Derdim taraklı ayaklarım offf puf

Sadece Deichmann’ı tanıdım Türkiyede varsa da bilmiyorum yabancı geldi

Deichmann harici hiç görmedim bunları Türkiye de

İçe pamuklu çorap giymek ya da sıfır çorapla bir ayakkabıyı giymek benim için eşittir lüküs hayat

Kışın ben pamuklu da giyiyorum ısınmak için. Yazın çıplak ayak giyerim, tam ayağıma uyan ayakkabı alırım ve cuk diye yapışır, deri olduğundan da rahatsız etmez. Haftanın 5 günü stiletto, topuklu ayakkabı giyiyorum 8,5 senedir.

Deriden şaşmayın. Ama yumuşak ve kaliteli deri olmalı. İtalyada üretilen ayakkabılar harika oluyor. Kapalı ayakkabıları yarım ya da 1 numara büyük alabilirsiniz kışlık. İçine ben yün tabanlık falan da koyuyorum.

İncecik ayağım olsaydı ben de her gün stiletto giyerdim

39_40 numaraya tatlı ayakkabı isteğiniz bana ütopik geldi.

Benim de 35 ayağım. Benim de derdim kendime işte.

Ben yıllardır Skechers markası kullanıyorum.
Hem çok rahat, hem de ayakkabı ayağa göre şekil alıyor.
Aynen sketchers dan şaşmıyorum. Ayaklarım onlarla mutlu. Elbise giyilecek yere topukluları arabada taşıyorum oraya varınca takıyorum ayağıma. Sandaletten bile rahat. Hem de ayağın şeklini güzel gösteriyor. Taraklı ayaklarımı seviyorum

Demet şener de 39’muş.

Eklentiler

• 3FD24D90-C707-4C89-A217-FCF2129CFEA6.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 43
Benimde ayaklarım taraklı,39 oluyor dar kalıplarda ama adidas süperstarda 38 giyiyorum,adidas gazelle'de 38.5 aldım oda gayet rahat.
Puma suede serisi ve new balance ile de rahat ediyorum.
Terlik Birkenstock aşırı rahat ettim,
Sandalette nomadic republic kullanıyorum oda rahat.
Topuklu soruyorsanız bu ara pek kullanmıyorum yardımcı olamayacağım.

Yazlık deri ve topuklularımı da İzmir Karşıyaka Erbil süel den alırdım. Çok kaliteli ve şık. Hem ayağını sıksa ayarlıyorlar. Çok da uçuk değil fiyatları

Skechers hep almaya niyetlendim ama çabuk eskidiğini duydum.
Bir de benim arayışım rahat spor ayakkabıdan ziyade, topukluda babette casual diğer ayakkabılarda geniş kalıplı olan markalar ☺
Bnde ayaklarım taraklı ve 40 numara, spor ayakkabı ayağıma olmadığı nadirdir ama babet pek giyemiyorum babetler narin ayakkabılar ama ayak hem 40 hem taraklı olunca yayvan oluyo ayakkabı açılıyor çirkin bişey oluyo. Topukluda da deneyerek alıyorum tabi biraz sıkıyor, bir gece buzdolabına bekletiyorum ilk aldığımda. (saklama poşetine su dolduruyor ayakkabının içine koyuyorum, su donunca genleşiyor ve ayakkabıyı açıyor) sonraki gün de kalın çorap üstüne ayakkabıyı giyip bi iki saat geziyorum evin içinde, zaten yetiyo da artıyor bile :) tabi eğer sıkan bir model ise, yoksa topuklular da genelde oluyor ayağıma sıkmadan

Bu yöntem gerçek deri olmayan ayakkabılar için de mi geçerli

Bi ara bir avmnin ayakkabı bölümünde satın alma sorumlusuydum taraklı ve sorunlu ayaklarda genellikle mammamia satıyorduk içi dışı deri oluyordu onların ve gerçek manada müdavimleri vardı belki fikir olur

Bu yöntem gerçek deri olmayan ayakkabılar için de mi geçerli☺
İnan bir tane deri sandaletim var sadece, başka deri ayakkabım yok
Evet canım normal rugan ayakkabılara filan yapılıyor etkili ben öyle yapıyorum :)) hatta sıkan spor ayakkabıma da yapmıştım :) sonra fark ettim ki ayağım büyümüş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…