Bugün annemle saat 18.30 civarı otobüse bindik gezme dönüşü tam trafik saati.. ilk duraktan bindiğimiz için oturabildik tabi. bir kaç durak sonra otobüs doldu yaşlı bir amca bindi, herkes oturuyor yerinde bide gençler neyse ben kalktım yer verdim ayakta gidiyorum otobüs iyice doldu hamile bir kadın bindi bir kaç günü kalmış gibi büyüktü karnı yani görünmeyecek gibi değil ama gençler kendi halinde nasıl sinirim bozuldu elim ayağım titriyor resmen benimle yaşıtlar hepside 20 25 yaş arası bir kaç adam var gördükleri halde kımıldamadılar. bir kaç kadın falan söyledi hamile var diye tınlayan yok bende dedim insanlık kalmamış diye en son anneme söyledim 45 yaşında kadın oda rahatsız normalde ayakta pek yolculuk yapamaz yolumuzda uzundu annem kalktı yer verdi ve yarım saat ayakta gittik.
İnsanlık ölmüş resmen, onu da geçtim dendiği halde umursamayanlar yok mu ilk defa bu kadar rahatlık gördüm ya utanır insan bide kız hepsi yarım saat ayakta kalsalar ölecekler mi onlarda yarın öbür gün anne olacaklar hamile kalacaklar nasıl bir düşüncesizliktir bu.
Arkadaşlar rica ediyorum bizler duyarlı olalım yani bizde hamile olacağız, yaşlanacağız biz yer verelim ki gençken bize de veren olsun..
İnsanlık ölmüş resmen, onu da geçtim dendiği halde umursamayanlar yok mu ilk defa bu kadar rahatlık gördüm ya utanır insan bide kız hepsi yarım saat ayakta kalsalar ölecekler mi onlarda yarın öbür gün anne olacaklar hamile kalacaklar nasıl bir düşüncesizliktir bu.
Arkadaşlar rica ediyorum bizler duyarlı olalım yani bizde hamile olacağız, yaşlanacağız biz yer verelim ki gençken bize de veren olsun..