acil yardım edecek var mı?

Bu ürünü kuzenimde almış denedim bende hafif yanma etkisi oldu güzel ama kaç günde çıkacağı ve ne şekilde çıkartacağı sorun acaba azaltıyor mu
Kullanma kılavuzu ing hiç bişey anlamadım ne nere uygulanır diye
Acil yardım edecek var mı?

Bikini bölgesi dahil vücudunun neredeyse heryerine uygulanıyor. Kusura bakmayın 1 hafta gecikmeli yorumlara devam ediyorum Şehir dışındaydım. Pürüzsüzlük konusu gerçekten 10 üzerinden 7. Sadece aldığım gün uyguladım. Kılları çok sert çıkartmıyor ama kullandıkça belli olur. Jilet gibi 3-4 günde çıkmaya başlıyor kıllar. Azalma konusuna yorum yapmak için daha erken ama açıkcası sanmıyorum. Sen kullanım konusunda sorun yaşarsan sor tam olarak cevaplayabilirim. Bana türkçe kılavuzla gönderdiler

Bikini bölgesi dahil vücudunun neredeyse heryerine uygulanıyor. Kusura bakmayın 1 hafta gecikmeli yorumlara devam ediyorum Şehir dışındaydım. Pürüzsüzlük konusu gerçekten 10 üzerinden 7. Sadece aldığım gün uyguladım. Kılları çok sert çıkartmıyor ama kullandıkça belli olur. Jilet gibi 3-4 günde çıkmaya başlıyor kıllar. Azalma konusuna yorum yapmak için daha erken ama açıkcası sanmıyorum. Sen kullanım konusunda sorun yaşarsan sor tam olarak cevaplayabilirim. Bana türkçe kılavuzla gönderdiler

Klavuz iki tane ama bu makinenin kendisi ve hangi başlık ne işe yarar olan ayrı bi kullanma kitapçığı var o türkçe değil.Resimde gösterilmeyen iki ürün kutuda var
6-7 tane batarya ucu var ne işe yarıyor anlamadım
Alma süreci çok uzun ayrıca bu kadar can yanması olur mu
3 Günde çıkacaksa kuzenim istemez çünkü çok yoğun
O masaj başlıklarıda selülite kan dolaşımına iyi geliyor mudur acaba

kızlar durum nasıl işe yarıyormu gerçekten bu alet?bende almak istiyorum merak ettiklerim şunlar: sert çıkıyormu tüyler?
yüz içinde uygunmu?:18::18:

arkadaşlar lütfen yarım edin lütfennn öneriyormusunuz bu aleti kullananlar varsa bi bakabilirmi lütfen.yüz için idealmi azalma oldumu ve tüyle nasıl çıkıyor sertmi lütfen cevapppp

Ben aldım ama hiç memnun kalmadım aslında bacagı cok guzel temizliyor ölü deriyi atmasıda cok guzel yumusacık oluyor ama 3 gune falan cıkıyor tekrardan ve tuyler sert cıkıyor jiletle almış gibi..:50:

bende aldım dün geldi kullandım çok güzel oldu yumusacık ama biraz tahriş yaptı kızarıklık ve acı sabah biraz daha iiydim ama dün birde koltuk altlarımda denedim ama yapmaz olaydım perişan oldum acıdan tahriş yaptı çok fena hala canım acıyo aman bida oramda kullanmam zaten neyse bacaklarımdaki ölü deriyi ve dömeleri çıkarıyofazla incelemedim yaparken akşamdı çünkü bugün iice yapıcamama dudak üstü tüyleri alan o el zımparasınıda kullandım çok fena yaptı yanıyo yapamadım bacaklarımı epilasyon aletimle yapıcam batıklar için derma setayı kullanıcam ayrıca yanında hediye olarak ped egg yolladılar onu alana ped egg badavaymış hepsiburada. comdan aldım 2 günde geldi

selülit için almayı düşünüyorum bi de kasıklarda koyu renk sivilce izleri batık izleri var
bunlar için acaba faydalı olur mu?

Ben 05 Şubat 2011 tarihinde Hepsiburada.com'dan Derma Seta Tüydökücü epilasyon aleti aldım ve 1 defa kullandım. Ama ürün hiç beklentimi karşılamadı acısız epilasyon deniyor ama ben bacaklarımda denedim tahriş ve acayip bir yanma hissettim ve 1 gün geçti hala acı hissediyorum.

Koltuk altımda denedim dayanılmaz bir acı çektim ve halada acısından duramıyorum yaptığım bölgeler aynı duruyor. Tüyleri alıyor ama bacağım hiç pürüzsüz olmuyor hala aynı görünüyor şikâyetçiyim ve 06 Şubat 2011' iade etmek istediğimi söyledim.

Bana sitedeki iade bölümünü doldurup onay gelmesini bekleyin dediler ve dün doldurup bekledim ama bugün oldu daha onay gelmedi, bugünde bana e-mail atmışlar, siparişle aldığınız ürün kişisel ürün olduğu için iade işlemi yapılamaz deniyor.

Ne demek iade edilemez ya ben onu bir kere kullandım sadece ve işe yaramadı acısından duramıyorum hala ve bir daha da kullanmama imkân yok. Ürünü ben kullanmayacağım ürünü niye iade etmeyim ki lütfen ürünümün iade edilip paramın geri ödenmesini istiyorum biz parayı sokakta bulmuyoruz.

Hepsiburada.com Aldığım Üründen Hiç Memnun Kalmadım Ayrıca Tahriş Etti!
Hepsiburada.com'dan Derma Seta ürün aldım ama ürün hiç beklentimi karşılamadı. Acısız epilasyon deniyor ama ben bacaklarımda denedim. Tahriş ve acayip bir yanma hissettim ve 1 gün geçti hala acı hissediyorum. Koltuk altımda denedim dayanılmaz bir acı çektim ve halada acısından duramıyorum. Yaptığım bölgeler aynı duruyor tüyleri alıyor ama bacağım hiç pürüzsüz olmuyor hala aynı görünüyor şikayetçiyim.

ogünden sonrada hiç kullanmadım arkadaşlar hatta içinin vidası kırık çıktı başlık kendiliğinden dönüyo çok kazıkçı biyermiş orası sakın aldanmayın valla:20:

internetten sipariş verdim ben bunu 2 ayı geçiyo
tüy için ilk denedim ve bacağım yara oldu acemilikten
ve ben öyle yara görmedim inanılmaz hala izleri geçmedi
bi aparatı kullanmadan dişi kırıldı
selüliy masaj başlığını yağsız kullanmayın yaralar ondan oldu daha çok bende
şu an yatıyo alet ona göre alın

Back