- 10 Ekim 2014
- 31.476
- 140.784
-
- Konu Sahibi BettyRuble
Güven bana beta canimÖneriler için teşekkür ederim nedense Elle ve Hotiç hiç almadım ama Elle eşim giyer o da geniş ayaklı ve rahat eder. Şöyle bir marka tuttursam hep ordan alıcam o kadar yıldım ki.
Beta ve mammamia’yı tasarım olarak hiç beğenmiyorumGüven bana beta canim
Spor ayakkabılar var. sonra sandaletler oh mis gibi. Cici ayakkabıyı napıcaksınız.
Allah aşkına niye habire mağazaları bipleyerek yazıyorsunuz reklam yapmıyorsunuz sonuçta normal olarak yazın gitsinf*o mağazasından
İade edersiniz olur biter. Ayrıca ayaklarında tarak olmayan insanların da her ayakkabida rahat ettiğini her kalıbın onlara uyduğunu düşünmeyin çünkü öyle bir şey yok. Ayaklarınızı sevinKuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
Ablamın da ayakları seninki gibi ama 37 numara hotiçten alıyor.İnciden de aldığı oldu ama düğünlük ayakkabılardı.O tür ayakkabının hiçbir markası rahat değil.O yüzden inciyle ilgili bilgim yok.Ama herkes spor ayakkabı öneriyor ben nine west elle inci gibi markalardan öneriler bekliyorum ☺
Allah aşkına niye habire mağazaları bipleyerek yazıyorsunuz reklam yapmıyorsunuz sonuçta normal olarak yazın gitsin
Yasak olsa niye herkes marka adı versin yorumlara bakmadınız mı? Ayrıca reklam yapılmıyor üye akıl danışmış.Reklam yasak değil mi?
:) evet ama çok rahatlar. Benim ayaklarım hemen devre dışı kalıyor. Deneyip memnun olduklariniziburdan da paylaşır misinjzBeta ve mammamia’yı tasarım olarak hiç beğenmiyorum ☺
Yasak olsa niye herkes marka adı versin yorumlara bakmadınız mı? Ayrıca reklam yapılmıyor üye akıl danışmış.
Avm’ye gidersem deneyip gözlemlicem. Paylaşırım:) evet ama çok rahatlar. Benim ayaklarım hemen devre dışı kalıyor. Deneyip memnun olduklariniziburdan da paylaşır misinjz
Ay onu da giydin mi bir daha başka ayakkabı giyemiyorsunBen yıllardır Skechers markası kullanıyorum.
Hem çok rahat, hem de ayakkabı ayağa göre şekil alıyor.
Sen Skechers al bi bize dua edersinSkechers hep almaya niyetlendim ama çabuk eskidiğini duydum.
Bir de benim arayışım rahat spor ayakkabıdan ziyade, topukluda babette casual diğer ayakkabılarda geniş kalıplı olan markalar ☺
Buçuk alırsanız rahat edersiniz.Kuzular günaydın
Ya çıldıracam ayaklarım beni çok üzüyor 39 numara ve taraklı, her ayakkabı mı rahatsız ya.
40 no alıyorum büyük oluyor bu kez.
Allah aşkına bana kalıbı geniş modeli cici ayakkabı markası önerin.
Sporda reebok iyi gelmişti, derimodun kalıbında da rahat etmiştim mis gibi. Ama şöyle sıralı tam liste olsa ne güzel olurdu.
En son internetten T*rgan marka aldım dar çıkacak diye ödüm kopuyor ...
Skechers biliyorum ama benim esas merak ettiğim topukluda sandalette ofis tarzı ayakkabılarda rahat kalıplı markalarSen Skechers al bi bize dua edersin