Derdim taraklı ayaklarım offf puf

adidas pharrell williams hu
Bu ayakkabiya bir bakin isterseniz. Ben yaklasik 2 senedir kullaniyorum ayagim tarakli degil ama cok rahat ve esneyen bir ayakkabi sıkıştirma yapacagini sanmiyorum.

Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
:KK37:
İade edersiniz olur biter. Ayrıca ayaklarında tarak olmayan insanların da her ayakkabida rahat ettiğini her kalıbın onlara uyduğunu düşünmeyin çünkü öyle bir şey yok. Ayaklarınızı sevin

Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
Ablamın da ayakları seninki gibi ama 37 numara hotiçten alıyor.İnciden de aldığı oldu ama düğünlük ayakkabılardı.O tür ayakkabının hiçbir markası rahat değil.O yüzden inciyle ilgili bilgim yok.

Benim de ayağıma her ayakkabı olmaz önlerinin geniş olması gerek
O yüzden çizme hotiç aldım
Sporda da Adidas iyi
Sanırım babette de gerçek deri tercih etmek gerek ayağa göre şekil alıyor ya
Millet cici bici ayakkabı giyer her kıyafetin altına ayrı benim olmuyor Sürekli aynı ayakkabı 😬

Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
:KK37:
Buçuk alırsanız rahat edersiniz.

X