Derin infiltratif endometriozis

Tani koyulcakoyulcak inş senin tani nerde koydu muanede mi fakultedemi fakulteye gidince onu nasil goruyosun kac sefer gittin fakulteye benim yerim cok uzak maalresef

Bana da dua edin olur mu?çocuk istiyoruz bundan sonraki süreç benim içinde sizin içinde hep olumlu ve güzel geçer inşallah dualarınızda beni unutmayın.

İnş hic darda kalmazsiniz rabbim hayirli saglikli ewlatlar verir suze ve hic ummadigin anda karsina cikarir inş

Arkadaslar gurkan beye gittim adenomiyozis teshisi koydu ya visanne ye devam ya laparoskopi dedi acibademde yapiyomus fiat bilgisi verecekler bugun fakulteye amelitatlara girmiyorum defi cok ozel durumlarda asistanlari cagiriyomus

Gecen hafra karisik bi vaka vardi girdim dedi yapisik endometrozisli adenomiyozis varmis onu ben topaadim dedi umut umut sen misin acaba

kızlar merhaba, ben endometriozis tanısını üç ay önce aldım ve eylülde ameliyat olacağım. ne yazık ki bende de die var hem de çok şiddetli. Ayrıca uterus ve vajina da total septum olduğu için histeroskopi de olacağım. Hemşire olmama rağmen inanılmaz korkuyorum tüm riskleri ve süreçleri bilmek daha kötü. benim durumumda ameliyat olan endometriozis hastları bugün ne durumdalar yazarsanız çok sevinirim. :110:

Benimki vainayla anüs arasindaydı,8 mayista laporoskopi şeklinde ameliyat oldum,üniversitede prof yaptı,ameliyattan hiç korkma yeterki iyi ellerde yapilsin çünkü bu tür ameliyatlarda bende olmadı ama bagirsaklara yapişiklik yaptigi icin bagirsağin bir kismi alinabiliyor ve de ağrilarin bitsin yeterki,ama şunu söyleyim o şiddetli ağrilarin yok ama o bölgemde her regl olduğumda hassasiyetler hafif de olsa birşeyler yaşiyorum malesef

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim durum biraz fazla komplike :KK43: rekto-vajinal septumda nodül var. Öpüşen yumurtalık (yumurtalıkların arkada birbirne yapışık olması) bağırsakta da tutulum belirtileri var makata vuran ağrı ve dışkılama değişiklikleri. Kistlerden yumurtalıklarımın görünmediğini söyledi zaten. Doktorum Bülent urman

Benim de rektovajinal septum da nodül ayni yani ama diğerini bimiyorum çünkü ameliyat sirasinda yumurtalıklarıma da baktı doktorum,yukarida hiçbir sikinti yok dedi hatta bebek istiyoruz.

Endometriomalar tüm yumurtalıkları sarmış ☹️ Gittiğim diğer kadın doğumcular sürekli yumurtalık uyarıcı bir ilaç mı aldın diye soruyorlardı meğer kistlerle karıştırıyorlarmış, yumurtalıklar doğru düzgün görünmüyor bile kistten ‍♀️

Çok geçmiş olsun,acil şifalar versin Allah hepimize,size birşey sormak istiyorum regl günleriniz kisa mi?benim 2 gun ve onu bile tam olmuyorum.

Aminn, Son zamanlarda ben de doğru düzgün kanayamıyorum az kanıyorum ama beş gün falan sürüyor.

X