Derdim vardı.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi LayLayLomHop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür ederim arkadaşlarım öyle mutluyum ki zaten babam dün yine dedi kızım iyi çalış şu diplomanı alda seni üniversiteyede yollayacam dedi öyle sevindiimki :1hug:
daha bir hırslandım yani umarım başarırım :1no2:
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim Şeniz

afferin sana tatlım gel seni bi öpemkaydirigubbakcemile5

helal olsun sana a.s. çok beğendim yazını bende senin gibi zorluk çekiyorum ama daha farklı benimki arkadaşlarım izmir'den gitmemek için tuhaf tuhaf bölümlerde okuyorlar ben bir başıma aldım valizimi doğuya gittim hukuk sevdam için:asigim: üstelik ailem tercihlerimde doğu olduğunu bilmiyorlardı çok şaşırdılar gelince gitme dediler ısrar ettim oku sende burda arkadaşların gibi rahat rahat değermi o kadar zorluğa dediler yapamazsın dediler yaparım dedim değer dedim ve şindi burada okuyorum, çalışıyorum ve de yalnız yaşıyorum arkadaşlarım gezer tozarken aman burası doğu hiç bir şey yok bu şehirde diye hayıflanırlarken sevgili, koca ararken ben şu an 2. yabancı dilimi öğreniyorum ve seneye 1 yıllığına ingiltere'ye gidiyorum ve okulumda ilk giden ben olucam a.s çok mutluyum kızlar sizinle paylaşmak istedim bende :utangac: sende vazgeçme inan bana bir gün hakettiklerini fazlasıyla bulacaksın :1hug: pes etmek yok daha yapacak çok şey var hayatımızda yerimseniben

evet canım haklısın
sana da basarılar senide tebrik ederim ne güzel sadece adı okudu olsun diye değil gerçekten okumak için okuyorsun anlatabildim inşallah ne demek istedigimi
puka cum bende seni öpüyorum teşekkür ederim a.s.

Helal olsun diyorum sana canım a.s.

insallah bir gun cok basarali olursun ve yazdiklarini daha buyuk kitlelere anlatirsin

Helal olsun bacım sana.
O küçük yaşında bile aklın yerindeymiş maşallah :nazar:
Gerçekten burada öften püften sebeplerle hayatım karardı diyen kardeşlerimize iyi örnek olduğunu düşünüyorum.
Boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye.

Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim a.s.

maaşallah subhanallah.nazar değmesin inş...başarılar dilerim canım.:lepi:

sizi kutluyorum.....
bütün gençlere ders olsa keşke.......
alkış seslerimi duyuyorsunuz sanırım...............

tebrikler canım.. bende senin yaşıtınım. yazılarını okuduktan sonra kendimden utandım açıkçası..
biliyormusun ben uniye gidiyorum ama annemin zoruyla.. açıkçası severek de okumuyorum. kim bilir şimdi beni ne kadar kınayan insan olacak. bu imkanları bulamayan insanlar var. ama benim amacım başkaydı liseyi bitirip kamu sınavlarına girip devlette işlemek.
okuduğum bölümde iş yok malesef, bölümüm ingilizce, ingilizce az bildiğimden dersleri anlamıyorum bu da beni soğutmaya yetiyor .. tüm gün otellerde ezildiğim de cabasıı..
azmini sevdim canımm keşke bende bu kadar hırslı olsaydım. ama yok insanın içinde olacak birazda.. bu yolda devam et tebrikler...
a.s.

tebrikler canım.. bende senin yaşıtınım. yazılarını okuduktan sonra kendimden utandım açıkçası..
biliyormusun ben uniye gidiyorum ama annemin zoruyla.. açıkçası severek de okumuyorum. kim bilir şimdi beni ne kadar kınayan insan olacak. bu imkanları bulamayan insanlar var. ama benim amacım başkaydı liseyi bitirip kamu sınavlarına girip devlette işlemek.
okuduğum bölümde iş yok malesef, bölümüm ingilizce, ingilizce az bildiğimden dersleri anlamıyorum bu da beni soğutmaya yetiyor .. tüm gün otellerde ezildiğim de cabasıı..
azmini sevdim canımm keşke bende bu kadar hırslı olsaydım. ama yok insanın içinde olacak birazda.. bu yolda devam et tebrikler...
a.s.

teşekkürler arkadaslar..
evet canım içten gelen birşey insan kendi hayalleri peşinden gitmek istiyor elbette bende türkçe öğretmenliği istiyorum seneye öss sınavına girecem inşallah başarırım açık liseyle türkçe öğretmenliği kazanan kaç kişi vardır bilmiyorum ama hayalim bu :çok üzgünüm:

helal olsun canım sana.canı gönülden peşinden koştuğun hayalleriniin olmasını vee çooook mutlu olmanı diliyorum canım...a.s.

