Derin infiltratif endometriozis

Umi plazada yeri,önce muayenesine gittim,evet 700 liraya muayene ediyor ameliyatım üniversitede oldu,sen önce oraya git,çok çok iyi bir doktor ,parayı hiç düşünme o ağrılar çekilmez,ben 7 aylık evliyim bundan bebek için gideceğim kendisine inşallah.

O224 266 0057 bu asistanlarının teli burdan randevu al önce ağrılarının çok olduğundan bahset,erken tarihe verirler,evli misiniz?

Umut umut bu da benim hikayem 42 yasindayim 35 de agrilar basladi ama kizken hep duzensiz adet olurdum annem de yillarrrrr byu kasik agrim var dedi bi care bulamadai basla yan agtilarla genel cerreh kadin dogum gastrolaji sayisiz dra gittom bagira bagira 2 agrili kolonoskopi cekildi hemiroid dendi yok du öyle birsey endoskopi cekidi midende refluden dediler mr cektiler tomografi cektiler bide kurtaj yapalim dediler canli canli o hastaneyi yiktim bagira bagira kurtaj yaptilar ama cozum yok ne dedilerse kostum psikolojik dediler anlatamadim derdimi anlayamadilar sonra bi dr visanne verdi 1;5 yil kullandim hafifledi biraktin gene şiddwtlenerek kabus gibi geri dondu

Son düzenleme:
Sira almistim asistanlar dr un fakultede bi islem yapmaz diyince iptal etmistim umut umut swnin mesajindan sonra paartesiye randevu aldim inş çozum olur visanneyi ne kadar daha kullanabilirim bilmiyorum çözum degil kullandigin sürece agriyi durduruyor birakinca daha fena geri döndü agrilar şu da var her gecen yil agri daha şiddetleniyor

Evet önce umi plazadaki yetine git,ordan sonra bütün tahlillerini üniversitede bedavaya yaptırırsın,ilaçlı emar falan istedi benden sonra hamileliğine engel değil ama ağrıların nedeniyle ameliyat dedi,doktoruma sonuna kadar güveniyorum,şimdi gebelik için gideceğim,hayırlısıyla işlerin yolunda gider inşallah.

Cocugum sezeryala olmustu 6 yil sonra agrilar basladi 13 yasinda ona da uzuluyom ilgilenemedim agrilardan yillarca

Annem de yillarca cekmisti ne oldugu anlasilmadi menapozdan sinra bile ara ara agrilari var genetik bu inş ben kizlara miras birakmam bu hastalugi

Menepozla bitiyor diyorlar ama regl olduğun süresince var olan bir durum diye söyledi birçok kadın doğumcu,Gürkan Hoca çok konuşmaz,çok deneyimli olduği içim herşeyi ona bırakmanı ister,çocuğunuz olduğu için ve de bir daha çocuk düşünmüyorsanız farklı bir yol izler belki size,sizin nerede acaba? merak ettim benim çok aşağida vayinayla anüs arasında

Benim agrim adete 10 gun kala badliyo bi anda geliyo genelde uykuda geluyo 30 40 -dk suruyo dalga dalga kayboluyo o sirada gaz cikarmak ustiyom idrara cikmak ikinmak muhtemelen benim de udrar kesesi bagirsak rahim arasinda

X