• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derma Seta Kullanan Var mı?

Merhaba,
Ürünün tanıtım videolarını izlerken kılları alma mekanizmasına ilişkin hiçbir şey açıklamamalarından (kökünden alır diye bir ifade hiç geçmiyor mesela) zaten şüpheye düşmüştüm ama diğer aparatlarını da düşününce merak edip bir indirim sitesinden bu ürünü aldım; epilasyon cihazı filan değil, döner motoru olan bir zımpara ve kesinlikle jilet mantığıyla ama deriyi daha çok aşındırarak ve jilletten daha zahmetli ve uzun sürede alıyor; iki gün sonra da fırça gibi çıkıyor tüm kıllar. Banyoda keskin bir jilet ve bol sabun köpüğü Derma Seta'nın yaptığı işin çok daha temizini, çok daha kısa sürede yapacaktır, mis gibi ağdamı yaptırırım ben acısına katlanırım kirpi gibi gezeceğime :9:

Ben cok memnunum.Tüy almak için değil de ölü deriyi almak için bi başlığı var bütün batıklarımı cıkarıyor hiç ugrasmıyorum kesedir iğneyle cıkartmaktır filan snrasında da yumusacık yapıyor batık sorunu olanlar kullanmalı bu ürünü:66:

Ben 05 Şubat 2011 tarihinde Hepsiburada.com'dan Derma Seta Tüydökücü epilasyon aleti aldım ve 1 defa kullandım. Ama ürün hiç beklentimi karşılamadı acısız epilasyon deniyor ama ben bacaklarımda denedim tahriş ve acayip bir yanma hissettim ve 1 gün geçti hala acı hissediyorum.

Koltuk altımda denedim dayanılmaz bir acı çektim ve halada acısından duramıyorum yaptığım bölgeler aynı duruyor. Tüyleri alıyor ama bacağım hiç pürüzsüz olmuyor hala aynı görünüyor şikâyetçiyim ve 06 Şubat 2011' iade etmek istediğimi söyledim.

Bana sitedeki iade bölümünü doldurup onay gelmesini bekleyin dediler ve dün doldurup bekledim ama bugün oldu daha onay gelmedi, bugünde bana e-mail atmışlar, siparişle aldığınız ürün kişisel ürün olduğu için iade işlemi yapılamaz deniyor.

Ne demek iade edilemez ya ben onu bir kere kullandım sadece ve işe yaramadı acısından duramıyorum hala ve bir daha da kullanmama imkân yok. Ürünü ben kullanmayacağım ürünü niye iade etmeyim ki lütfen ürünümün iade edilip paramın geri ödenmesini istiyorum biz parayı sokakta bulmuyoruz.

hehehe benimkide hala yatıyoo vidanın ordaki dişte kırıldı ilk günlerdee bin pişmanım ben ona göre alın gerçektendee,,dediği gibi kirpi gibi dolaşmak istiyorsanız alın,,ben epilasyona devam ediyorum epilatörümlee canım benim kıymetini bilemedim senin,,,:16::16:

Son düzenleme:
Dün akşam aldım işte hala yumusacık bakalım ne kadar surede cıkacaklar. çok kıllı değilim. paylaşmaya devam edicem. Sabah uyandıgımda yanma hıssı yoktu hıc. Sanırım o an için oleydı. Bu arada yuz temızleme aparatını da aksam kullanmıstım gozeneklerı temızlıo rengım acılmıs ole dıo arkadaslar :)[/QUOTEMesajı yazalı baya olmuş ama ben size birşey sormak istiyorum . Ben dermasetayı sadece yüz temizleme fırçasına vurularak aldım diyebilirim , henüz 1 hafta oldu alalı. bundan memnun oldugunuzu söylemişsiniz. nasıl kullanıyorsunuz? yüz temizleme jelini ya da köpüğünü yüzünüze sürdükten sonra mı? kuru kuru bana çok tuhaf ve etkisiz geliyor çünkü.

Arkadaşlar, aranıza yeni katıldığım için alıntı yapmaya çalıştım ama beceremedim . Ben dermasetayı sadece yüz temizleme fırçasına vurularak aldım diyebilirim çünkü Clarisonic istiyorum ama yurtdışından getirmeye cesaret edemiyorum ,muadili birşeyde bulamadım pek. henüz 1 hafta oldu alalı dermasetayıda . yüz fırçasından memnun oldugunuzu söylemişsiniz. nasıl kullanıyorsunuz? yüz temizleme jelini ya da köpüğünü yüzünüze sürdükten sonra mı? kuru kuru bana çok tuhaf ve etkisiz geliyor çünkü.

Ben duşta en son olarak duş jeliyle kullanıyorum. En son kullanıyorum çünkü gözenekler buhardan da açılıyor yüz temizleme aparatı da peeling etkisi yapıyor.

ben de buhar makinesinde 10 dk geçirdikten sonra yapıyorum peelingten sonra ama yüzümü tahriş ediyor gibi geliyor. yüzüme duş jelini sürmediğim için (cildim çok hassas) ne yapacagımı bilemedim

arkadaşlar peeling için extra bir başlığı yok değil mi ? epilasyon için olan kristal parçacıklı parçayı kullandıktan sonra yıkanıyor mu yıkansa özelliği kaybolur mu? kılavuzdan birşey anlamadım. kullananlardan cevap bekliyorum

arkadaşlar peeling için extra bir başlığı yok değil mi ? epilasyon için olan kristal parçacıklı parçayı kullandıktan sonra yıkanıyor mu yıkansa özelliği kaybolur mu? kılavuzdan birşey anlamadım. kullananlardan cevap bekliyorum

Peeling için ekstra başlığı vardı döner başlık. Kristal parçacıklı aparatı hiç yıkamadım bana da etkisi gider gibi geliyor suya girerse.

Back