Şuan reglime 8 gün var bakalım neler olacak doktorum kimisinde keser kimisinde kesmez demiştiRegl ağrısı gibi ağrılar ya da başka yan etkiler yapmıyor mu?
Hap daha mantıklı değil mi ablacım?Şuan reglime 8 gün var bakalım neler olacak doktorum kimisinde keser kimisinde kesmez demişti
Sigara içiyorum günde 3 paket aynı şey zaten sordum ablaHap daha mantıklı değil mi ablacım?
Günde 3 paket sigara içen insanın akıl sağlığı yerinde değildir. Aklını başına al. 40 yaşında ölmek mi istiyorsun? Ölmezsen kanser oluo sürüneceksin. Yazık değil mi?Sigara içiyorum günde 3 paket aynı şey zaten sordum abla
Haklısın abla ama yok yani hayatla kavgam var çözemiyorumGünde 3 paket sigara içen insanın akıl sağlığı yerinde değildir. Aklını başına al. 40 yaşında ölmek mi istiyorsun? Ölmezsen kanser oluo sürüneceksin. Yazık değil mi?
Abla kafamda hep acaba taştı mı ıvır zıvır oluyor inanın psikolojikmen çöktüm artık en güvenilir bu şuanda pek bir yan etkisi yok adetimi bekliyorum zatenBence böyle şeyler kullanıp hormonlarınızla oynamayın. 3 paket sigara da içiyormuşsunuz. En iyisi kondom. Size zararı yok, hatta enfeksiyonlardan da korur.
Taşmaz merak etmeAbla kafamda hep acaba taştı mı ıvır zıvır oluyor inanın psikolojikmen çöktüm artık en güvenilir bu şuanda pek bir yan etkisi yok adetimi bekliyorum zaten
Hatırlamıyorum canım, taktırırken sorarsınızAbla çok özür dileyerek soruyorum ilk taktırdığın da ek yöntem kullandınız mı
Hiç olmadı, ilk yıl ara ara lekelenme oldu o da ağrısızdı.Regl ağrısı gibi ağrılar ya da başka yan etkiler yapmıyor mu?
Kilo artışı oldu mu? Rahimde bir kalınlaşma oldu mu?Hiç olmadı, ilk yıl ara ara lekelenme oldu o da ağrısızdı.
Hayır olmadıKilo artışı oldu mu? Rahimde bir kalınlaşma oldu mu?
Binde bir işteÇip takacaklar dedigimizde dalga gecenler vardi
Ben bu yontemle hamile kalani okudum..ne kadar dogru bilmem.. bana gore sagliksiz bosa hormon
mrb ben ikinci defa taktırdım diğer korunma yöntemlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum doktorum (yeğenim) bunu önerip uyguladıValla bu cevabı bende bekliyorum kola taktiriyorlar o implant onu ordan nasıl koruyor gerçekten anlamıyorum yaptıran vardır insallaj cevap verirler bende haptan kurtulurum en azından taktiririm implanti
ilk sefer taktırdığımda memnundum adetim de de bir sorun yaşamadım evet koruyorAdet düzeniniz nasıldı gerçekten koruyor mu
Konuya hiç hakim değilim etrafımda yaptıran da olmadığı için bilmiyor ve bu konuyu da merak ediyorum açıkçası. Çünkü mantıklı geliyor taktırmak, bu arada hâyırlısı olsunBu sefer başka konu ile geldim aranızda Deri altı implant kulananlar varmı veya cevresi regl olur olmaz taktırcam düğüne az bir süre kaldı denemek istiyorum açıkçası
Ben taktırdım asla memnun kalmadım. Birkaç ay aşırı adet oldum hiç durmadı nerdeyse. Sonra kesildim şiştim 6 ay olmadım sinir krizleri geçirdim aşırı öfke nöbetleri geçirdim sakın yapmayın bunu kendinizeValla bu cevabı bende bekliyorum kola taktiriyorlar o implant onu ordan nasıl koruyor gerçekten anlamıyorum yaptıran vardır insallaj cevap verirler bende haptan kurtulurum en azından taktiririm implanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?