amiiinnnnnnn inşallahh herkesinnn hayalleri olur a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
gercekten kutluyorum seni.. ben yapamadım olmadı.. ama sen yapmıssın canı gonulden opuyorummm... liseyı bıtırdım ve devam etmek ıstedıgıımı soledım aileme..ılk bas karsı cıktılar ama razı ettım ve babam benı dershaneye yazdırdı.. ogretmnlerımde kesınlıkle okutun dıyolardı zaten... ama babam bıgun annemı gonderdı babanın senı dershaneye gondercek maddı gucu yokmus bırakmanı ıstıyo sen nedersın dıye...olmaz devam etcem dedım ama alttan gırdıler ustten cıktılar okdara duygu somurusu yaptılar bende salaklık yaptım tamam babam uzulcegıne bukadar bırakırım dedım evde calısır gırerım dedım..tabı sona hemen bırı geldı ıstedı benı lıse sondaydım daha ve cok kotu bı olay yasamıstım(taciz) korktum ve evlenncem tamam dedım.. nişanlandık ama Rabbim nasıp etmıcek ya babam sureklı ayrılmaı ıstedı bende nişanı attım..babam okuyacagına evlensın daha ıyı olur demiş megerse annemde aklını calarlar bunun dıye bana oyun oynamıslar... sonucta dul muamelesı goren bı nısna atmıs kızdım ve rabbım karsıma eşimi cıkardı... sımdı o bana ıstersen senı okutayım aysegul dıyo... Rabbım gec veya erken herkezın canı gonulden ıstedıgını verıyoyanı yeterkı ısteyın... tekrar kutluyorum snı canım benım...Basarılarının devamıı dılerım yerimseniben :1hug:

gercekten kutluyorum seni.. ben yapamadım olmadı.. ama sen yapmıssın canı gonulden opuyorummm... liseyı bıtırdım ve devam etmek ıstedıgıımı soledım aileme..ılk bas karsı cıktılar ama razı ettım ve babam benı dershaneye yazdırdı.. ogretmnlerımde kesınlıkle okutun dıyolardı zaten... ama babam bıgun annemı gonderdı babanın senı dershaneye gondercek maddı gucu yokmus bırakmanı ıstıyo sen nedersın dıye...olmaz devam etcem dedım ama alttan gırdıler ustten cıktılar okdara duygu somurusu yaptılar bende salaklık yaptım tamam babam uzulcegıne bukadar bırakırım dedım evde calısır gırerım dedım..tabı sona hemen bırı geldı ıstedı benı lıse sondaydım daha ve cok kotu bı olay yasamıstım(taciz) korktum ve evlenncem tamam dedım.. nişanlandık ama Rabbim nasıp etmıcek ya babam sureklı ayrılmaı ıstedı bende nişanı attım..babam okuyacagına evlensın daha ıyı olur demiş megerse annemde aklını calarlar bunun dıye bana oyun oynamıslar... sonucta dul muamelesı goren bı nısna atmıs kızdım ve rabbım karsıma eşimi cıkardı... sımdı o bana ıstersen senı okutayım aysegul dıyo... Rabbım gec veya erken herkezın canı gonulden ıstedıgını verıyoyanı yeterkı ısteyın... tekrar kutluyorum snı canım benım...Basarılarının devamıı dılerım yerimseniben :1hug:

:teselli:canım benim seninde çok zormuş yaşadıkların Allahtan asla evlilik konusu olmadı benim çok şükür herkesin gönlüne göre versin Rabbim ne diyelim :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sımdı okudum ..cok guzel ornek olmussun bence..
sabreden herzaman mukafatını alıyo sanırım..yolun hep acık olsun ınsallah.hep hedeflerıne kavus
..

canım sımdı okudum ..cok guzel ornek olmussun bence..
sabreden herzaman mukafatını alıyo sanırım..yolun hep acık olsun ınsallah.hep hedeflerıne kavus
..

teşekkür ederim canım benim inşallah seneye buraya KAZANDIM.. diye başlık açıcağım :Saruboceq:

helal olsun can kardeşim helal olsun senin o azimli güçlü dürüst düzgün kararlılığına seninle gurur duydum. ne kadar özel ve güzeller güzelisin farkındamısın. sevgiler ablacım sen en iyi yerlerde olacaksın undan eminim.

afferim kız korkulur senden başarmışsın sonundatebrikler

sizi tebrik edip alnınızdan öpmek geldi içimden
söylenebilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş zaten
helal olsun size..

:1hug: :1hug: teşekkür ederim arkadaşlar bütün yorumlar içina.s.

Back