- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Ah ah ah teşekkür ederim, bir gün bu zavallı kız pierre cardin alır, giyer ve ayak topuğunda kocaman bir top çıkar. O top artık hep onunladırİnci nin kalıbıda geniş bence ve sporda Adidas süperstar serisi diyebilirim . Belki denemişsindir tabi . İnternetten asla Pierre cardin falan alma , ancak 3 parmağın girer . Ayrıca söyle o ayaklara üzmesin seni
Skechers hep almaya niyetlendim ama çabuk eskidiğini duydum.Ben yıllardır Skechers markası kullanıyorum.
Hem çok rahat, hem de ayakkabı ayağa göre şekil alıyor.
Hmm, markaların kalıpları sabittir sanıyordum.Her markanın geniş kalıbı olabiliyor. Deneyerek almalısınız.
Markayı çıkartmadım harf alabilir miyimac...s diye bir spor ayakkabı markası var öneririm.
Ara numaraları da vardır hem
spor ayakkabı istiyorsan skechers in içi viskolu ayakkabısı çoook rahatKuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
Markayı çıkartmadım harf alabilir miyim
Hmm, markaların kalıpları sabittir sanıyordum.
Benim ayaklarım da tarakli ben şimdiye kadar sadece 2 markada rahat ettim birisi new balance diğeri puma.Başka önerisi olan var mıı
Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorumBenim ayaklarım da tarakli ben şimdiye kadar sadece 2 markada rahat ettim birisi new balance diğeri puma.
ay keşke benimde 40 olsa hem taraklı hem 41 yada 42 giyebiliyorumAma herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
Beta çarık tipi ayakkabıları. Benim ayaklarım sadece onunla rahat ederKuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
Senle ayni kaderi paylaşıyorumAh ah ah teşekkür ederim, bir gün bu zavallı kız pierre cardin alır, giyer ve ayak topuğunda kocaman bir top çıkar. O top artık hep onunladır
İnci’yi not alıyorum ❤