MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.535 217.118 1.223 52 20 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ChopSuey #41 sumuklukiz .!.: sorma yahu aynı şeyi herkese yapıyor demek ki ben de bir konu hakkında sadece gülücük gönderdiğim için banlanmıştım sebep ise bir klasik haline gelen 'konu dışı mesaj' belki o da haklıdır bu kadar kadınla uğraşmak kolay değil ne de olsa .. Genişletmek için tıkla... :))) Konuya yorum yaptınız mı? Hayır ve konuyu açan ciddi ciddi birşey sormuş, başka bir üye biz arayarak buluyoruz demiş ve sizde sumuklukiz .!.: Genişletmek için tıkla... Konu açanları da düşünmenizi rica ediyorum, rencide oluyorlar, sıkıntılarına çözüm ararken konunun farklı boyutlara kayması da cabası
sumuklukiz .!.: sorma yahu aynı şeyi herkese yapıyor demek ki ben de bir konu hakkında sadece gülücük gönderdiğim için banlanmıştım sebep ise bir klasik haline gelen 'konu dışı mesaj' belki o da haklıdır bu kadar kadınla uğraşmak kolay değil ne de olsa .. Genişletmek için tıkla... :))) Konuya yorum yaptınız mı? Hayır ve konuyu açan ciddi ciddi birşey sormuş, başka bir üye biz arayarak buluyoruz demiş ve sizde sumuklukiz .!.: Genişletmek için tıkla... Konu açanları da düşünmenizi rica ediyorum, rencide oluyorlar, sıkıntılarına çözüm ararken konunun farklı boyutlara kayması da cabası