Derma Seta Kullanan Var mı?

brcnmm

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
426
1.109
313
36
Arkadaşlar önce tvde izledim sonra sitesinden satın almayı düşünüyorum. hiç kullanan var mı aramızda bu ürünü? Yada fikirleriniz nedir? google da arama yapınca çıkıyor videosunu izleyip yorumlarsanız sevinirim

Siparişi pazartesi verdim bakalım ne zaman elime geçicek. Yorumları ona göre paylaşırım. Acı oldugunu sanmıorum da sonuçta kristal bunlar acaba çok tahriş olur mu ?

kızlar bende göbek tüylerinden nefret ediyorum.hiç almadım henüz alınca çoğalır diye korkuyorum.tabi bide acısız bişe arıyorum.bu ürünün başka bir markasını çok araştırdım acısız olması çok güzel ama sonuçta bu kristaller sadece yüzeysel işlem yapıyor yani jilet gibi.onun için vazgeçtim

evet jilet etkisi yaratır mı benim de kafamda soru işareti. Yarın elime geçer ürün. Bugün kargoya vermişler. Bakalım deneyelim. Yurt dışında da baya satılıyormuş bu ürün.

Arkadaşlar ürünü denedim peeling etkisiyle tüyleri alıyor. Bazı yerlere çok temas ettirdiğimden cok hafif bi yanma hissi var ama o kadar da önemli değil. Bacaklarım yumuşacık oldu. Bakalım nasıl çıkıcaklar

anladığım kadarıyla memnun kaldın canım bakalım ne kadar zamanda çıkacak bilgilendirmeye devam edersen memnun olurum güzelim bende almayı düşünüyorum..

merhaba brcnmm,

, acaba sonradan nasıl çıktı tüylerin? jilet etkisi yaptı mı? daha sert veya daha çok çıktı mı? prüzsüzlüğü hala devam ediyor mu bacaklarının? yanıt verirsen çok sevinirim. teşekkür ederim.

daha bugün yazmış msjı arkadaşım hemen çıkacak değil yaaa dur bakalım bekliyelim azcık...

Dün akşam aldım işte hala yumusacık bakalım ne kadar surede cıkacaklar. çok kıllı değilim. paylaşmaya devam edicem. Sabah uyandıgımda yanma hıssı yoktu hıc. Sanırım o an için oleydı. Bu arada yuz temızleme aparatını da aksam kullanmıstım gozeneklerı temızlıo rengım acılmıs ole dıo arkadaslar :)

daha bugün yazmış msjı arkadaşım hemen çıkacak değil yaaa dur bakalım bekliyelim azcık...

Aksamdan sabaha çıkma yok :) Akşam deriyi de peeling yaptıgından gömülmüş tüyler de çıkıyor arkadaşlar tabi akşamın ışığıyla gözden kaçmış olabiliyorlar bunu da paylaşıyım dedim

bişi sorcam tüyleri kökünden değil mi, tahriş yapıo mu peki yanma çok mu oluyor cewaplarsan sevinirim yorumlarına göre alacağız:)))

bişi sorcam tüyleri kökünden değil mi, tahriş yapıo mu peki yanma çok mu oluyor cewaplarsan sevinirim yorumlarına göre alacağız:)))

Yok yanma yok aslında deriyi de döner başlığıyla soyduğundan hafif bi tahriş hissi duyuyorsun sadece. O da benden kaynaklı olabilir çünkü bazı yerlerinde çok uygulama yaptım batık tüyler yüzünden. Aslında mekanizmasını anlamadım. Kökünden olması imkansız çünkü acı yok. Sanırım kristaller dönerek kılı yakıyor olabilir. Çünkü hiç tüy kalmıyor alırken. dün almıştım şuanda çıkan herhangi bişey yok :)

Batıklara iyi geliyormu acep?

walla daha dün uyguladım zaten uygulama esnasında beyaz tozlar çıkıyor ölü deriyi kaldırdığından. peeling etkisi var. Batık tüyleri çıkartıyor. Dün uygularken aynı yerlerı hep 2 kere aldım. İlk seferden sonra batıklar çıkıyor çünkü :) ama bende tüm batıklar çıkmadı %60 falan. Artık önümüzdeki hafta tekrar uygularım bakalım o zaman nasıl olucak.

bende anlamış değilim nasıl aldığını kökten almıyorsa ne kadar etkili olur bilemiyorum da çok teşekkür ederim yorumlarını bekliyorum:)))

arkadaslar jilet gibi alıyor ürün. bugün çıkmaya başladı tüyler. Peeling etkisinden memnun kaldım. ama tüyler çabuk çıkıyor. ürünün şu ana kadar tüy alma aparatı ile yüz temizleme aparatını kullandım. Tek sorun 3 günde çıkmaya başlıyor tüyler. Alacaklar bu duruma dikkat etsinler. Benim istediiğim zaten peeling durumuydu. Epilasyon aletim var çok da kıllı değilim. batıklarımı gün ışığı gördüler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…