- 9 Şubat 2015
- 409
- 609
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Inci öneririmAma herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
İnternetten nasıl aldın ya ben alamıyorum ben korkuyorum bide bnm ayaklarımda kemik kayması var düzenli genişliyor enine yumuşak deri ayakkabılar giyebiliyorum ancak ama marka bilmiyorumYardımm help ❤❤❤
Hifacım ben kocam hariç her şeyimi internetten aldığım içinİnternetten nasıl aldın ya ben alamıyorum ben korkuyorum bide bnm ayaklarımda kemik kayması var düzenli genişliyor enine yumuşak deri ayakkabılar giyebiliyorum ancak ama marka bilmiyorum
Sizin gibi biri daha inci diyince dank etti benim 1 çift incim var ve topuklu olmasına rağmen dağ bayır yokuş çok rahattır. Tabi yaInci öneririmbazılarının kalıbı küçük ama dikkat edin 38 giydiğim halde 39 aldığım oldu
Bayıldım bu yoruma. Nasıl tanıştınızHifacım ben kocam hariç her şeyimi internetten aldığım içinsinir oluyorum satış temsilcileriyle muhatap olmaya. Olmazsa geri yollarız napalım.
Kesinlikle benim ayağım o kadar sorunlu ki çok sıkıntı yaşıyorum spor harici ayakkabı fazla giyemiyordum ama bot olsun yazlık ayakkabı olsun inci tercih ediyorum hem tabannı rahat hem arkadan vurma sorunu yok hemde uzun süre yürüsem bile rahatsız etmiyor ama 3 4 kez bir numara büyük aldığım oldu, benim mesela normalde vurmayan ama 1 saat 2 Saat gezip çok vuran ayakkabım oldu inci böyle değilSizin gibi biri daha inci diyince dank etti benim 1 çift incim var ve topuklu olmasına rağmen dağ bayır yokuş çok rahattır. Tabi ya
Neyse buna da şükürHifacım ben kocam hariç her şeyimi internetten aldığım içinsinir oluyorum satış temsilcileriyle muhatap olmaya. Olmazsa geri yollarız napalım.
Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
Hotiç var mı benim, sanırım yok. Ben en iyisi bir haftasonu avm gezip mağaza mağaza stiletto deneyeyim.Hotiç in kalıpları tam da taraklı ayaklar için bence. Benim ayaklarım ince çok bol geliyor ayakkabıları.
Bunu duyduğuma sevindim çünkü dar geliyor evde var bir tane. Eğer kalıbı genişse ayacıklarımın anormal olduğunu düşünecektimNine West in kalıpları size göre değil. İnce ayaklar içindir.
Hotiç var mı benim, sanırım yok. Ben en iyisi bir haftasonu avm gezip mağaza mağaza stiletto deneyeyim.
Beymen ayakkabı mesela beni mahvetti öldürdü.
İpekyoldan aldığım ayakkabı da berbattı.
Nine west bir tık daha rahat ama budur diyemem.
Karışım işte hepsi.
Bunu duyduğuma sevindim çünkü dar geliyor evde var bir tane. Eğer kalıbı genişse ayacıklarımın anormal olduğunu düşünecektim