Derdim taraklı ayaklarım offf puf

Deichman mağazasında bazı markaların xl modelleri oluyor ben de onlarla rahat etmiştim stiletto modellerinde bile vardı bir ara

İnternetten nasıl aldın ya ben alamıyorum ben korkuyorum bide bnm ayaklarımda kemik kayması var düzenli genişliyor enine yumuşak deri ayakkabılar giyebiliyorum ancak ama marka bilmiyorum 🙄
Hifacım ben kocam hariç her şeyimi internetten aldığım için 😁😁 sinir oluyorum satış temsilcileriyle muhatap olmaya. Olmazsa geri yollarız napalım.

Sizin gibi biri daha inci diyince dank etti benim 1 çift incim var ve topuklu olmasına rağmen dağ bayır yokuş çok rahattır. Tabi ya 😍
Kesinlikle benim ayağım o kadar sorunlu ki çok sıkıntı yaşıyorum spor harici ayakkabı fazla giyemiyordum ama bot olsun yazlık ayakkabı olsun inci tercih ediyorum hem tabannı rahat hem arkadan vurma sorunu yok hemde uzun süre yürüsem bile rahatsız etmiyor ama 3 4 kez bir numara büyük aldığım oldu, benim mesela normalde vurmayan ama 1 saat 2 Saat gezip çok vuran ayakkabım oldu inci böyle değil 😊7 tavsiye ederim deneyip alın ama ne olur ne olmaz 😊😊😀😀

deichman.... benimde ayaklarım 39 numara... yani gerçi ben konfor ararım ilk etapta o yüzden hiç sorun yaşamadım ayaklarımdan ötürü. ama markanın güzel ayakkabıları var.

Hifacım ben kocam hariç her şeyimi internetten aldığım için 😁😁 sinir oluyorum satış temsilcileriyle muhatap olmaya. Olmazsa geri yollarız napalım.
Neyse buna da şükür 😅😅😅 iade edebilirsen çok iyi ben guvenemiyorum maalesef cok begeniyorum ama sipariş veremiyorum

Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
:KK37:

Hotiç in kalıpları tam da taraklı ayaklar için bence. Benim ayaklarım ince çok bol geliyor ayakkabıları.

Hotiç in kalıpları tam da taraklı ayaklar için bence. Benim ayaklarım ince çok bol geliyor ayakkabıları.
Hotiç var mı benim, sanırım yok. Ben en iyisi bir haftasonu avm gezip mağaza mağaza stiletto deneyeyim.
Beymen ayakkabı mesela beni mahvetti öldürdü.
İpekyoldan aldığım ayakkabı da berbattı.
Nine west bir tık daha rahat ama budur diyemem.
Karışım işte hepsi.

Hotiç var mı benim, sanırım yok. Ben en iyisi bir haftasonu avm gezip mağaza mağaza stiletto deneyeyim.
Beymen ayakkabı mesela beni mahvetti öldürdü.
İpekyoldan aldığım ayakkabı da berbattı.
Nine west bir tık daha rahat ama budur diyemem.
Karışım işte hepsi.

Ben ayağıma uyan markalardan alıyorum yıllardır. Zara Mango Nine West tam benim ayağıma göre. Aldo da öyle. Ama dediğim gibi benim ayaklarım ince. Ne zaman Hotiç alsam hep bunlar da taraklılara göre diye düşünürüm hep :) Bir arkadaşım var ayakları taraklı o da hep Hotiç alıyor. Bir de deri alın ayakkabılarınızı, deri ayağınızın şeklini alıyor zamanla. İnci nin de çoğu ayakkabısı gerçek deri değil ve yazın ayakları mahvediyor.

39 numara ve taraklı ayak o ben olmalıyım :) spor ayakkabıda Skechers diğer türlerde İnci ve Hotiç' de istediğim gibi ve rahat ayakkabı bulabiliyorum.

Ben de 40numara giyiyorum. Ayaklarım sorunlu. Derimod kalıpları geniş. İnci ve hotiç dar. Elle geniş. Greyder dar. Beta geniş. Matraş geniş. Bunlar benim deneyimlediklerim. Beta çok rahat özellikle. Ellenin de babetleri rahat. Kesinlikle gerçek deri kullan. Suni deri rahatsız eder.

Öneriler için teşekkür ederim nedense Elle ve Hotiç hiç almadım ama Elle eşim giyer o da geniş ayaklı ve rahat eder. Şöyle bir marka tuttursam hep ordan alıcam o kadar yıldım ki.

babet ve klasik ayakkabi icin:
- RIEKER
- ARA
- GEOX
- HUSH PUPPIES
- PAUL GREEN (Benim bankada giydigim topuklular bu markadan, 10 saat icinde kalsam bile agri yapmiyor)
bunlarin hepsi alman markasi ve degisik genislikte modelleri mevcut- ayrica saglik acisindan tek gecerim bu markalari (fazla bayilmalik güzellikte degiller)

topuklu ve stilleto icin
- TAMARIS
- BUFFALO
ve Deichmann kendi markalari (5th Avenue)

benim ayaklarim ince ama annemden biliyorum- bu markalar tak cuk diye oturuyor.
umarim TRde bulursun- denemekte fayda var.

X