Derdim vardı.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi LayLayLomHop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Derdi veren ALLAH, dermanini verende ALLAH.

senide kocaman tebrik etmek lazim tabiki, afferin sana :CüvCüv:

Allah daha güzel yerlere getirsin seni güzelim..insallah hedefin neyse ona ulasirsin.Tebrikler

harikasın vallaha canım tebrik ediyorum senii

benim teyzemde benzer bi durum yaşadı. Dedemın ıkıncı evlılıgınden olan teyzem bende 4 yas buyuk sadece . tasındıkları ıcın yenı oturdukları semtı bılmedıgınden orta okula yollamadı teyzemı . oda inat etti dısardan aldı dıplomasını.liseyide acık ogretımden bitirdi. oss ye girdi . yıne acık ogretımden unıversıteyı bıtırdı. şuan calısıyor .

ya baban seni okutmayıp turşunu mu kuracaktı evde. anlamıyorum bu insanları. seni okula göndermek istememe sebebi neydi ki. orta öğretimi okumak masraf da etmiyo pek hey allahım ya

Böyle adamları anlamak zor :gitme:
Herşeye rağmen zoru başardıın için seni tebrik ediyorum böcüüm a.s.

tebrik ediyorum azmin sabırın ve efendiliğin için..
ben olsam sen kadar dayanamazdım..

cnm çok tatlısın ya bravo sana allah her zaman iyilikler versin hayatında en azından kötü şeyler yapanlara okul diye başka şeyler avlamaya gidenler aslında erkek avlarken av oluyorlar afedersiniz ağır oldu ama bende o kişiler yüzünden ünüversiteyi okuyamadım babamın içi rahat etmedi başka şehirde beni bırakmaya sen başarmışsın cnm....

tebrik ediyorum ya azmin sonu işte..a.s.

cnm benım bende senın gıbı aynı kaderi paylaştım.Ama ben gitmeyi başardım arkadaşımın annesını velım olarak göturdum lıseye kaydımı yapdırdım aılemın hıçbir şekılde haberi olmadı ılk duyduklarında bıraz kızdılar sonra hiçbirşey demedıler ama gıtmeseydım ömur boyu içimde kalıcaktı o kadar cok istedım ve başardım:hooray::hooray:
sanada hayatında başarılar dılerıma.s.a.s.

Son düzenleme:
Ne güzel bir azim...Azmine özendim hatta benim elimde okumak için onca imkanım varken aklıma başka şeylerle meşgul edip başarlı bir okul dönemi geçirmediğime bir üniversite okumadığıma şimdi öyle pişmanım ki.Şimdi görüyorum ne kadar başarılı olabilirdim okusaydım bende ne çok vasıf varmış ama o zaman görmüyordum bunları başka hayllerim vardı ve çok büyük bir yanlıştı okumamak.

tebrik ederim seni can-ı gönülden.ilköğretim we liseye gidenlere örnek olması gereken bir durum.şimdiki gençliği açıkçası çok zayıf görüyorum bi çok yönden.(tabi bütün hepsini de kastetmiyorum) akılları fikirleri kız-erkek meselelerinde,yok benim cep telin markası şu,yok bilmem ne marka jean,ayakkabı...bu böle uzayıp gider.kızlar okula saçları fönlü dudakları rujlu bir karış etekle mi dersiniz,erkelerin donları düşecek nerdeyse,pantolonlarının içinden boxer larını mı göztermezler,saçlar full jöleli...aileleri de bölylelerini okutmak için parçalanır,dershaneye giderler,okulda kurs olur onlara giderler,yeri gelir özel ders alırlar... ama kıymetini bilirler mi .......???!!!

çok güzel bütün genç arkadaşlara örnek olsun diyorum çok güzel gerçekten ama var senin gibi çok küçük yaşlarda hayatın sıkıntılarına ailevi sıkıntılara göğüs geern ama nadir hele şimdi zor

tebrik ederim seni can-ı gönülden.ilköğretim we liseye gidenlere örnek olması gereken bir durum.şimdiki gençliği açıkçası çok zayıf görüyorum bi çok yönden.(tabi bütün hepsini de kastetmiyorum) akılları fikirleri kız-erkek meselelerinde,yok benim cep telin markası şu,yok bilmem ne marka jean,ayakkabı...bu böle uzayıp gider.kızlar okula saçları fönlü dudakları rujlu bir karış etekle mi dersiniz,erkelerin donları düşecek nerdeyse,pantolonlarının içinden boxer larını mı göztermezler,saçlar full jöleli...aileleri de bölylelerini okutmak için parçalanır,dershaneye giderler,okulda kurs olur onlara giderler,yeri gelir özel ders alırlar... ama kıymetini bilirler mi .......???!!!

katılıyorum

off ya benimle canlı canlı sohbet edecek ve bana tavsiye vericek birine ihtiyacım var sitenizde yeniyim böyle bişey yapabiliormuyuz bilmiorum nolur cıldırmadan tavsiye bayanlar

Canim seni gonulden kutluyorum, Allah seni hep korusun, yuzune baksin insallah.:nazar:

Back