Derdim taraklı ayaklarım offf puf

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.255
25.574
Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...

İnci nin kalıbıda geniş bence ve sporda Adidas süperstar serisi diyebilirim . Belki denemişsindir tabi . İnternetten asla Pierre cardin falan alma , ancak 3 parmağın girer . Ayrıca söyle o ayaklara üzmesin seni

İnci nin kalıbıda geniş bence ve sporda Adidas süperstar serisi diyebilirim . Belki denemişsindir tabi . İnternetten asla Pierre cardin falan alma , ancak 3 parmağın girer . Ayrıca söyle o ayaklara üzmesin seni
Ah ah ah teşekkür ederim, bir gün bu zavallı kız pierre cardin alır, giyer ve ayak topuğunda kocaman bir top çıkar. O top artık hep onunladır
İnci’yi not alıyorum

Sporda benim bir arkadaşım skechers ı tercih ediyor(onun ayakları da taraklı). Klasik modellerde tüm mağazalara girip deneyerek alıyor. Her markanın geniş kalıbı olabiliyor. Deneyerek almalısınız. Bir de aldığınız tüm ayakkabılar %100 deri olmalı. Deri ayakkabılar ayağın şeklini alıyor ve daha yumuşak oluyor.

Ben yıllardır Skechers markası kullanıyorum.
Hem çok rahat, hem de ayakkabı ayağa göre şekil alıyor.
Skechers hep almaya niyetlendim ama çabuk eskidiğini duydum.
Bir de benim arayışım rahat spor ayakkabıdan ziyade, topukluda babette casual diğer ayakkabılarda geniş kalıplı olan markalar

ac...s diye bir spor ayakkabı markası var öneririm.
Ara numaraları da vardır hem

spor ayakkabı istiyorsan skechers in içi viskolu ayakkabısı çoook rahat
açık ayakkabı giyiyorsan mantar topuklu sandaletlere bakabilirsin .

Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
ay keşke benimde 40 olsa hem taraklı hem 41 yada 42 giyebiliyorum
istanbul cevahirde debenhams vardı orda 40 numara bile ayağıma rahat oluyordu hala da giyerim kaç yıl oldu
onun harici beta deri olduğu için yumuşak oluyor oraya da bakın derim
taraklı ayaklar maalesef çok rahat edemiyor abiye tarzı ayakkabılarda benimkiler dolap bekliyor resmen
gelen misafirlere sergiliyorum

Beta çarık tipi ayakkabıları. Benim ayaklarım sadece onunla rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…