Deri altı implant

Nexplona mıydı markası gebe kalmadınız dimi takılı iken sizde sadece regl kesmiş sinir stres yapmış

Mrb ben şubatta taktirdim, kanama sürekli devam ediyo bende(ped kullanmaktan biktim aşiri daha fazla kan gelmiyo ama yinede orta siklikta gelio sizde kanama kaç ay devam etmişdi

Mrb ben şubatta taktirdim, kanama sürekli devam ediyo bende(ped kullanmaktan biktim aşiri daha fazla kan gelmiyo ama yinede orta siklikta gelio sizde kanama kaç ay devam etmişdi
Tek başına yeterli Bi yöntemi mi ek yöntem kullanıyor musunuz

Bence böyle şeyler kullanıp hormonlarınızla oynamayın. 3 paket sigara da içiyormuşsunuz. En iyisi kondom. Size zararı yok, hatta enfeksiyonlardan da korur.
Zararı yok mu? Kupkuru yapıp, acıtıyor.uzun süreli ilişkiye uygun değil.

Bu sefer başka konu ile geldim aranızda Deri altı implant kulananlar varmı veya cevresi regl olur olmaz taktırcam düğüne az bir süre kaldı denemek istiyorum açıkçası
Benim bir yakınım yurtdışında yaşıyor o taktırdı. Daha yeni olduğu için bir şey diyemiyorum. Çok kısa sürüyormuş bikaç sn. gibi ve 3 yıl koruyormuş sanırım. Haplara kıyasla yan etkisi daha azmış. E benim yorumlamam bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…